Som så mange andre kvinder - måske især på min alder - har jeg en forholdsvist stor samling af make-up og beautygrej. Forleden hankede jeg op i mig selv og gik i gang med at sortere i det hele. Jeg var ganske enkelt træt af at have en masse stående, som jeg alligevel aldrig rakte ud efter og så kunne der jo lige så godt gøres mere plads til de produkter, jeg rent faktisk bruger. Samt nogle andre kunne få gavn af de produkter, jeg blot har haft liggende. Jeg fik samlet et helt net fuld af produkter, som jeg bruger for sjældent til, at det kunne betale sig at beholde dem.

FØR

Meget af det make-up, jeg har sorteret fra har været single øjenskygger og make-up i kategorien "fest make-up." Ikke, at de ikke kan anvendes til hverdag, men det er make-up, der i mit hoved er bedst egnet til særlige lejligheder og dem har jeg så langt imellem, at det ikke gav mening at beholde det hele. Desuden har jeg over det sidste stykke tid erhvervet mig en del paletter, så nu er det primært dem, jeg benytter mig af til at skabe looks. Jeg er også nået dertil, hvor jeg har nogle foretrukne brands og produkter, som jeg køber igen og igen, fordi jeg ved, at det bare virker. Jeg er skam stadig eventyrlysten inden for make-up, men jeg har tilegnet mig nogle præferencer og har også lært at være lidt mere kræsen og kritisk omkring nye erhvervelser.

En stor del havde jeg beholdt, fordi de har været gaver eller fordi det var rart at have "just in case," men det holder jo ikke i længden. Dengang det er blevet mig givet, har jeg været glad for det og brugt det, men efterhånden er det bare blevet noget af det, der ikke rigtig er blevet brugt i takt med, at der er kommet nyt til og at jeg har udviklet mig på make-up fronten. Der var engang, hvor jeg gik bevidst efter det, der kunne larme allermest og det er jeg altså vokset fra nu. Bevares, jeg kan stadig godt lide larmende make-up, men det er ikke sådan, at det skal larme! Forstår I?

EFTER

Som I kan se på billederne, er det virkelig meget, jeg har fået sorteret fra og det var vitterligt kun produkter, jeg ikke bruger forholdsvist ofte eller produkter, jeg måske slet ikke har brugt det sidste halve til hele år. Og nu ved jeg godt, at der er holdbarhed på make-up, men det er jeg altså ikke særlig emsig med. Jeg bruger det bare, indtil der ikke er mere. Det frasorterede make-up smider jeg selvfølgelig ikke bare ud, men donere det til et kvindehjem, så de forhåbentlig kan få gavn af det. Det var lidt af en øjenåbner at rydde ud i make-up samlingen og jeg vil anbefale jer at gå jeres egen samling efter. Det giver bare en eller anden form for ro, når det kun er produkter, der rent faktisk benyttes, der står fremme.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Affiliate
Sorte Reebok | Blå Nike | Stribet Adidas | Hvid Nike | Mønstret Adidas

Lidt over halvvejs igennem marts og foråret begynder endelig at komme snigende! Jeg har endelig kunne hoppe i et par sneakers i flere dage i træk nu uden at have forfrosne tæer, når aftenen ramte. Dét har jeg glædet mig til. Uanset hvor mange vintre, vi gennemlever, når man bare altid til det dér punkt, hvor de tunge vinterstøvler ikke er sjove mere og man bare trænger til noget let fodtøj.

Sneakers til foråret

Siden jeg begyndte at blive mere tilbøjelig til sneakers, har det primært været Nike, jeg har investeret i. Ikke fordi jeg er Nike-fanatiker, det har bare været deres modeller, der har passet mig bedst - både hvad angår stil og støtte til foden. Lige pt. er det mine Nike Air Max '95, der flittigt bliver luftet. Når vejret bliver endnu mildere, men ikke helt mildt nok til sandaler, er Roshe Run modellen virkelig den perfekte sko! Den er let, luftig og man føler sig nærmest helt flyvende, når man går af sted med de sneakers på. De er bare ret tynde og derfor kræver det et mildere vejr, før jeg hiver mine røde Roshe Run frem. Den klassiske Reebok sneaker var over alt på unge piger for nogle år siden, men selv investerede jeg først i dem for 2 år siden i forbindelse med mit arbejde, der krævede sorte sko og de har været gode at have til lignende situationer, men det er faktisk ikke nogen, jeg som sådan hopper i til hverdag. Adidas laver ret mange cool modeller, men jeg har vist aldrig selv ejet et par sneakers fra Adidas - mon ikke det kommer en dag. Har I styr på sneakerssamlingen til dette forår?

