Heej allesammans!
Vet inte vad jag ska skiva riktigt. Har hänt så mkt och mitt mående är riktigt riktigt neråt! + såklart sjuk med.. Men men. Har såna sömnproblem så det är sjukt! Minns inte när jag väl sov dom timmarna man ska göra och fullt ut! Sover oftast , nästan alltid maximalt 3-4 timmar! Tycker allt känns så jobbigt. Har fortfarande självskadebeteende, alltså jag byter ut min självskada till olika saker hela tiden.. Har ätstörningar fortfarande.. Så det är sjukt jobbigt , för vill kunna äta normalt och vara glad och ja som vanlig människa. Inte tänka och känna som maten är min fiende! Skulle åka in och sy min arm för 2 veckor Sen men kom inte iväg innan efter 8 timmar och då får dom inte sy tack vare inflammation risk! Så fick så strips eller vad det heter , såna som ska hålla ihop såret så det läcker som det ska! Kan inte fatta att om någon vecka bara så flyttar jag till mitt nya lägenhet och den är sjukt fiin så det ska bli kul att inreda den. Foton kommer förmodligen komma upp sen på inredningen oh lägenheten👌 och om bara någon månad så blir jag 20 år!? Vart faan har tiden tagit vägen lixom! Kan inte fatta det lixom! Och man trodde förr innan när man va liten att 20 åringar va vuxna! Hahahaha döör! Usch nä. Kanske en början till vuxen livet! Fortfarande singel, är inte intresserad av förhållande men visa killar förstår inte det... Måste arbeta med mig själv och fortsätta kämpa! Har inte tid med allt annat skit.. Om ni har några frågor så är det bara att fråga! Puss🌸

Så här ser armen ut just nu! Kan inte fatta att det har läkt så bra och fiint och så snabbt!! Lättnad över det! Söker inte uppmärksamhet utan mitt mående är en del av mig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

ber om ursäkt för dålig bild på mig. Är hos mina föräldrar så har ingen bra bild på mammas iPad. Men men skit i de nu!:)

Ja vad ska vi börja? Jag blir faktiskt 20 i år och det känns helt sjukt hur tiden har gått. Har lämnat mitt föra förhållande med killen Christoffer förra året för det funkade inte. Vi va helt enkelt för olika människor. Så det är ca över 1 årsen det va vi. Har varit på G med andra eller vad man ska säga efter han de förra året men det va inget jag va intresserad av. Så det avslutade jag innan det ens hann börja. Så känner att det är skönare att vara singel och kunna göra vad jag vill och arbeta med mig själv och mitt mående. Men det har väl inte blivit så mkt att jag har arbetat med mig själv, för har tagit hand om andra eller hjälp andra upp på fötterna. Har haft massor med olika människor inneboende hos mig. Som jag har försökt att hjälpa så gott det går, från tjejer till killar från barn till yngre bebisar och ungdomar som vuxna. Bor nu själv typ men brukar ha min bästavän där och hennes 3 underbara barn där så man kan väl säga att dom bor där ibland hos mig när det blir för mycket där hemma hos henne med killen som är pappan till barnen. Nu i veckan ska jag faktiskt skriva kontrakt på den nya lägenheten jag ska flytta till och få nycklarna ditt. Och äntligen få se den med. Längtar såå!! Kommer kännas nog skumt i början att bo i den nya lägenheten för den är på 24 kvadratmeter + inglasadbalkong. Och den lägenheten jag bor nu i som jag har bott i över 1 år är över 100 kvadratmeter med 4 rum och kök+ jag har 2 toaletter där. Kämpar fortfarande med mitt mående ska ringa läkaren nu i veckan och be om andra antidepressiva och höja dosen så dom hjälper. Ska faktiskt kolla upp en psykolog ditt jag ska flytta så jag kan börja prata och arbeta med det som tynger mig. Fick min diagnos förra året som är ADD. Men tror det är något annat jag med har så det blir väl att utredas på biobilärsjukdom. Får avsluta nu så min mammas internet inte tar slut!! Va rädda om er så hörs vi snart igen😘❤️

Likes

Comments

Då i tisdags så pircade man sig i näsan och vid ögat ! <3
bild bevis kommer ​senare !

så nu har man killen över helgen  underbart ! <3

Likes

Comments

Heej !

