Sunglasses

Sun

Affiliate links
1. Versace | 2. Oakley | 3. Prada | 4. Vogue | 5. Pilgrim | 6. Ray-Ban

Da solen først begyndte at stå højt på himlen, var jeg udstyret med intet mindre end 3 solbriller - et par sorte, et par lilla og et par sølv. Nu er der kun 1 par tilbage. De andre er simpelthen gået i stykker. Jeg har hverken haft sat mig på dem, tabt dem eller andet, de har simpelthen bare givet op. Og det ene par - de sølv - som jeg nu har tilbage er endda for store, så det er ikke ligefrem ideelt.

Derfor har jeg nu sat mig for, at jeg skal have mig et nyt par solbriller og har altså holdt udkig rundt omkring, både fysisk og online. Det helt ideelle for mig ville jo være at få solbriller med styrke i - jeg ser (mere end) perfekt, så jeg har kun 0.5 styrke i mine heldagsbriller, da de skal få mine øjne til at slappe af og jeg kan godt mærke, hvis jeg ikke har haft dem på i noget tid, for så begynder mine øjne at blive anstrengte. Men man kan jo sagtens købe sig et par solbriller og sidenhen for sat glas med styrke i hos optikeren eller ja, vælge den lette løsning og købe solbrillerne direkte hos optikeren. Jeg er heller ikke sikker på hvilken slags solbriller, jeg skal gå efter - jeg ved kun, at de absolut ikke skal være smalle. Et par smalle solbriller skygger på ingen måde optimalt for solen, efter min mening. Dog er jeg ikke helt sikker på formen - jeg har en meget alsidigt ansigt, så jeg kan faktisk bære det meste, selvfølgelig med nogle undtagelser. Blot er jeg ikke så vild med de helt overdimensionerede, runde solbriller - der må gerne være lidt cateye effekt. Hvilken slags solbriller klæder jer bedst?

Følg bloggen
Bloglovin | Facebook | Instagram

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Så gik der endnu en uge - og sikke en uge! De første to dage af ugen blev brugt i selskab med C, inden jeg satte kurs mod Hovedstaden i onsdags for at tage ud og få mit Copenhell armbånd på. Det kunne dog ikke lade sig gøre, fordi jeg ikke er udstyret med noget af den billedlegitimation, de ville godtage. Der var en masse opkald frem og tilbage og det endte med, at jeg måtte møde op en time før min frivilligvagt om torsdagen og få det løst. Men det lykkedes og bedsteven S og jeg havde en sjov og hyggelig vagt sammen i garderoben! Generelt har Copenhell i år været præget af op- og nedture, men jeg skriver et seperat indlæg om festivallen en af de kommende dage.

I dag...

har både min far og jeg sovet til først på eftermiddagen. Han var også sent hjemme og jeg var bare godt brugt oven på de 3 dages festival.

håber jeg virkelig på, at min telefon kan fikses hurtigst muligt, for som det fremgår af billedet, har jeg været ekstremt uheldig ude på Refshaleøen i år...

skal jeg udnytte, at der er varmt vand i badet så længe, som jeg har lyst til at stå derude! Det er i sandhed sådan nogle ting, man værdsætter hos andre, når man selv bor et sted, hvor det varme vand forsvinder efter 1 minuts tid.

vil jeg forsøge at få læst de blogindlæg, jeg har misset over de sidste 3-4 dage. Jeg ved i hvert fald fra snapchat, at der er sket store sager hos en af dem, jeg følger, så jeg skal lige ind og opdateres!

Jeg glæder mig til...

at have en velfungerende telefon igen! Hvor er det egentlig skræmmende så afhængig, man er af de apparater, men det er da også bare øf ikke at kunne komme i kontakt med omverdenen.

når jeg vender hjem igen og bliver genforenet med både C, Cat og mine dyr.

en lang periode uden tæt pakkede dage. Jeg er vild med Copenhell og alt det, der hører med, men jeg dur virkelig ikke til at have for tæt pakkede dage alt for længe ad gangen.

mere tid og ro til at få læst! Pt. er jeg i gang med Our Chemical Hearts.

