Shopping

Der er nu kun 10(!) dage til juleaften og måske I sidder nogle derude, der stadig mangler inspiration til julegaverne. Personligt synes jeg selv, det er lettest at købe gaver til kvinder, men måske det bare skyldes, at min mor eksempelvis er ret nem at købe gaver til? I år står der flere kvinder på min liste, men faktisk er gaverne til alle dem i hus, så det er jo dejlig nemt.

Gift ideas for her

Gift

Reklamelinks
Posy abonnement her | Highlighter her | Armbånd her | Ørestikker her | Clean parfume her
Øjenskyggepensel her | Balsam her | Shampoo her | Illuminating lotion her

Der er dog nogle ting, stort set alle kvinder benytter sig af og det kan man jo passende give dem i gave. Man kan lige gå det ekstra og give dem den dér lækre shampoo, de ikke selv vil gå ud og bruge penge på. Hvis man ved, de har nogle udfordringer med f.eks. søvnen, kan man også gå efter gaver, der kan bidrage til at gøre det lidt lettere såsom en lækker nighttime te. En lækker parfume kan også være en god gaveidé, men det kræver selvfølgelig, at man kender kvindens præferencer på området - gælder det en mor, kæreste eller svigermor, burde det dog ikke være det sværeste i verden lige at kigge på hylden og se, hvad der står af dufte i forvejen. Er der tale om en kvinde, der er glad for make-up, vil hun sikkert også blive glad for gode make-up børster eller lidt nyt fra et kvalitetsmærke som f.eks. Sandstone Scandinavia. Hvis hun går til smykker, er det selvfølgelig også en oplagt gaveidé, men husk at lægge mærke til, om hun går med sølv eller guld! Man kan også give en gave, der bliver ved og ved, hvis hun er typen, der er glad for blomster - i det tilfælde vil et abonnement hos Posy være en oplagt gaveidé. Har I fundet gaver til kvinderne i jeres liv?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hverdag

Nu fremviste jeg jo min forsinkede fødselsdagsgave fra Christians mor og søster i dette indlæg, så jeg tænkte, at jeg også ville vise min fødselsdagsgave fra Christian frem, som jeg fik i samme ombæring. Han har haft total krise over, hvad han skulle give mig og det var jo også lige omkring min fødselsdag, at vi fandt ud af, at jeg er gravid, så der havde vi begge en del andet i hovedet. Han gennemgår dog samme krise nu angående julegaver. Men han skal nok finde ud af det, for han gav mig i al fald en super fin forsinket fødselsdagsgave!

Jeg fik en lille, fin pakke indeholdende en orange snørepose. Indeni gemte sig en halvlang halskæde med et uglevedhæng. Alle ved jo, at jeg er helt vild med ugler og så har Christian også bemærket, at jeg er en sølvpige, derfor har han valgt en sølvbelagt halskæde. Er den ikke fin?

Likes

Comments

Shopping
Winterboots

Winterboots

Reklamelinks
Tamaris her | Moon Boot her | Vagabond her
Skechers her | Tamaris her | Cashott her

Selvom kulden utvivlsomt gør sit indtog her i landet, synes jeg faktisk stadig ikke, det har været sådan rigtigt koldt. Jeg har trukket min vinterjakke frem, men jeg går stadig i mine efterårsstøvler fra Shoe Biz. Sneen er dog faldet et par steder i landet allerede og dermed varer det nok ikke længe, før de gængse vinterstøvler må trækkes frem. Når det kommer til vinterstøvler, har jeg selvfølgelig et par krav, der skal opfyldes: De skal være forede, de skal have en god sål og så foretrækker jeg langskaftede støvler, så man også får noget varme op om anklerne. Og så skal de naturligvis også være lidt pæne at se på, men når det kommer til vinterstøvler især vægter jeg altid det praktiske højere. Hvilke krav har I, når det kommer til vinterstøvler?

Likes

Comments

Mommy/Børn

Black Friday hænger mig oftest langt ud af halsen længe før, vi overhovedet er nået til den. Det har taget mere og mere om sig med denne dag i Danmark i løbet af de sidste par år og man drukner jo i blogindlæg, reklamer, mails og Instagram-posts, før dagen oprinder. Men da jeg så de gode tilbud, Ugleunger.dk kørte netop denne dag, var jeg altså nødt til at få købt lidt hjem til min kommende baby.

