View tracker

Heej allesammans!
Vet inte vad jag ska skiva riktigt. Har hänt så mkt och mitt mående är riktigt riktigt neråt! + såklart sjuk med.. Men men. Har såna sömnproblem så det är sjukt! Minns inte när jag väl sov dom timmarna man ska göra och fullt ut! Sover oftast , nästan alltid maximalt 3-4 timmar! Tycker allt känns så jobbigt. Har fortfarande självskadebeteende, alltså jag byter ut min självskada till olika saker hela tiden.. Har ätstörningar fortfarande.. Så det är sjukt jobbigt , för vill kunna äta normalt och vara glad och ja som vanlig människa. Inte tänka och känna som maten är min fiende! Skulle åka in och sy min arm för 2 veckor Sen men kom inte iväg innan efter 8 timmar och då får dom inte sy tack vare inflammation risk! Så fick så strips eller vad det heter , såna som ska hålla ihop såret så det läcker som det ska! Kan inte fatta att om någon vecka bara så flyttar jag till mitt nya lägenhet och den är sjukt fiin så det ska bli kul att inreda den. Foton kommer förmodligen komma upp sen på inredningen oh lägenheten👌 och om bara någon månad så blir jag 20 år!? Vart faan har tiden tagit vägen lixom! Kan inte fatta det lixom! Och man trodde förr innan när man va liten att 20 åringar va vuxna! Hahahaha döör! Usch nä. Kanske en början till vuxen livet! Fortfarande singel, är inte intresserad av förhållande men visa killar förstår inte det... Måste arbeta med mig själv och fortsätta kämpa! Har inte tid med allt annat skit.. Om ni har några frågor så är det bara att fråga! Puss🌸

Så här ser armen ut just nu! Kan inte fatta att det har läkt så bra och fiint och så snabbt!! Lättnad över det! Söker inte uppmärksamhet utan mitt mående är en del av mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

ber om ursäkt för dålig bild på mig. Är hos mina föräldrar så har ingen bra bild på mammas iPad. Men men skit i de nu!:)

Ja vad ska vi börja? Jag blir faktiskt 20 i år och det känns helt sjukt hur tiden har gått. Har lämnat mitt föra förhållande med killen Christoffer förra året för det funkade inte. Vi va helt enkelt för olika människor. Så det är ca över 1 årsen det va vi. Har varit på G med andra eller vad man ska säga efter han de förra året men det va inget jag va intresserad av. Så det avslutade jag innan det ens hann börja. Så känner att det är skönare att vara singel och kunna göra vad jag vill och arbeta med mig själv och mitt mående. Men det har väl inte blivit så mkt att jag har arbetat med mig själv, för har tagit hand om andra eller hjälp andra upp på fötterna. Har haft massor med olika människor inneboende hos mig. Som jag har försökt att hjälpa så gott det går, från tjejer till killar från barn till yngre bebisar och ungdomar som vuxna. Bor nu själv typ men brukar ha min bästavän där och hennes 3 underbara barn där så man kan väl säga att dom bor där ibland hos mig när det blir för mycket där hemma hos henne med killen som är pappan till barnen. Nu i veckan ska jag faktiskt skriva kontrakt på den nya lägenheten jag ska flytta till och få nycklarna ditt. Och äntligen få se den med. Längtar såå!! Kommer kännas nog skumt i början att bo i den nya lägenheten för den är på 24 kvadratmeter + inglasadbalkong. Och den lägenheten jag bor nu i som jag har bott i över 1 år är över 100 kvadratmeter med 4 rum och kök+ jag har 2 toaletter där. Kämpar fortfarande med mitt mående ska ringa läkaren nu i veckan och be om andra antidepressiva och höja dosen så dom hjälper. Ska faktiskt kolla upp en psykolog ditt jag ska flytta så jag kan börja prata och arbeta med det som tynger mig. Fick min diagnos förra året som är ADD. Men tror det är något annat jag med har så det blir väl att utredas på biobilärsjukdom. Får avsluta nu så min mammas internet inte tar slut!! Va rädda om er så hörs vi snart igen😘❤️

Likes

Comments

View tracker

Heej allesammans !

