Idag har vi bland annat åkt en sväng till färgaffären för att se vad det finns för olika färger att välja mellan. Vi har i princip redan bestämt oss för hur vi vill att lägenheten ska se ut men exakta nyanser är inte klart ännu.

Vi som absolut inte skulle ha tapet har nu bestämt oss för tapet i Auroras rum och eventuellt även i köket. Färgen är svår dock. Det är svårt att veta hur färgerna kommer att se ut på väggarna när man bara har en liten pappersbit att kolla på. Suck.

Efter besöket på färgaffären åkte vi till Ikea igen. För många gånger på såhär kort tid känner jag ... Men nu är 3 av 6 golv köpta, yaay!

A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna veckan blir rätt stressig, mycket som ska göras men inte lika mycket tid till att kunna göra saker.

Vi kommer inte hinna åka och köpa golv innan torsdag så får hoppas att det inte hinner ta slut .. sen fyller ju Aurora 6 (!?!?!) år på lördag så mycket ska fixas inför det... sen måste vi ju börja packa, som vi skulle börjat med för 15 dagar sedan...

Gör dock inte så jättemycket att det händer lite mer just nu. Vill gärna att tiden ska gå fort och att jag helst inte hinner tänka så mycket.

Snart 4 år. Fyra år. Det är lång tid, tid som sätter sina spår. Djupa spår. Vill inte att det ska vara såhär längre, dags att ta tag i och göra det bästa vi kan! Förhoppningsvis kan jag ringa Det samtalet igen snart, fast få ett annat svar!

Lovade mig själv att ta tag i vikten igen med, har skjutit upp det i 2 veckor nu. Enorm saknad av motivation. Men måste, i alla fall i några veckor till.

Igår drack jag ingen cola, åt ingen glass och inget godis. Framsteg! Hoppas på en lika lyckad dag idag.

Om det går som jag vill kommer jag att uppdatera min viktnedgång här. Om den håller i sig vill säga ..

Startvikt (det tyngsta jag tänker väga 2018!?) är 101 kg. Vi får väl se hur detta går ... 😅

A

Likes

Comments

Igår var jag och Aurora på stan en sväng med Andrea, det blev en hel del shopping, fika och många skrattattacker. Aurora är inne i en riktig clown-fas, hon gör allt för att få folk att skratta åt henne och hon använder såååå många olika miner när hon pratar 😂

Efteråt åkte hela familjen och mötte upp familjen Malmström på lekplatsen. Det lektes ett tag innan vi åkte hem till dem och åt middag. Barnen lekte, papporna lekte (lego) och mammorna pratade 😍

När vi kom hem gick vi igenom de två jättebuntarna med papper som vi fått av banken. Sååå mycket att skriva under, men nu är det inskickat!

Inte jättelångt kvar nu. På söndag är det disney on ice, nästa lördag fyller Aurora år och strax efter (läs: 11 dagar) blir den vår!!!

A

Likes

Comments

Vi var inte alls nöjda med det lilla vi kunde se av köket hos Elgiganten så vi satte oss och byggde ihop ett kök på Ikeas hemsida direkt när vi kommit hem till svärföräldrarna.

Idag åkte vi (och tydligen alla andra) till Ikea för att se köket vi byggt ihop och vi är helt förälskade! Vi är lite osäkra på exakt hur många fronter vi vill ha (står mellan 2 och 3) men bortsett från det är vi väldigt nöjda. Nu ska vi bara kolla på kviks alternativ därefter bestämmer vi oss!

Dessvärre märkte vi att de golv vi vill ha är på väg ur sortimentet så vi får hålla utkik och hoppas att vi hinner köpa dem innan de är helt slut!

A

Likes

Comments

Fredag, efterlängtade underbara fredag, idag ska vi åka förbi Elgiganten en snabbis och se om man kan se deras kök irl. Det går ju att ändra en hel del på en bild så vi vill inte bestämma oss för något innan vi sett allt på riktigt.

Mitt hjärta slår dock ett extra slag för Ikeas kök så imorgon åker vi förbi dom för att se deras alternativ!

I dagsläget letar vi efter ett matt vitt kök utan handtag men impulsiv (läs: styrs av humörsvängningar) som jag är kan jag ändra mig totalt innan månadens (läs: dagens) slut 😂

Köksinspo nedan (inte min bild)

A

Likes

Comments

Igår var vi på banken och fixade inför köpet av lägenheten. Allt gick super bra och jag känner mig verkligen jättenöjd och jättetaggad! Det känns helt sjukt att det snart är dags, snart är det den 31/1! 🎉

Renoveringen är back on track och just nu velar vi runt i köksdjungeln. Jag hade totalt snöat in mig på ett svart kök (stommar och luckor) men börjar känna att det nog är bättre med vitt. Bland annat för att det blir lättare att sälja i framtiden! Vi håller dock båda fast vid att den dagen vi köper hus blir det ett svart kök 😍

Jag har gjort en snabb (läs: slarvig) skiss i paint på hur vi vill att det ska se ut i köket. Se nedan 😂


A

Likes

Comments

När livet är en bergochdalbana och du är både åksjuk och höjdrädd.

Jag lovade mig själv att vara positiv detta året, att åtminstone försöka se allt ur en positiv vinkel men det är så svårt!

Att livet inte blir som man hoppas eller planerar det vet jag mycket väl vid det här laget och ändå så blir jag besviken när planer går åt *******.

Lägenhetsköp fortfarande igång men renoveringen får helt enkelt läggas på is ett tag. Så. Himla. Tråkigt. Blä!

A

Likes

Comments

Så var 2017 slut. Ett år fyllt med få underbara, hjärtevärmande stunder och en jävla massa ångest och skit. 2018 ska bli ett grymt år med massa kärlek, mys och framgångar! 🎉

Januari har mycket fint att bjuda på, bland annat Auroras sexårsdag samt att vi ska köpa vår alldeles första gemensamma lägenhet 😍

A

Likes

Comments