Lilla natdragt her | Lyseblå body her | Stribet body her

Blå romper her | Stribet romper her

Som jeg beskrev i dette indlæg, kan det være en tricky affære at få indkøbt tøj til en baby og (måske) især en forårsbaby. Jeg besluttede mig dog for at få købt lidt ind i størrelse 50, da de fleste nyfødte bruger den størrelse og måske bliver det mig, der bryder rækken af kæmpebabyer i familien? (Kryds lige fingre for mig, ikke...) Derfor blev de gode Black Friday-tilbud benyttet til netop dette og uden det var min hensigt, endte jeg faktisk med udelukkende at klikke tøj fra Joha hjem. Det er dog også et mærke, jeg har hørt virkelig meget godt om fra flere småbørnsforældre. Christian er helt vild med den stribede sag pga. de små futter og selv glæder jeg mig nok mest til at putte Nød i den lilla natdragt. Og så er jeg vist også snart nødt til at stoppe med at købe babytøj, før der rent faktisk er en baby at putte det i, haha!

Likes

Comments

Film & Serier

Det hører sig december til at hygge lidt ekstra med en god film, en skål pebernødder eller en gang hjemmebag tilsat. Der findes rigtig mange hyggelige julefilm, som man kan sætte sig til at se og mange af dem bliver også vist rundt omkring på de forskellige kanaler, hvis man ikke selv lige er indehaver af filmene. Men her kommer i al fald mine bud på nogle gode julefilm, man kan sætte sig sammen med en veninde, sin kæreste, sin familie eller blot sig selv og nyde.

The Santa Clause
En klassiker her i julen er hel klart The Santa Clause med den danske titel Tror du på julemanden? Tim Allen spiller den fraskilte far Scott Calvin, der kæmper for at have en ordentlig jul med sin søn og pludselig falder der en mand ned fra taget - selveste Julemanden. Og nu er det Scott, der skal til at være julemand. Det tager ham noget tid at forstå og hans ekskone samt dennes nye kæreste bliver meget bekymrede, da sønnen begynder at snakke om, at hans far er Julemanden. 

Dyrlægens Plejebørn
Det er måske ikke direkte en julefilm, men ikke desto mindre også en, der oftest ses i juletiden. En god, gammel klassiker med Dirch Passer i hovedrollen som dyrlæge, der ved en fejl får en siamesisk pige i pleje. Han aner ikke sine levende råd i begyndelsen, men kommer til at holde af hende og filmen ender naturligvis med, at der bliver holdt juleaften, hvilket altså gør den oplagt at se her i december.

The Nightmare Before Christmas
Muligvis heller ikke en traditionel julefilm og selvfølgelig også ovre i Halloween-gaden, men ikke desto mindre en af de film, jeg også ynder at trække frem på denne tid. Hvis man er til Tim Burton og det univers, vil man nok være tilbøjelig til netop denne her i juletiden. Jack Skellington vil overtage Julemandens plads og have børn til at elske ham i stedet for at være bange for ham, men det hele går ikke rigtig som planlagt.

Pyrus På Pletten
Ja, selvfølgelig skal vores allesammens Pyrus nævnes på listen. Alletiders Nisse - nr. 2 i rækken af Pyrus julekalendre - kører pt. hver eftermiddag på TV2, men der er jo også lavet en hel film hen over Pyrus universet. Den handler selvfølgelig om, hvordan Pyrus får en masse gode idéer, der resulterer i ulykker, men hvordan han også altid er på pletten i sidste ende.

Likes

Comments

Bøger

Jeg havde fødselsdag i august, men har altså lige fået en forsinket fødselsdagsgave af Christians mor og søster. Det er den fine kalenderbog "Mit Liv" skabt af Mette Holm. Kalenderbogen skal altså ikke skal bruges i noget bestemt årstal og så har den også har flere funktioner end blot kalender. Bagsideteksten lyder: "Sådan skaber du dit liv. Tag en beslutning, brug denne selvkærlige kalenderbog - og skridt for skridt, dag for dag, kommer du tættere på dit mål. Brug dine tanker, vilje og ønsker. Arbejd dig klog, stærk og selvstændig. Du kan godt, jeg tror på dig."

