Alltså hörni det är bara 12 dagar kvar till jul😍
Jag har varit lite sjuk och inte fått tränat på ett tag 😕 annars hade jag nog gjort ett inlägg om dykningen igen och uppdaterat mer men nu den här vecka har jag mina två sista prov för 2017. Det här året har gått så sjukt snabbt, skolan också. Idag så har vi haft lucia övning på skolan och fick veta att jag skulle sjunga min duett med en tjej själv alltså ett solo.
Stressigt men så kul.
Har inte så mycket att informera er om ännu, men kommer snart, skulle bara vissa att jag lever eller ngt sånt Hahah, har ni haft en bra dag?
Här nedan har ni några bilder jag tagit under veckan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjohej
Idag är det 6 december så vi firar Finland 100 år idag. Igår i skolan så hade vi bal och fick godare mat och efterrätt och tårta. Efter skolan så for jag hem till min pojkvän och han skulle spela basket, så jag och hans mamma for in till stan för att kolla julklappar, efter som jag inte får träna dykning för tillfället :((, men jag köpte en julklapp och en bok har bild här nedanför. Sen så prov pizza och bastade på kvällen vi hade de allmänt mysigt :)
Idag så tror jag inte vi ska göra så mycket alls bara ta de lugnt och läsa lite tror jag.
Har ni börjat köpa julklappar? Är ni taggade på julen?
Ha en bra dag!

Sate för min pojkväns ansikte för vet inte om handboll va med, och där är boken jag köpte.

Likes

Comments

Hej!! Jag har haft en jätte stressig vecka med tre olika prov och en ganska så proppad helg, men nu kan jag en söndags kväll slappna av lite och skriva ett inlägg. Jag pluggade ganska mycket i lördags till provet bästa vecka och jul pyntade och idag så var jag 10-14 med konfa grupperna och var i kyrkan. Jag tänkte att jag skulle skriva ett bytt inlägg om dykningen, vad tycks om de?
Så ställ frågor till det.
Alltså hörni snart är de jul afton!!😍 det går så fort nu alltså!
Ha en bra kväll alla!

Likes

Comments

Idag har jag och min pojkvän 6 månader tillsammans så skriver det är in lägget väldigt snabbt nu när jag sitter och äter, idag ska vi iallafall inte göra så mycket vi ska på kalas senare i kväll annars ska vi mest ta de lugnt och se på någon film, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag så ni kan komma med förlag om ni vill att jag ska skriva om något speciellt.
Ha en bra lördag alla!

Likes

Comments

Fridykning - något jag älskar!

Jag tänkte att jag skulle berätta om något som jag älskar att göra, dyka. Jag träna två gånger i veckan tisdagar och torsdagar, och sen så kan jag ibland fara på helger bara för att dyka lite längder. När jag dyker så känner jag mig så lugn och jag älskar att vara under vattnet, man ser en helt annan värd speciellt när man dyker utomhus, men också i pol vattnet är gör det som något nytt fast man ser en pol botten och en lampa så kan solens strålar som faller ner i polens vatten ner till botten. Jag provade första gången i somras med min pojkväns och hans familj (hans pappa och syster tränar de), jag sa dock att jag inte ville prova för att jag inte kunde, vilket jag inte borde sagt haha. Men efter ett dyk så var jag fast. Jag började sen när träningarna började igen. Sen dess har jag hållit på med dykningen. Å juste för ett tag sedan så var jag till Helsingfors med några från dykningen för att djupdyka i en pol som var 8m djup det var coolt och roligt, jag dök först ner till 5m för att se till att tryckutjämningen funkade så jag inte skulle få för mycket tryck på öronen, sen så bad jag en tjej som jag dyker med dyka ner med mig till 8m. Det var en upplevelse, jag har lagt några bilder där uppe från dykningen, det är en som är från träningen men alla andra är från djupdykningen.

Likes

Comments

Hej, jag heter Savanna och är 14 år, jag har velat starta en blogg igen efter att jag hade en i en kort period som jag jag aldrig la ut något på. Men nu är jag här igen.
Jag fridyker två gånger i veckan minst kan vara mera också annars är jag med vänner eller min pojkvän. Min föräldrar är skilda och jag har tre syskon ett hel och två halv vi har samma mamma men inte samma pappa, jag bor hos min pappa och är hos min mamma i bland men det händer inte så ofta. Jag har haft en svår uppväxt och jag har mått psykiskt dåligt en period, jag har dyslexi så om jag har stav fel så kan de vara därför :).
Jag hade tänkt att jag skulle blogga måndagar och lördagar, det kan ju hända mer men minst dom två dagarna.
Jag lägger in några bilder på mig här nere.
Vi hörs på lördag om inte före<3

Likes

Comments