Indeholder affiliate.


Det er endelig blevet december og vi går alle og ser frem til juleaften. Der er dog også masser af andre glæder i løbet af december måned - f.eks. julehygge med familien, en masse julebag, at få pyntet op til julen og diverse julefrokoster. Der er altså mange festlige anledninger i løbet af hele december måned og som den strukturerede person, jeg er, planlægger jeg som oftest også både outfits og make-up til de forskellige festligheder. Jeg har en rimelig god idé om mit make-up look og nu skal det handle lidt om farven til læberne.

Læbestiften er en nyerhvervelse i min samling og selve mærket er også nyt for mig. Dog har jeg længe haft kendskab til mærket og læst, hørt og set en masse godt om deres produkter. Derfor var jeg heller ikke synderligt betænkelig ved at investere i mine første bekendtskaber fra IsaDora. For det første kan jeg godt lide selve emballagen på deres læbestift, der er lidt mere firkantet i det end de gængse runde tuber, men stadig i et simpelt design. Farven, jeg har valgt, netop med henblik på julens komme er en dyb mørkerød med shimmer. Shimmer-delen stråler ikke overdrevent igennem, som I måske kan fornemme mit swatch, men farven er intens og pigmentrig. Den afgiver en skøn, dybrød farve på læberne, men holdbarheden har jeg endnu til gode at teste. Den skal i hvert fald nok touches op et par gange den 24. december med al den mad, der skal indtages, haha! Som skrevet er læbestiften fra IsaDora, nuancen hedder Zinfandel og er købt via Ellos. Jeg har endnu ikke prøvet den over en lipliner, da jeg faktisk ikke er sikker på, om jeg har en, der vil komplimentere farven godt nok - derfor har jeg også kigget IsaDoras udvalg igennem og fundet den tilsvarende lipliner. Både lipliner og læbestift ser lidt mere lilla ud på billederne og måske den lilla/plum undertone også kan fornemmes på mit swatch, men den kommer mere over i den mørkerøde, når den kommer på læberne.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Indeholder affiliate.

December wishes

Dec

Tænk engang, at vi allerede er nået til årets sidste måned. Jeg føler lige, at vi har passeret forår, men tiden går jo og det er bare ikke altid, vi kan følge med den. Men så er det godt, at jeg elsker december måned og den skønne julehygge, der præger måneden. Jeg planlægger at lave et indlæg med mine specifikke juleønsker, så det her bliver ligesom de andre månedens ønsker indlæg med de ting, jeg drømmer om at gå måneden i møde med. Vinteren er for alvor sat ind og derfor drømmer jeg naturligvis om varme tilføjelser til garderoben. Jakken fra ICHI ville være så fin til at give et typisk mørkt vinter-outfit lidt kant og den lange sweater fra Benetton har jeg længe haft et godt øje til. Jeg drømmer desuden om en lang cardigan og det er faktisk ikke nemt at opdrive. I hvert fald ikke, hvis man har et budget, der skal overholdes og en intention om at holde så stor afstand til akryl som overhovedet muligt. Yderligere vil jeg gerne udvide min garderobe med endnu en blød, varm morgenkåbe, som jeg pt. kun ejer én af og den savner jeg altså de kolde morgener, hvor den er smidt til vask. Både den røde glitterbluse og velourkjolen er oplagte emner til julefrokoster eller juleaften og dertil hører sig selvfølgelig et festligt make-up look med lange vipper og fyldige læber.

1. Hunkemöller Fleece morgenkåbe HER
2. NLY Trend Sparkling Bluse HER
3. NLY One Velour Kjole HER
4. ICHI Ternet Jakke HER
5. United Colors of Benetton Sweater HER
6. IsaDora Twist-Up i farven Ryby Gem HER
7
. MaxFactor Masterpiece Nude Palette HER
8. L'Oréal Volume Million Mascara HER
9
. Gothicana by EMP Morticia Cardigan HER

Likes

Comments

Jeg har fået en pakkekalender i år og jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg sidst var i besiddelse af sådan en. Faktisk tror jeg ikke, jeg har haft en, siden mine forældre flyttede fra hinanden, hvilket skete i 2004 - så det er jo altså nogle år siden. Men i år, som 22-årig, har jeg sgu fået en pakkekalender af min mor & mormor. Foreløbigt har jeg fået en kurv med gaverne til de første 13 dage og naturligvis er den første pakke åbnet i dag.