Følg bloggen
Bloglovin | Facebook | Instagram

Likes

Comments

I anledning af Fars Dag den 5. juni afholdt Pudderdåserne en konkurrence, hvor de udlovede et af deres egne produkter til mænd. Det er deres T-Zone Peeling og jeg var så heldig at vinde den til min far. Selv har jeg ikke rigtig nogen erfaring med Pudderdåsernes produkter udover et par små prøver, jeg engang fik på Alt-i-en cremen. Jeg har dog flere gange påtænkt at investere i enten T-Zone Peeling eller AHA-serum, blot har jeg ikke kunnet finde ud af, hvad der vil være det bedste for min hud. Men jeg vil stadig trygt stole på produkter fremstillet af de to damer. Jeg har fulgt dem længe efterhånden og de sætter også ord på mange af mine egne tanker omkring beautyindustrien. Jeg har nu foræret min far T-Zone Peelingen og glæder mig til at høre hans mening om den, når han har haft lejlighed til at afprøve den!

Følg bloggen
Bloglovin | Facebook | Instagram

Likes

Comments

  • Det er simpelthen så irriterende, at det meste hudpleje til tør og sensitiv hud efterhånden indeholder aloe vera som en bærende ingrediens. Jeg når tit at læse om et produkt på en blog og tænke, at det nok vil være noget for mig, men så nævnes det lige, at det indeholder aloe vera. Konteksten her er, at jeg ikke kan tåle aloe vera.

  • Hvordan kan det egentlig gå til, at det er så afsindig let at blive uvenner, men umådelig besværligt at blive gode venner igen? Er vi mennesker vitterligt bare indrettede til at være smålige og problemsøgende?

  • Dickpics. Helt seriøst. Hvorfor? Altså, unwanted dickpics. Hvilken mand sidder og tænker: "Hvis jeg bare lige sender den her fremmede pige på Facebook et billede af min penis, så vil hun hel sikkert have mig?" Seriøst? HVEM?

  • Den her anmeldelse af Slayer, som jeg skal opleve igen i denne uge. "Slayer går ikke på scenen. De går i krig." Jeg har gode minder fra min første koncert, så jeg glæder mig fandme!

  • Hvordan kan morgenmadsprodukter smage godt? Coco Pops, Cheerios, All Bran... Jeg forstår ikke, hvordan de gør det. Jeg kunne æde det døgnet rundt - og køber af samme grund sjældent den slags morgenmadsprodukter, for jeg kan simpelthen ikke styre det.

Følg bloggen
Bloglovin | Facebook | Instagram

Likes

Comments

Wish To Wear #13

Wis

Ovenviste outfit kunne jeg virkelig godt se mig selv i, da det både er klassisk, feminint med et twist af noget råt uden at være vildt larmende. Selvom jeg også elsker det larmende, det er vist ikke nogen hemmelighed. Shortsene fra Ganni har jeg været forelsket i, siden jeg første gang så dem og måske nogen vil mene, at de er lidt over the top - og som vi lige har konstateret, passer det mig perfekt. Tasken, som dygtige Christina Dueholm har designet for Markberg har også stået højt på min ønskeliste siden de første previews. Toppen kunne jeg godt finde på at klikke hjem og jeg er også lidt lun på jakken - generelt vil jeg bare gerne have en læderjakke i blå, selvom det nok er lige i overkanten, når jeg allerede ejer 2 røde, 1 sort og 1 grøn... Ups, haha! Faktisk er jakken på udsalg hos Meotine lige nu, så hvis I også er lune på en blå læderjakke, er det måske nu, I skal slå til? Og for det ikke skal være løgn, er både shorts, taske og skoene også på udsalg henne hos Boozt lige nu.

AFFILIATE LINKS

Top fra Mango HER
Shorts fra Ganni HER
Jakke fra Meotine HER
Taske fra Markberg HER
Solbriller fra Quay Australia HER
Halskæde fra Syster P HER
Sko fra Clarks HER

Følg bloggen
Bloglovin | Facebook | Instagram

Likes

Comments

Jeg er ikke den store festivalgænger og det bliver jeg heller aldrig. Derfor har jeg heller aldrig deltaget i sådan noget som Roskilde festival, Northside og hvad der ellers er derude. Det er bare slet ikke mig med telt-livet, usoignerede mennesker, liv overalt og ja, alt der nu hører en festival til. Jeg vil gerne have en seng og et ordentligt bad. Dog er der en festival, jeg trofast deltager i hvert år - men her tager jeg så også hjem fra hver dag og sover hos min kære farmand. Det er selvfølgelig Copenhell, jeg tager til. For det først er det udelukkende musik, der passer til min smag, det er kun 3 dage og jeg har mulighed for at tage hjem og dermed også få lidt ro, et bad og lade op. Men selvom man ikke overnatter på festivalen, er der nu alligevel et par ting, der er rigtig rare at have med! Så her er mit års festival kit.