Likes

Comments

Det er ingen hemmelighed, at jeg har været meget begejstret for L'Oréals Pure Clay serie og i særdeleshed den sorte Glow maske, der er beriget med ler og kul. Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl om at skulle afprøve det, da jeg så, at de lancerede cremer i samme serie. Jeg købte den, der matcher min maske, hvilket er en rensegel med kul. Udover den er der også en scrubgel med røde alger og en rensecreme med eukalyptus, som altså matcher de resterende 2 masker.

Konsistensen af gelen minder om konsistensen af masken, når man først får den på. Masken tørrer selvfølgelig ind, så at sige og det gør gelen ikke. Jeg vil ikke lyve og sige, at den føles rar, for den er faktisk lidt ubehagelig at smøre ud i ansigtet. Men det gør mig ikke det store, for jeg kan se resultater allerede efter 1 uge! Det er det eneste, jeg har gjort anderledes i den pågældende uge, så det må jo tilskrives den. Selve gelen er godt nok sort, men man bliver egentlig mest grå i ansigtet, når man tager den på. Jeg har brugt den hver morgen, selvom den selvfølgelig står til at skulle anvendes både morgen og aften. Om aftenen bruger jeg blot Ole Henriksens Pure Truth rensegel i stedet. Jeg skyller gelen her af med lunkent vand og så topper jeg med min dagcreme. Alle 3 variationer kan købes i Matas til 60 kr.

Likes

Comments

For en uges tid siden skrev jeg, at bloggen havde været og fortsat ville komme til at være lidt stille, idet jeg er drænet fra kursus på Jobcentret og samtidig mangler inspiration. På det seneste er inspirationen dog vendt tilbage, men nu er der et helt andet - og meget, meget stort - problem. Min MacBook er gået i stykker. Min elskede MacBook, som jeg bruger timevis på hver dag for at blogge, læse blogs, skrive historier, redigere billeder etc. Jeg kan logge ind på den, men så kan jeg heller ikke komme videre derfra og pt. ved jeg endnu ikke, hvad der kommer til at ske, da der lige er noget forsikring, der skal tjekkes op på. Jeg krydser alt for, at den kan repareres! Selvom jeg har taget back-up i 2017, er der desværre alligevel nogle ting, der nok går tabt, men i det mindste er det ikke alt.

Pt. sidder jeg hjemme hos min mor, hvor jeg har lånt en computer for at kunne forberede nogle indlæg til den kommende periode. Jeg aner jo ikke hvor længe, der kommer til at gå, før jeg selv har en fungerende computer igen. Det er også lidt udfordrende at bruge deres, idet de har en Toshiba PC og jeg er jo vant til MacBook! Anyways, jeg får planlagt nogle indlæg og så vil jeg låne mig til en computer så ofte som muligt, for min inspiration er jo altså vendt tilbage og så er det ret irriterende ikke at kunne gøre brug af den.

Likes

Comments

Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige, om de er hele Danmarks yndlingsfamilie, men det lød lidt underligt at skrive "noget af Danmarks yndlingsfamilie" eller noget i den dur. Uanset er der i hvert fald mange, der følger med uge efter uge og har gjort det i så mange år, at det nu er sæson 11, der ruller over skærmen.

Familien fra Bryggen handler om Linse Kessler og hendes familie, der alle bor eller har boet på Islands Brygge. Jeg begyndte først selv at følge med for alvor sidste år, så jeg skal ikke kunne udtale mig om de tidligere sæsoner, da jeg kun har set få afsnit derfra. Men hel basalt handler det om Linses liv på Bryggen og vi møder flere af hendes venner og bekendte såsom Didde og Niels/Moster Niller. Vi følger med i de store og de små ændringer i deres liv og den nuværende sæson, der havde sæsonpremiere i sidste uge byder især på forandringer. I sidste sæson blev Mopper, Linses mor, alvorligt syg og desværre mistede de hende i 2016. Derfor skal familien lige vænne sig til, at hun ikke længere er lige om hjørnet. Udover den hårde forandring, sker der også gode ting: Geggo (Stephanie, Linses datter) og hendes kæreste Cengiz flytter i nyt, stort hus med deres lille datter og Cengiz planlægger at fri til Geggo. Linse selv flytter også til en ny lejlighed og så er hendes husprojekt så småt skudt i gang. Som vanligt bliver Familien fra Bryggen sendt torsdag kl. 20 på TV3, men kan også findes på ViaPlay.

Likes

Comments

I starten af februar var jeg ret så bitter. Der var Ed Sheeran billetterne nemlig lige blevet sat i salg og jeg brugte 2 timer på at sidde i kø - jeg veg ikke fra skærmen, end ikke selvom min blære pressede mig til det! Men det bar ikke frugt, billetterne blev udsolgt og Cat og jeg var i så dårligt humør. Vi skrev os på venteliste, holdt udkig på diverse Facebook sider og deltog i utallige konkurrencer.