Jag va hos socialen ​idag och fick beslut att jag ska flytta igen verkar det som i december/januari till ett familjehem hos en familj.

De ska väl bli kul eller ja vad ska man säga!?
 har flyttat isf 3 gånger detta året. shit vad tiden går fort men tråkigt att flytta runder hela tiden.
tycker det är jobbigt men men har iaf inte druckit på fem veckor och varit drogfri i fem veckor med. !
Besviken så klart men det e bara att resa sig upp och fortsätta framåt och kämpa vidare hur jobbigt det än är.
har fått byta numer med för mitt andra numer har jag haft i 5 år så massor idioter ha det !
har rensat fb med vännerna. har inte kontakt med mer än hon jag bor med och min kille mest dom och ibland med Cornelia .
har tröttnat på att höra skit från folk och att folk ljuger så jävla mkt och ska hela tiden kommentera andras liv dygnet runt !

hej oh svejs !

Likes

Comments

Heej alla vackra! <3

Ville bara berätta att jag blev ju 18 år den 27 september detta året och då flyttade jag från behandlingshemmet ​i mjöhult.
Till utslussningsboende och då typ fuckade jag allt och började dricka hela tiden typ och kom hem försent och rökte på men nu har jag lagt av med det så ar inte rört något av droger eller alkohol på en månad typ och det känns underbart!

har varit hos läkaren i onsdags med på morgonen igår alltså och pratade om mina bröst för har så mkt ryggont så jag ska operas då om ett halvår blev det typ och det e bra!


Har slutat med alla mediciner utom Antideppresiva utan dom byte jag ut till andra och höjde och får nog höja dosen mer.

och bor ju på utslussningsboende med en tjej som e fett shyst och vi hjälper varan och ställer upp för varan!
Hälsade på mitt gamla behandlingshem igår (Onsdags) började gråta lite när jag gick runder där själv för det känns som jag växte upp där att det va mitt hem. men Life is a Bitch!
Och nu väntar jag på besked om jag ska flytta till ett fosterhem/familjehem så det får jag väll veta snart och då blir det örkeljunga jag flyttar till! har slutat skolan för e skoltrött så söker praktik ist har sökt lite nu och väntar på svar!
Har varit tsm med min kille i lite över fyra månader och det e det längsta för mig annars brukar jag göra slut .
och såklart så skär jag inte mig mer det e nerlagt för länge sen !
så allt gick snett för mig när jag flyttade från behandlingshemmet men nu fixar jag allt ! allt går framåt ist.
och har börjat äta och dricka bättre och börjat träna! (Y)
Så nu har jag skrivit lite om mig !
Ställ gärna frågor om ni undra något eller bara släng in en kommentar..! :)

Ha det bra gott folk. Pz❤

Likes

Comments

Heej allesammans !
då ligger man hemma hos sina föräldrar i sin gamla egna säng och pratar med mitt hjärta och patte, haha pajaser ! ;) 
Varit soft dag spelat kort med mina föräldrar och har kollat skräckfilm ,
pratat med hjärtat oh hans lustiga vänner! ;)
längtar tills på måndag för då skulle mitt hjärta komma ner ist.
e riktigt glad att han ska komma ner älskar han för den han är ..inte vad han har ! :)
miin lilla prins e han men e iaf hemma på permission över lördag till söndag oh sen på kvällen klockan 19:00 hämtar personalen mig till behandlingahemmet ! :P 

Kram..

Likes

Comments

Heej allesammans ! 