  • Bæltetaske
Bæltetasker blev en dille for et par år siden, efterhånden og jeg vrængede på næsen af det. Men til festival er det altså bare smart at være udstyret med sådan én. Sidste år lånte jeg min mors til at have mine ting i på Copenhell og i år har jeg altså investeret i min egen. Der er et tilpas stort rum og så et lille rum, hvor jeg netop kan have alle de ting, jeg har behov for at have med ud på øen.

  • Regnslag
Ingen Copenhell uden regnvejr! Der er nærmest tradition for, at det regner under Copenhell. Sidste år havde jeg frivilligvagt, da himlen åbnede sig og det vilde skybrud satte ind. Der blev delt regnslag ud til os, men vi kunne lige så godt have iført os en plasticpose. I år udstyrer jeg mig med mit eget regnslag, der let kan pakkes sammen, men er kraftigt nok til, at regnen ikke trænger så nemt igennem ind til mit tøj.

  • Solcreme
I direkte modsætning til ovenstående er solcreme nu alligevel også en god ting at huske. Inden himlen åbnede sig sidste år, havde jeg stået i direkte sol i flere timer og præsterede således at blive solbrændt for første gang i mit liv. Derfor føler jeg det ekstra vigtigt at huske solcremen i år! Der er trods alt stadig chance for, at det bliver godt vejr i løbet af dagene.

  • Vådservietter, hånddesinfektion og håndcreme
Selvom der er opsat toiletter med tilhørende håndvaske på festivalpladsen, er det langt fra hver gang, at man har mulighed for at få vasket sine hænder til en tilfredsstillende grad. Og udover dét, sker det jo også bare tit, at man får rørt ved alt muligt ikke-så-lækkert på sådan en festivalplads og derfor er der altid både vådservietter og hånddesinfektion at finde i min taske. Sådan noget kan dog godt være lidt hårdt for hænderne, så en håndcreme er også med.

  • Facemist, tørshampoo og deodorant
Til trods for, at jeg ikke skal sove derude kan jeg godt have behov for at blive frisket lidt op i løbet af dagen. Derfor har jeg gerne en deodorant og en tørshampoo med i min taske. Tørshampooen er god til lige at spraye i det triste hår efter nogle timer og deodoranten kan tage den værste svedlugt - selvfølgelig efter man lige har tørt sig af med et lommetørklæde eller lignende. En facemist har jeg også altid med til lige at sprøjte i ansigtet i løbet af dagen - både for at sørge for, at den aftagende make-up ikke får det til at ligne, at mit fjæs er ved at smelte og blot for det friske pust, det kan give midt i varmen og den snavs, der unægteligt kommer til at fyge rundt i luften.

Skal I på nogen festival i år? Og hvad har I i jeres festival kit?

Følg bloggen
Bloglovin | Facebook | Instagram

Likes

Comments

Billederne i dette indlæg er fundet på Pinterest.

I fredags havde min farmor og farfar bryllupsdag. De har været gift i 55 år nu - det snakkede jeg med C om over middag en aften og så overrumplede han mig. Han stillede nemlig spørgsmålet: "Vil du gerne giftes?" Jeg tog en gaffelfuld mad i munden og tænkte som en gal. Og som med alle andre personlige spørgsmål, jeg ikke er sikker på svaret på eller finder intimiderende, forsøgte jeg at snakke udenom. Jeg erklærede, at hvis jeg skulle giftes, ville jeg gøre et stort nummer ud af at gøre det utraditionelt og så fortalte jeg ham om et globryllup, der engang er blevet holdt her i byen med røde og sorte farver som tema. Han bed ikke på, for han spurgte igen så snart, min historie var slut.

"Vil du gerne giftes?"

Og vil jeg egentlig det? Jeg har altid sagt, at det vil jeg ikke. Det har nok været en blanding af, at jeg ikke kunne forestille mig at finde nogen, jeg ville indgå den slags commitment med og den pinlige vished om hvor mange ægteskaber, der alligevel munder ud i skilsmisse. Måske bunder det også i mine trust issues - kan jeg virkelig stole så meget på en person, at jeg vil være tryg ved at love at spendere resten af livet med dem foran Gud og hvermand? Det ved jeg ikke. Men jeg tror gerne, at jeg vil stole så meget på en person - uden at det så giver bagslag, selvfølgelig. Jeg vil rigtig gerne dele livet med nogen.

