Hej bloggen.

I går var jeg på Pusherstreet, og i dag vil jeg fortælle lidt om hvad der sker derude. Alle siger jo at der forgår alt muligt, det ved jeg jo hellere ikke om der gør, men her for i min mening om hvad jeg oplevede på Christiania, og gaden Pusherstreet.

Inde på Christiania er der meget graffiti på gaderne, og på vægge. Hvis man kan sige det på en anden måde ligner det lidt en miniudgave af Roskilde festival, altså bare uden så mange mennesker. For altså der er slet ikke så mange mennesker derinde, der er mange turister, men slet ikke så mange beboer som jeg havde regnet med der var.

Vik gik igennem en lille del af gaden Pusherstreet, jeg kan lige så godt sige det "ej hvor blev jeg forskrækket". Det var jo voldsom, altså der var små hjørner hvor folk solgte hash, eller andre ting. Gaden stank simpelthen bare af hash osv.

Der lå en børnehave rimelig tæt på den gade hvor Pusherstreet lå, jeg syntes selv at de var lidt synd for de små børn at de er så tæt på alt det lort der forgår der.  Rundt omkring på gaderne i Christiania er der skilte de selv har lavet (næsten alle tingene derovre har de selv lavet, skraldespande, skilte, bænke, broer, huse, cafeer, osv).

jeg havde en rigtig hyggelig dag med min Familie, og fik oplevet noget uforglemmeligt. > hvis du også kunne tænke dig at se det jeg så skulle du klart tage derud >.

Med venlig hilsen Savannah Lysgaard

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen.

Mit Outfit i dag er meget sort, rød. Jeg er selv rimelig tilfreds med mit valg i morges "haha". Hvis det var min egen mening ville jeg sådan set selv bruge dette outfit til en by tur i København, or something like that. Men i dag havde jeg det altså på i skole, det gik jo også rigtig fine, man bestemmer jo selv :).

Outfittet består af:

Min læderjakke er fra Samsø Samsø:https://www.stylepit.dk/rockandblue-sort-madonna-315157-4 .

Jeg er faktisk rigtig glad for denne jakke, man holder varmen, og den passer til næsten alt du sætter den sammen med. Jeg ville selv anbefale denne jakke da jeg selv er rigtig glad for den.

Min røde trøje er også for Samsø Samsø: (jeg kunne desværre ikke finde et link) . Det er desværre ikke en trøje jeg bruger særligt meget, men den passede ligetil disse bukser. Det sjove ved den her trøje er at inde i spidsen ærmerne er der et stykke syet plastik ind (jeg ved ikke om det er plastik men det tror jeg) så det er mere faste når man har trøjen på. Jeg ville selv sige den er god at have på, og den kan klart anbefales:).

Min taske er også fra Samsø Samsø (Jeg kunne desværre heler ikke finde linket her). Jeg virkelig elsker denne her taske , den er virkelig skøn. Skindet er slangeskind, indeni er der 3 rum (der kan skaktens være både mobil og pung + lidt pige ting). Den anbefales så meget.

Mine bukser er fra H&M: http://www.hm.com/dk/product/65239?article=65239-B&cm_vc=SEARCH. Jeg er selv rigtig glad for dem, de er store og har den form som jeg godt kan lide. De har en elastik rund om livet der holder det hele oppe. farverne består af sort som er grundfarven, også er der en rød og en hvid streg løbene ned af hinanden. Jeg anbefaler dem totalt.

Til sidst er der mine sko de er fra AMUST: https://www.miinto.dk/p-1125226-luci-sneakers-pu-amust (I dette link er de lyserøde ikke hvide). Jeg kan selv rigtig godt lide dem her de er enkle og kedelige ,det kan jeg godt lide når sko er HAHA!.

Jeg håber i kunne bruge dette til noget, og at i maske fik noget inspiration til jeres eget outfit.

Mvh. Savannah Lysgaard

Likes

Comments

Hej bloggen.
Idag vil jeg starte ud med at fortælle hvorfor jeg er startet med at lave en blog, og hvor ideen kom fra.
Altså ideen kom jo fra Louise Madsen og Melissa Bentsen, de er to rigtig gode bloggere og de inspireret mig rigtig meget til at starte på en blog. Louise har inspireret mig med sine virkelig fede 90'er stil som er en virkelig Fed måde at udtrykke sig på. Melissa har så hermed inspireret mig med sin blogging og den måde hun stiller det op på, og de billeder hun ligger op både på Instergram og blogging.
Hvorfor jeg gerne vil starte er jo sådan set fordi at jeg gerne vil fortælle om min måde at style ting på og mine oodt'er så andre kan få inspiration ligesom jeg selv fik til at starte med. Jeg håber der er mange der vil læse og få en god oplevelse, eller blive inspireret til at blogge eller style ting.
Mvh. Savannah Lysgaard

Likes

Comments