Då har man brandövning imorgon​ med min tjej polare jag bor med och mitt gamla behandlingshem klockan 09.00 på morgonen! -.-'

Fett jobbigt att jag måste gå upp så tidigt imorgon med...
sen ville soc att jag ska börja skolan med så jag kan försörja mig när jag flyttar från familjehemmet hos den familjen..
Så då blir det nog börja skolan kanske :(
Bull men viktigt ju med skola :P

Hej och svejs ! <3

Likes

Comments

Heej allesammans !

Jag va hos socialen ​idag och fick beslut att jag ska flytta igen verkar det som i december/januari till ett familjehem hos en familj.

De ska väl bli kul eller ja vad ska man säga!?
 har flyttat isf 3 gånger detta året. shit vad tiden går fort men tråkigt att flytta runder hela tiden.
tycker det är jobbigt men men har iaf inte druckit på fem veckor och varit drogfri i fem veckor med. !
Besviken så klart men det e bara att resa sig upp och fortsätta framåt och kämpa vidare hur jobbigt det än är.
har fått byta numer med för mitt andra numer har jag haft i 5 år så massor idioter ha det !
har rensat fb med vännerna. har inte kontakt med mer än hon jag bor med och min kille mest dom och ibland med Cornelia .
har tröttnat på att höra skit från folk och att folk ljuger så jävla mkt och ska hela tiden kommentera andras liv dygnet runt !

hej oh svejs !

Likes

Comments

​Detta är min Riktiga original färg på mitt hår och ska färga det så igen som det e på denna bilden jag hittade på google! <3

Likes

Comments

Heej alla vackra! <3

Ville bara berätta att jag blev ju 18 år den 27 september detta året och då flyttade jag från behandlingshemmet ​i mjöhult.
Till utslussningsboende och då typ fuckade jag allt och började dricka hela tiden typ och kom hem försent och rökte på men nu har jag lagt av med det så ar inte rört något av droger eller alkohol på en månad typ och det känns underbart!

har varit hos läkaren i onsdags med på morgonen igår alltså och pratade om mina bröst för har så mkt ryggont så jag ska operas då om ett halvår blev det typ och det e bra!


Har slutat med alla mediciner utom Antideppresiva utan dom byte jag ut till andra och höjde och får nog höja dosen mer.

och bor ju på utslussningsboende med en tjej som e fett shyst och vi hjälper varan och ställer upp för varan!
Hälsade på mitt gamla behandlingshem igår (Onsdags) började gråta lite när jag gick runder där själv för det känns som jag växte upp där att det va mitt hem. men Life is a Bitch!
Och nu väntar jag på besked om jag ska flytta till ett fosterhem/familjehem så det får jag väll veta snart och då blir det örkeljunga jag flyttar till! har slutat skolan för e skoltrött så söker praktik ist har sökt lite nu och väntar på svar!
Har varit tsm med min kille i lite över fyra månader och det e det längsta för mig annars brukar jag göra slut .
och såklart så skär jag inte mig mer det e nerlagt för länge sen !
så allt gick snett för mig när jag flyttade från behandlingshemmet men nu fixar jag allt ! allt går framåt ist.
och har börjat äta och dricka bättre och börjat träna! (Y)
Så nu har jag skrivit lite om mig !
Ställ gärna frågor om ni undra något eller bara släng in en kommentar..! :)

Ha det bra gott folk. Pz❤

Likes

Comments

Heej allesammans! <333
Har haft min kille på besök oh har varit hos han ! Vi har omgåts i en vecka med varan , vi har haft det underbart men känns tomt att lämna han till tåget igår på onsdagen ! <3 :/
men snart ses vi väl igen! <333
KÄRLEK OCH RESPEKT TILL ER ALLA!

Likes

Comments

Hur länge ska man hålla ut!?!?!? :( Likes

Comments

Folk gnäller när jag skriver dåliga saker eller negativa saker oh skriver men kom igen va posetiv men när jag e fucking posetiv e folk som ett jävla rövhåll,
Kom igen bara säg sanningen hade du varit min vän om jag inte hade något boende , fattig , ingen framgång??
hade du varit min familj om jag hade haft ett svårt liv oh så mkt sorg,, nä ni hade dragit så bara håll käft ist än gnäll för en dag ska ni få ångra de för jag har faan tröttnat på erat snack!!!

En dag va jag som lyckligaste !
Denna dag full av sorg och depresion !


Likes

Comments