Den første pakke i kalenderen bød på en skrabekalender og jeg har pænt fået besked på at dele, hvis jeg får den store gevinst, haha! Ellers har jeg fået pyntet op og faktisk har jeg chokerende lidt julepynt og kunne dårligt nok få lavet det nisselandskab, jeg gik og snakkede om. Derfor har jeg også en plan om at smutte forbi Alstrøm næste gang, jeg besøger min fader, da de har noget super sødt julepynt. Sidst jeg var derinde, faldt jeg for en figur med 3 mus på en kælk og den skal jeg altså have samt et par andre juleting, jeg spottede derinde.

Likes

Comments

Frakke Genbrug | Turtleneck H&M | Bukser Missguided | Støvletter Public Desire

For et par måneder siden skrev jeg lidt om min genfundne kærlighed til camouflageprintet og deraf min lyst til at inkorporere det yderligere i min garderobe. Det sker selvfølgelig ikke lige fra den ene dag til den anden - i hvert fald ikke med et budget som mit, men jeg arbejder stille og roligt på sagen. Idet jeg for noget tid siden måtte kassere mine foretrukne hyggebukser til den kolde tid, var det oplagt at investere i ovenstående joggers med camoprintet. De kasserede bukser var ellers også mine varmeste bukser - men disse er også godt foret indvendigt, så de er dejligt lune at tulle rundt i. Der er dog det minus ved dem, at de slutter ved anklerne, så jeg tager gerne lange strømper på under. Netop disse joggers, synes jeg, er ret alsidige, da de både kan bruges til at tulle rundt derhjemme på en doven dag og til at begå sig i det offentlige rum. Selv var jeg en tur på posthuset og på indkøb i nærværende outfit - dog tilsat mine vinterstøvler for at holde på varmen. De nude boots har jeg egentlig bare på for billedernes skyld, haha! Nu er disse joggers i mellemtiden blevet udsolgt, men hvis man er til khaki, er satin joggersne her et godt bud, selvom de nok ikke er så varme. Hvis man er mere til et par klassisk sorte, ville jeg personligt gå efter enten dem med fartstriben eller dem med knapper i siderne.

Likes

Comments

Dagene har været mørke længe, men det forekommer mig, at de alligevel er blevet mørkere på det seneste. Måske det også har noget at gøre med, at jeg endnu ikke er kommet af med min vane, der består i at sove til klokken alt-for-meget og oftest indtager min morgenmad om eftermiddagen. Når jeg endelig står "tidligt" op, betyder det som regel, at jeg er oppe inden 12.

Nu hvor dagene netop er så mørke, er det endnu sværere for mig at komme op i ordentlig tid og sådan tror jeg, der er flere, der har det hvert evig eneste år. Det er egentlig også mærkeligt, ikke? At vi ikke bare kan deale med det, når vi ligesom ved, at det sker i dette kolde land hvert år. På sin vis er det også lidt finurligt, at vinterdepression er et fænomen her i Danmark - vinteren og det dertilhørende mørke er jo ikke noget, der er kommet pludseligt, især ikke, hvis man er født og opvokset i landet. Jeg kan nok bedre forstå, hvis man kommer fra et land, der er lyst og varmt året rundt og pludselig står i bidende kulde og tusmørke i Danmark.

Selv er jeg én af dem, der bliver frygteligt demotiveret af mørket og kulden. Jeg er også en kæmpe frossenpind, så jeg bevæger mig helst ikke ud i vinterhalvåret, medmindre jeg skal. Dermed passer det mig ganske fint, at jeg pt. går ledig, haha! Men jeg er egentlig ret selvmodsigende på det punkt, for jeg kan faktisk godt lide mørke som sådan. Jeg synes, det er hyggeligt og så er jeg jo også et stort indendørsmenneske, hvilket bare er lidt rarere, når der ikke står en skarp sol direkte ind ad vinduerne. Men samtidig er det demotiverende med mørket udenfor, når man skal bevæge sig ud - f.eks. for at nå et tog, at handle eller hvis man nu bare gerne vil have noget frisk luft. I nogle af områderne heroppe, hvor jeg bor, kan der også være lige lovlig langt imellem gadelyset og det har man bare heller ikke lyst til at bevæge sig rundt i. Eller, jeg har i hvert fald ikke, især ikke kombineret med kulden.

