Header

Idag har jag knapp gjort något, typ plugga (dock väldigt lite, tv var mycket roligare att kolla på), sprungit och träffat (träffar , då de fortfarande är kvar hemma hos mig) energi givande människor. Sånna här dagar behövs, att kunna vara ifrån alla måsten och bara vara. Speciellt nu när de är så mycket stress i vardagen med allt plugg och allt man ska göra! När dom kom hit vid 8 så gick vi en promenad under natthimlen, de sluta vid mataffären , måste varit någon slags dragningskraft dit haha. Sen bar de hem med glass för min del. Sen är de även så otroligt skönt att ha dessa vänner som kommer finnas vid min sida tills jag dör. Känt de hela mitt liv och även om vi bara har chillat i mitt rum ikväll så har de ändå givit mig mycket. Konstigt va att de kan va så? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Luften ute nu är så underbar!! Den är så frisk och alla underbara höstdofter som börjar komma, love it! Tog en springtur nyss, blev 5 km i lungt tempo. Så skönt att bara få springa av sig med go musik i lurarna. Nu ska jag göra iordning mig och träffa några efterlängtade vänner och bara mysa! Hoppas eran kväll blir bra!

Försökte ta några bilder när jag sprang, dock blev de inte bästa kvalité. Måste öva på de asså!

Likes

Comments

Helt ärligt så undrar jag varför jag äns skaffa blogg. Jag är inte direkt den personen som är en bloggare, jag är alldeles för ointresserad att sitta framför en dataskärm flera gånger om dagen, vilket jag nu måste göra. Herregud va pessimistisk jag lät nu! De är ju inte så direkt att någon har tvingat mig att skaffa blogg. Men de som fick mig att skaffa de ändå var nyfikenhet. Jag är en otroligt nyfiken människa på gott och ont. Att testa nya saker är bland de roligaste jag vet och eftersom jag aldrig haft en blogg tänkte jag att de var dags att bli av med bloggoskulden. Så detta var anledningen varför, nu vart allt detta leder är ju en annan femma, antigen tröttnar jag om 2 dagar eller så håller de i sig längre. Vad som sker återstår och se. Nu blir de plugg, plugg och lite mer plugg!

​3 glada tjejer från igår

Likes

Comments

Nämen godmorgon! Dagen kommer bestå av mycket plugg, om jag glömt skriva de så går jag ekonmilinjen på gymnasiet i 1:an. En otroligt rolig linje och lärorik, mer om de i ett annat inlägg. Har även som plan att träffa några vänner, vi får se vart dagen tar mig!

Likes

Comments