Jeg følger også en del bloggere, der er blevet gift eller forlovede hen over det sidste års tid. Derfor har bryllupper jo fyldt en del på mange af de blogs, jeg følger med hos og man kan da ikke lade være med at drømme lidt. Uvilkårligt trækker man inspiration og forestiller sig, hvordan man mon selv ville se ud i en lignende kjole, om man kunne dække op i samme stil til et passende antal mennesker, om man er til udendørs eller indendørs reception etc. Men at få spørgsmålet så direkte i hovedet, det gik jeg helt kold på. Især da C fortsatte ved at sige, at hvis vi er sammen så længe, så frier han til mig en dag og så skal vi være gift resten af livet. Klap lige søhesten! Jeg grinte bare nervøst og fortsatte med at spise.

Så i bund og grund ved jeg det stadig ikke. Der er ting i mit indre, der siger til mig, at det på ingen måde kan komme på tale nogensinde at blive gift. Fordi man lægger så meget ekstra i forholdet, man lægger så meget mere ansvar fra sig og tager mere ansvar på mig, man lover sig selv væk til en anden i alles påhør - og dette skal altså være en, man virkelig kan stole på med sit liv. Og det er en sindssygt skræmmende tanke. Samtidig er der ting i mig, der argumenterer for, at det kunne være fantastisk at finde en, man er så tryg ved. En lille pige dybt i mit indre, der drømmer om en storslået (absolut ikke hvid) kjole og dekorativ bordopsætning med snørklede bogstaver og en mand, der bryder ud i et kæmpe smil ved synet af mig i førnævnte kjole. Så jeg har ikke svaret endnu - måske kommer det først den dag, der er nogen, der frier og måske kommer det i så fald aldrig.

Hvad med jer derude? Vil I gerne giftes?

Følg bloggen
Bloglovin | Facebook | Instagram

Likes

Comments

I sidste uge udgav jeg et indlæg med titlen "søndagsstatus", hvor jeg egentlig blot ridsede lidt op om min dag indtil videre samt en håndfuld ting, jeg glædede mig til. Og egentlig stadig glæder mig til, for det meste af det er stadig i sigte, omend tættere på nu end da. Men derfor tænkte jeg, at jeg ville fortsætte med indimellem at lave disse indlæg - jeg synes nemlig selv, den slags små statusopdateringer kan være rigtig hyggelige at læse hos andre bloggere. Det er dejligt nede på jorden og ganske relaterbart. Og så bliver man jo glad af at kunne glæde sig til noget sammen med andre!

I dag...

er mit skrivebord blevet overtaget af en masse PC og udstyr samt C, der har beslaglagt selvsamme skrivebord til gaming. (get a boyfriend, they said...)

læser jeg en del i Indespærret. En bog, Cat og jeg tilfældigt faldt over i Bog & Idé og straks besluttede os for at købe og læse sammen ligesom vi gjorde med Everything Everything.

forsøger jeg at få forberedt en masse blogindlæg til de næste 2 ugers tid, hvor jeg ikke kommer til at have så meget mulighed for at blogge. Jeg sætter kurs mod Hovedstaden på tirsdag og så står den ellers på Copenhell frem til søndag.

har jeg haft vildt dårlig samvittighed, fordi jeg måtte melde fra på en opgave, jeg har udsat for længe. Men af en eller anden årsag kunne jeg bare ikke overskue det og nu begyndte det at haste.

er jeg dog også stadig følelsesmæssigt mæt på familie- og lykkefølelse efter i går, hvor vi fejrede, at min farmor & farfar i fredags havde været gift i 55 år og jeg selvfølgelig fik lejlighed til at kysse lidt på baby A.

faldt jeg over den her artikel, der sætter ord på nogle af de ting, jeg selv har tænkt omkring lanceringen af mærket The Perfect V. Omend artiklen måske er lidt passive-aggressive formuleret og ikke lige har fokus på det problem, jeg har haft i tankerne: at det faktisk gør meget mere skade end gavne at benytte sig af produkter i det område. Det allerbedste, vi kan gøre for de nedre regioner er faktisk at lade dem være.