Det er sjovt, for jeg har tænkt, at jeg gerne ville have en fysisk kalender til år 2018 og nu kan jeg jo passende tage denne i brug, når vi har passeret nytår. Jeg har altid foretrukket fysiske kalendre og bruger aldrig kalenderen på min computer eller telefon. De sidste par år har jeg simpelthen bare ikke skulle nok til, at jeg følte, det kunne betale sig at have en kalender, haha! Men mon ikke, der kommer til at være en del at se til i 2018 med sygehusbesøg inden babys ankomst og så alt det, man nu engang skal med sådan en lille ny og alle de aftaler, der utvivlsomt kommer til at være!

Det er heller ikke sådan en kalender, man lige skiller sig af med igen, når året er gået, men sådan én, man gerne vil gemme og mon ikke det så også passer meget godt med at tage den i brug det år, mit liv for alvor vil ændre sig radikalt. Jeg tænker i hvert fald, den vil være sjov at have og se tilbage på, når jeg en dag sidder med en søn eller datter, der er blevet ældre. Det passer mig også perfekt, at den er udformet i lilla med sider med sølvfarvede kanter. Jeg er jo helt igennem en sølvpige og så er lilla min yndlingsfarve.

Likes

Comments

Mommy/Børn, Ønsker
Baby wishes

Baby

Reklamelinks
Pusletaske Müsli | Sengesæt Nørgaard Madsen | Puslehynde Done by Deer
Babynest Müsli | Aktivitetstæppe PlayGro | Sengerand Sofie Schnoor | Autostol Beemo

Det har jo været svært at skrive ønskeliste i år, fordi jeg altså ikke udelukkende kunne tænke på mig selv, men også tænkte på at ønske mig ting i den babyrelaterede ende. Jeg fik jo besked på ikke udelukkende at ønske mig babysager, men jeg endte altså med at skrive lidt på alligevel. Et aktivitetstæppe skal vi selvfølgelig og vi hopper altså ikke med på den dér trend med træstativ og ting i hvid, grå og sart rosa. Vi skal have et med en masse farver, så baby netop kan blive ordentligt stimuleret, hvilket jo sådan set er hele pointen. Vi er også nået frem til, at det vil være en god idé med en autostol, selvom vi ikke selv har bil. Det sker jo altså, at vi kører med nogen steder hen eller hvis vi skal ud på længere ture, så er det jo godt at have. En pusletaske har jeg nogle blandede tanker omkring. Der er nogle, der mener, at det ikke er nødvendigt at investere i en taske til kun dét formål og jeg tænker jo også, at man sagtens bare kan bruge en almen taske eller et net. Men samtidig har jeg også hørt mange fortryde, at de har haft brugt en almen taske og hellere ville have haft en pusletaske, hvor der f.eks. er flere rum indrettet til at kunne sortere etc. En puslepude påtænker jeg også at skrive på ønskelisten og måske et enkelt sengesæt og så må jeg vist også hellere styre mig med babyønskerne. Det skal jo nok komme hen ad vejen!

Likes

Comments

Hverdag

Glædelig december! Jeg har slet ikke haft skrevet nogle blogindlæg i denne måned endnu - indlægget om den nye jordmoder var nemlig planlagt og selvom jeg havde intentioner om at tjekke ind og ønske glædelig 1. december, blev det altså ikke til noget. Men nu vil jeg forsøge at få lavet et par indlæg her til december, så bloggen ikke står helt stille, bare fordi det er jul.

Min december er startet virkelig hyggeligt ud. I fredags pyntede jeg op i lejligheden, hvorefter C og jeg var inviteret på risengrød hos min mor. Lørdag var vi til julehygge med min fars familie, hvor jeg blandt andet fik lavets årets juledekoration og 1. søndag i advent blev brugt hjemme hos min mormor til spil og god mad. Der er også allerede røget et par honninghjerter og en håndfuld pebernødder indenbords - jeg var ret nervøs for, om jeg ville kunne spise de samme ting, som jeg plejer, når nu graviditeten har ændret så meget, men både honninghjerter og pebernødder er altså gledet ned. Har I nogle julegodter, I altid spiser i december?