Jag heter savanna som ni vet , och är 17 år oh blir 18 i sep.
Jag ska utredas om jag har ADHD .
ja som nåågra vet jag sitter på ett behandlingshem men inte för att jag e "Hora" som säljer mig som vissa säger utan jag sitter här tack vare kriminalitet oh narkotika , 
Och jag kunde inte ta hand om mig själv som jag skulle, 
jag har haft svårt med andra människor för att jag har tröttnat för när jag va mindre blev jag mobbad för min dialekt och att jag hade talfel , Jag har gått igenom en svår rättegång . 
och Ja , jag har skärt mig men inte för uppmärksamhet utan för min smärta va så stor.
Jag går på mediciner för (Djup Depression) och för min migrän jag har haft sen jag var sju år gammal.
Och jag har sömnmedeciner för att jag ska kunna somna på nätterna för jag ligger och tänker på hemska minnen så jaa...
och jag tar 
theralen när jag behöver dig när jag har för stor ångest och panik. 
kan vakna upp på nätterna av mina skrik att jag ser min tjejkompis skär av sina handleder typ och det e blod precis överallt och hon gråter i sin säng och fönstret e öppet så allt blåser omkring och hon skakar och gråter väck all mascara och skriker obehagliga skrik , jag brukar drömma om det. och jag har varit med om jobbiga saker.
Och nä , vissa av er har fel mina föräldrar vill ha mig hemma men det går inte.
För jag lyssnar inte , jag sitter på öppen vård , JAG skaffade hjälp hos soc så det blev att jag flytta hit jag är idag och har bott här sen den 20 januari 2014 och ska bo här till nästa år. 
Jag har varit drogfri i två månader och två veckor oh en dag i dag! 
det e det längsta jag har varit drogfri sen jag va 16 år 2012! 
Jag har fyra syskon men alla har något i sitt bagage och jag har i mitt..
Mitt liv har inte varit så lätt min bror e långt långt ifrån mig den ända jag hade vid min sida.
Min syster bor  på samma hem som mig men bara i ett annat hus som är 20 minuter i från mig.
Min äldsta syster har jag inte så mkt kontakt med för jaa drf...
Och min andra syster kan jag inte träffa för hon bor en lång bir ifrån mig!
Men saknar alla mina skyskonbarn iaf.
jag har tagit kontakt med mitt ex igen , han e en bra kille och vill mig väl och jag bryr mig inte vad andra säger om han , för det e mitt lilla hjärta! :) och han ska komma ner till mig nästa helg och det ska bli jätte kul för har saknat han rätt mkt för känner mig trygg med han vid min sida. och vi ska gå långsamt framåt för ingen oss palla med svek och "Lekar" .....
Nu har jag berättat lite om mig och ni får gärna ställa frågor!! :)

Kram Likes

Comments

Heej allesammans! ❤
Hoppas allt e bra med er, har inte varit inloggad på länge tack vare mycket som har hänt!
Men jag har iallafall färgat tillbaka håret till blont som ni ser,
har köpt nya kläder och sånt och ändrat om i mitt rum.
Jag har sakt upp kontakten med vissa människor,
bryr mig inte längre vad andra tycker om de e något negativt.
Jag älskar att man ha sin familj om de e något för vänner kan komma och gå men familjen stannar så länge man inte har bränt alla sina chanser.
jag har gjort misstag i mitt liv men jag försöker ändra på misstagen att inte göra om dom mer.
men de e svårt om de e allvarliga misstag. men försöker allt vad jag kan.
Går på samma skola i år också på IV , träffade en tjejkompis som jag blev bra vän med.
som finns om de e något och de känns bra att vi har varandra.
Har tagit upp kontakten med mina syskon igen , alla mina syskon..
Men nu ska jag tvätta lite, så ni får ha det så bra. Puss❤


Likes

Comments

 

Något utav det värsta som finns är för mig att känna mig sårbar, jag hatar det innerligt.
Och när gör man det? Jo när man låter sig själv ha känslor för någon och denne person vet om det, då är man som mest sårbar!

Nu är det säkert flera som inte förstår vad jag menar, men tänk såhär. När man berättat hur man känner för någon är det som att lägga över sitt hjärta i dennes händer, personen i fråga kan nu välja att krossa hjärtat eller ta hand om det.

Jag hatar att inte ha kontroll= Jag hatar känslan av att någon annan KAN såra en hur lätt som helst. no


Likes

Comments

 

Heej allesammans!<33

I fredags åkte jag till robban och träffade han och jenny ,
de va roligt och trevligt men nu när man åkte hem idag känns det helt tomt utan dom, saknar dom redan :(<33
Dom e dom fiinaste vännerna man kan ha och jag e riktigt glad att jag har dom!<33
Oh här e lite bilder i från dom bästa dagarna på länge! <3333

Kramar oh puss! no
Likes

Comments