Jeg glæder mig til...

at ses med bedsteven S, når vi skal på Copenhell sammen og samtidig også se alle de mennesker, jeg mest af alt ser i forbindelse med netop den festival.

at drikke kaffe (eller, hun drikker kaffe, jeg drikker med al sandsynlighed kakao) med den blogger, jeg skal mødes med næste onsdag.

rent faktisk at få taget billeder til de indlæg, jeg allerede har lavet udkast til. Jeg tog nogle forleden, men de blev ikke særligt gode, så jeg må forsøge igen og håbe på, jeg kan få det klaret, så indlæggene kan blive planlagt.

når jeg engang har en ordentlig støvsuger i mit liv igen! Min elskede Nilfisk er stået af efter kun cirka 3 år og det smerter mit hjerte. Nu tror I nok, at den her sætning med vilje er skrevet overdrevet, men det er den på ingen måde - jeg har et meget tæt forhold med min støvsuger og faktisk har jeg slet ikke ro i sindet nu, hvor jeg ikke kan støvsuge.

Følg bloggen
Bloglovin | Facebook | Instagram

Likes

Comments

Jeg har taget en chance. Når jeg tænker over det og når jeg skriver det ned, lyder det måske ikke så farligt. Men jeg har virkelig skulle opbygge mod til at gøre det. Jeg har sendt en mail til en blogger, jeg bare så gerne vil hilse på og spurgt, om hun har lyst til at drikke en kop et-eller-andet og hyggesnakke. Ikke fordi jeg havde noget bestemt på hjertet - jeg vil bare så gerne tilbringe tid i denne persons selskab, fordi hun lader til at sprede så god energi. Jeg skrev en rodet og lidt forvirrende mail, fordi jeg ikke var sikker på, hvordan jeg skulle formulere mig. Skulle jeg lyde afslappet, formel, professionel, afmålt - det er så svært at afgøre. Derfor sendte jeg heller ikke mailen med det samme, men gemte den som kladde i noget tid. Til sidst tænkte jeg, det måtte briste eller bære og klikkede på "send" efter at have taget et par dybe indåndinger.

Læs også: Søndagsstatus

Jeg sendte mailen lørdag aften og allerede mandag henover middag var der tikket et svar ind. Og heldigvis et rigtig positivt ét! Hun var helt med på at mødes til en kop. Jeg blev simpelthen så glad og lettet over hendes svar! Vi har aftalt tid og sted og i slutningen af denne måned kommer jeg til at sidde sammen med en af mine yndlingsbloggere, hvilket jeg glæder mig til. Samtidig er jeg også ret nervøs, for selvfølgelig var det en udfordring at få etableret mødet, men nu kommer nervøsiteten for selve mødet selvfølgelig snigende! Jeg er ikke altid så god til nye mennesker og især ikke i nye omgivelser, men jeg tror på, at det nok skal gå godt. Som sagt udstråler hun sådan en god energi og jeg tror, hun er sådan et menneske, som man kun kan føle sig helt og aldeles nede på jorden, når man er sammen med. Og jeg plejer altså at have ret i mine fornemmelser omkring mennesker, må jeg lige indskyde. Det har givet mig mod til måske endda at opsøge andre, jeg ser op til og spørge, om de er friske på at tage en kop og snakke enten om noget specifikt eller blot for at mødes. Nu glæder jeg mig foreløbig til at møde denne kvinde og selvfølgelig efterfølgende rapportere om det her på bloggen! Måske I har et gæt på, hvem det er, jeg skal mødes med?

Følg bloggen
Bloglovin | Facebook | Instagram

Likes

Comments

Stine Goya

Stine

Affiliate links
Prikket kjole her | Mønstret kjole her | Prikket bluse her | Grøn & blå kjole her
Badedragt her | Blazer her | Grøn & blå kjole her | Grøn kjole her | Bukser her

Jeg har nævnt før, at jeg sjældent går op i high-end brands og gerne søger efter billige alternativer, hvis jeg har set noget fra et high-end brand, jeg godt kan lide. Der er dog få high-end, jeg kan falde pladask for og det er vist efterhånden slået fast, at det ene af dem er Ganni. Det andet er Stine Goya og da jeg forleden browsede på Boozt fandt jeg en masse nye, fine sager netop derfra! Det fremgår vist lettere diskret, at jeg er ret vild med det mørkegrønne print med de blå blade og ranker - faktisk startede det med, at jeg faldt over denne kjole og så blev jeg endnu mere begejstret, da jeg fandt printet på de andre kjoler. Hvis økonomien havde tilladt det, havde jeg hel sikkert klikket enten denne eller denne hjem lige med det samme. Hvad synes I om Stine Goya?

Følg bloggen
Bloglovin | Facebook | Instagram

Likes

Comments