Likes

Comments

Mommy/Børn

Mit første jordmoderbesøg var jo på ingen måde en positiv oplevelse og jeg vil ikke engang beskrive det som et reelt jordmoderbesøg. Det ord, der kan beskrive det bedst er nok nærmere "joke." Det føltes i hvert fald virkelig som en dårlig joke. Derfor var jeg heller ikke sen til at bede om at få en anden og hende mødte jeg i torsdags. Det startede ret sort ud, for der var ingen skilte på sygehuset, der dirigerede mig i den rigtige retning og da jeg spurgte en læge, blev jeg sendt et helt forkert sted hen. Jeg gik forvirret rundt og kiggede på kort, informationstavler og Google Maps og kun fordi et hjælpsomt menneske (ud af de mindst 20, der havde set mig gå forvirret rundt med snot og tårer) kunne pege mig om bag den rette bygning, kom jeg endelig frem. 20 minutter for sent, selvom jeg egentlig var der 5 minutter før tid.

Læs også: Gravid uge 20

Heldigvis stoppede den negative oplevelse så også dér! Jeg fandt endelig bygningen og blev taget imod af en ung kvinde, der ikke så ud til at være meget ældre end mig selv. Hun spurgte ind til, hvorfor jeg var så ked af og jeg måtte jo forklare, at jeg lige var gået lidt i panik over ikke at kunne finde derhen. Efterfølgende var hele mødet også bare en rigtig positiv oplevelse. Hun startede ud med at spørge ind til helt basisting og så var hun virkelig god til at oplyse mig om rigtig mange ting, som hun sagde, jeg nok allerede havde hørt ved mit første jordmoderbesøg. Det måtte jeg jo sige, at jeg ikke havde, for der fik jeg ingen oplysninger. Hun gav mig også information om, hvornår de gerne ville have, at man ringede (f.eks. hvis ens plukveer bliver regelmæssige og sådanne ting), gav mig alle telefonnumre og fortalte mig også om, hvornår de forskellige ting såsom de næste jordmoderbesøg, fødselsforberedelse etc. finder sted. Til sidst hørte vi hjertelyd, der lød helt normal og hun mærkede på maven for at konstatere, at min livmoder vokser helt, som den skal. Generelt var der bare en meget mere positiv atmosfære omkring hende og jeg havde nærmest ikke lyst til, at besøget skulle slutte, fordi hun var så sød, imødekommende og oplysende. Så hvis der sidder nogen derude med en træls jordmoder, så husk, at I har al ret til at bede om en ny - og det kan virkelig gøre en verden til forskel!

Likes

Comments

Beauty

Som jeg nævnte i dette indlæg, er jeg plaget af ekstremt tør hud for tiden. Jeg er ikke i tvivl om, at det er en følge af graviditeten, men samtidig er vi inde i den periode, der også bare sætter huden på prøve. Især hvis man, som jeg, allerede har tendens til tør hud. Kulden tager til og vi benytter os af kunstig varme, hvilket alt sammen tærer på huden og kan få den til at tørre yderligere ind.

Nu har jeg investeret i en ny fugtighedscreme fra Origins efter at have hørt en masse godt om mærket. Cremen er en del af den nye GinZing serie, som jeg også har set lovprist en del steder. Navnet lover jo både at hydrere ens hud og give et energiboost. Om min hud har fået sig et energiboost skal jeg ikke kunne sige, men jeg er bestemt ikke skuffet over dens evne til at tage sig af min udtørrede hud. Cremen har en let lugt af appelsinskræl, som jeg lige skulle vænne mig til, men den er faktisk ikke skarp og aftager hurtigt. Konsistensen er forholdsvist tyk, men alligevel så tynd, at man ikke føler, at man står og putter smør på huden. Den absorberer virkelig hurtigt - nogle gange kan jeg helt have lyst til at putte et ekstra lag på, fordi det så hurtigt trænger ind - og jeg kan klart mærke forskel på denne og de helt tynde cremer, der nærmest ikke efterlader sig på huden i mere end 10 sekunder. Den tykkere konsistens gør også, at der ikke skal bruges en kæmpe klat for at fordele det i hele ansigtet, hvilket gør den drøj i brug. Jeg tør i hvert fald godt allerede sige, at det er et produkt, jeg godt kunne finde på at købe igen, når den her bøtte er tom - hvilket der nok går et stykke tid, før den er. Origins GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Creme kan købes i Matas og koster 185 kroner for 50 ml.

Likes

Comments