Én af de konkurrencer, vi deltog i var en lidt mere aktiv konkurrence end de typiske "svar på et spørgsmål" eller "lig en kommentar"-konkurrencer. Vi pakkede derfor Cats bil og kørte ind til København, hvor vi skulle finde 3 plakater med lyrik fra Ed Sheerans nye album. Vi tog billeder ved alle 3 lokationer og uploadede til både Instagram, Facebook og Twitter med hashtagget #dividelyricsdk. Konkurrencen sluttede i mandags og hele ugen har vi tjekket alle sociale medier og endda også googlet for at finde ud af, hvornår i alverden vinderen blev fundet. Det fik vi så svar på i går. For jeg vågnede op til en Direct på min Instagram om, at JEG HAR VUNDET! Jeg har seriøst vundet konkurrencen og dermed 2 billetter til Ed Sheeran koncerten den 1. april. Jeg er SÅ ekstatisk og begyndte faktisk at ryste, for jeg kunne slet ikke være i mig selv! Det er simpelthen så vildt og nok det største, jeg nogensinde har vundet. F*ck, vi glæder os for sindssygt og er sikre på, at det bliver den lange tur til Herning værd!

Hvis I ikke har hørt hans nye album - Divide - endnu, synes jeg klart, I skal gøre det! Det kan selvfølgelig findes på Spotify og YouTube. Især sangen What Do I Know? har et vanvittig vigtigt og smukt budskab! Og Galway Girl og Nancy Mulligan er de perfekte sange til at få humøret i top. Hør det!

Likes

Comments

Det er noget tid siden, at jeg første gang blev bekendt med fænomenerne grøn, lilla og anden farve concealer, som ingen mennesker har som naturlig hudfarve. Det har dog taget mig i hvert fald 1 år at få taget mig sammen til selv at ville give mig i kast med den. Faktisk havde jeg besluttet mig for, at det skulle være Wet 'N' Wild Cover All Concealer Paletten, som jeg har hørt meget godt om. Derfor planlagde jeg at købe den ved mit seneste besøg i Normal, men de havde den desværre ikke.

Men det gjorde faktisk ikke noget, for jeg endte i stedet med at købe Corrector paletten fra Make Up Revolution, der altså er et af mine yndlings brands udi make-up. (Se bare her og her.) Som det fremgår består paletten af 8 forskellige nuancer og normalt bruger jeg helst ikke cremeprodukter, men har dog alligevel altid brugt flydende concealer, så creme corrector virkede ikke så afskrækkende. Det er efterhånden blevet mere kendt, men der er stadig nogen, der bliver forskrækkede over især den grønne og den lilla correctorfarve. Denne palette indeholder både grøn, lilla, rosa, hvid, creme, fersken og orange. Men hvad skal alle de farver egentlig gøre godt for?

Den grønne farve var den, der tiltrak mig mest og er også hurtigt blevet min yndlings. Den går nemlig ind og neutraliserer rødme. Grøn har jo en egenskab til at overgå rød - hvis du f.eks. har rødt hår og vil have det røde helt væk, når du farver håret på ny, blander frisøren den nye farve op med grønt, så det røde skær forsvinder. Her bruges den grønne farve altså til at neutralisere rødme i ansigtet og jeg bruger den derfor flittigt på f.eks. knopper, mikroskopiske ar eller akne. Næstefter den grønne, er den lilla min flittigst brugte. Den medvirker nemlig til at give lidt liv til min ellers lidt triste hud og jeg bruger den derfor gerne under øjnene, hvor det som regel er værst. Til slut er creme også blevet en del af den faste rutine, da den går ind og dækker over mørke skygger og tit påfører jeg den oven på den grønne på særligt "ramte" områder og ellers under øjet (oppe over den lilla) og i siderne af panden. De andre farver har jeg faktisk ikke gjort mig så meget i endnu, kun en smule med den hvide, der giver et lidt mere naturligt highlight end de glimmerfyldte, skinnende highlightere, der findes på markedet. Paletten kan købes i Normal til 92 kroner eller her hos Nicehair.dk til 89 kroner, hvor de også har en oversigt over, hvad de forskellige nuancer skal anvendes til. Læs desuden om min foretrukne børste til corrector her.

Likes

Comments

Jeg tror, at alle mennesker hader, når det sker. Man bliver grebet af frustrationer og man kan blive ked af det, vred og man kan faktisk føle sig som et lille barn. Det er det, der sker, når man bliver misforstået.

At blive misforstået

Vi kan alle både blive misforstået og selv misforstå og det kan der være hundredevis af årsager til. Det kan være dårlig formulering fra afsenderens side, det kan være noget, modtageren ikke har forstået og det kan være så mange andre ting, der er gået skævt. Når det endelig sker, er det som regel "bedst," hvis det er venner eller familie, fordi det som regel her er lettest at løsne knuden op igen. Men for nyligt blev jeg desværre misforstået af én, jeg ser rigtig meget op til og jeg blev simpelthen så ked af det. Det er ikke én, jeg kender privat og det foregik skriftligt og vi ved jo alle, at der let kan opstå misforståelser på den måde. Jeg blev ked af det og jeg blev vred. Jeg blev vred på mig selv, fordi jeg havde formuleret mig dårligt og vred på mig selv, fordi jeg ikke bare havde ladet være med at gøre noget overhovedet. Jeg turde næsten ikke at vende tilbage af frygt for, at andre havde blandet sig og også misforstået mig. Jeg vendte tilbage for at tjekke, om jeg på nogen måde kunne slette det, men det kunne jeg ikke og i mellemtiden havde jeg forsøgt at formulere tusind ting i hovedet, så jeg kunne redde trådene ud. Men derfor er det stadig noget, der frustrerer én og det kan simpelthen stikke helt ind i hjertet. Måske især, når man, som jeg, har en grundlæggende tvivl på, om man er god nok, så kan en misforståelse trigge én helt vildt. Jeg bliver frustreret og grebet af voldsomme tanker á la: Jeg skal bare holde min kæft - altid. Måske er det mig, den er gal med etc. Som sagt er det voldsomt, men det er en grundlæggende følelse, der bliver trigget af de små ting og især at blive misforstået af nogen, hvor man ikke "bare lige" kan redde trådene ud, som hvis man sidder sammen med personer og har en face 2 face samtale.

Kan I genkende det, at man reagerer voldsomt, når man bliver misforstået?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Affiliate
Hvid HER | Sort HER

Det er noget tid siden, at jeg faldt over den nye T-shirt fra Ganni og efterfølgende dukkede den op på flere blogs, der udråbte den til at være den nye IT-T-shirt. Det første - og stadig det eneste - jeg tænkte på, da jeg så den T-shirt var afsnittet af Friends, hvor de afholder en quiz om hinanden. "Joey had an imaginary childhood friend. His name was?" "Maurice!" "His profession was?" "Space cowboy!" Normalt er jeg ikke helt vild over Gannis hvide T-shirts med print, som mange andre har været med bl.a. den med appelsiner eller den med bananer. Men den her er jeg altså ret nede med pga. referencen til Friends!

Likes

Comments

Der har været et par dages stilhed her på domænet og det kommer der nok fortsat til at være. Jeg har stadig en intention om at kunne udgive 1 indlæg om dagen, men der er også bare nogle udefrakommende faktorer, der påvirker den intention. Jeg har ikke tænkt mig at undskylde for stilheden, for det er trods alt mig, der kører showet her og selv finder jeg det lidt øf, når bloggere undskylder for ikke at have blogget i et par dage. Men jeg vil gerne sætte ord på, hvad stilheden skyldes - lige så meget for min egen skyld.

For det første er der det dér kursus via Jobcentret, jeg er begyndt på. Fællesnævneren for os på holdet er angst eller anden psykisk udfordring og selvom kursusdagene kun er 2 dage om ugen, så er det sindssygt hårdt. Ikke fordi kurset er svært eller kompliceret, men fordi det trigger lige præcis alt det, jeg går og kæmper med. Jeg føler mig så mentalt drænet efter en dag på kurset og jeg bliver hel afsindig irritabel, hvilket jo ikke er rart for nogen. De andre på kurset er søde nok, læreren er sød nok, det er slet ikke det - men emnerne og nogle ting, der bliver sagt og fokuseret på, det trigger mig så meget, at jeg slet ikke kan finde rundt i mit eget hoved. Jeg ved ikke, om der er en sammenhæng eller om det blot er et tilfælde, men samtidig har jeg blot ikke synderlig meget inspiration. Jeg åbner bloggen stortset hver dag, men jeg sidder bare og glor. Jeg har to indlæg gemt som kladder, men det ene har en bestemt udgivelsesdag og det andet kan jeg ikke rigtig komme videre med. Udover det, har jeg bare ingen inspiration og jeg gider altså ikke bare skrive om, at jeg har brugt dagen på at danse til Ed Sheerans nye album (selvom det er vigtigt og alle skal høre det!) eller støvsuget hele lejligheden. Egentlig har jeg et par ting, jeg godt vil have skrevet om, men det er alle i den samme kategori og jeg vil gerne have lidt variation i mine indlæg. Næste kursusdag er på torsdag og jeg håber virkelig, at inspirationen er kommet tilbage til den tid også.

Likes

Comments