Egentlig ved jeg ikke rigtig, hvad pointen med det her indlæg er. Jeg tror bare, jeg havde behov for at sætte nogle - omend rodede - ord på mine tanker omkring kulden, mørket og vinteren generelt. Nu er det heldigvis december lige om lidt, hvilket også betyder, at der pt. hænger en masse lyskæder rundt omkring i byen for at dyrke julestemningen. December og julen er hel klart det bedste ved vinteren, synes jeg. Så for nu vil jeg prøve at fokusere på alle de hyggelige traditioner, jeg skal dyrke med familien igennem december måned og glædes over, at når vi rammer den 21. vil dagene så småt begynde at lysnes.

Likes

Comments

Egentlig var jeg på vej længere ned ad gågaden, da mit øje blev fanget af et rødt glimt igennem vinduesglasset henne hos Røde Kors butikken. Det kunne godt ligne en rød dunjakke, så jeg besluttede mig for at gå derind. Jeg har jo lidt sat mig i hovedet, at jeg gerne ville have en vinterfrakke i år til at skifte mellem den og min trofaste Nightwish vinterjakke. Den røde dunjakke viste sig dog at være meget kort og meget tynd, men nu hvor jeg var derinde, kunne jeg lige så godt kigge lidt. Jeg prøvede blandt andet 2 par sko, der begge passede perfekt, men valgte at lade dem stå, da de ikke ligefrem passer til årstiden.

Frakke Genbrug | Turtleneck H&M | Jeans Global Funk | Støvler Topshop

På et stativ ved siden af det med den røde dunjakke, hang der flere forskellige frakker, nogle sorte og grå, der så meget tiltalende ud ved første øjekast. Men allerbagest på en af stængerne hang den dér så - en kæmpestor, vamset pelsfrakke, som jeg straks hev ud og prøvede foran spejlet. Den gik ret godt sammen med de lange læderstøvler, jeg var iført den dag og frakken er både stor og varm. Som det fremgår, endte jeg med at købe den og selvom den er en del oversize for mig, knuselsker jeg den allerede og forudser at gå vinteren godt i møde iført denne frakke. Det er selvfølgelig ikke ægte pels, men jeg er sikker på, at den kommer til at tjene godt til at holde på kropsvarmen. Den har allerede været med ude på en længere gåtur, hvor den klarede testen super og selvom min familie griner af mig i sådan en kæmpe frakke, så synes jeg sgu, den er skøn. Og varm. Dét er jo det vigtigste, trods alt.

Likes

Comments

Glædelig 1. søndag i advent! Åh, dette er virkelig min yndlings del af året - altså, næst efter årets vigtigste dag - og i november går jeg nærmest ind i en tilstand af bare at vente på, at december rammer. Det er der heldigvis kun få dage til nu og derfor har jeg hevet kassen med julepynt frem. Jeg har gjort hovedrent i hele lejligheden i ugens løb, så der er klar til at blive pyntet op. Sidste år var jeg jo lige flyttet ind i lejligheden, så der var ikke meget plads eller orden til at kunne pynte op. I år går jeg all in med et lille juletræ og nisselandskab i vindueskarmene. Som det fremgår, har jeg fundet mine "adventshuse" frem og tændt det første lys i dag. I går var jeg sammen med min fars familie, da vi har tradition for at mødes den sidste lørdag i november til julehygge, hvor vi julehygger og spiser æbleskiver. I år var vi to ekstra, da min fætter lige er blevet far, så babymama og baby var selvfølgelig med. Der har ikke været babyer i min fars familie, siden mine kusiner og jeg var babyer, så det er længe siden, der har været sådan en lille størrelse med til familiearrangementer.

Likes

Comments

BH her | Hipsters her

Jeg har allerede ævlet en del om Sandra Willers kollektion for MissYa og jeg har altså ikke tænkt mig at stoppe foreløbig. Jeg fungerer nærmest som en omvandrende reklamesøjle, haha! Men det er altså bare, fordi hun har ramt så spot on med den her kollektion, at jeg ikke kan skjule min begejstring. Jeg havde ellers også tænkt mig, at jeg ville holde mig til Love Bird sættet, men jeg var ret vild med Cutie Pie hipstersne og da jeg så fandt ud af, at Cutie Pie BH'en havde aftagelige stropper, måtte jeg altså slå til. Jeg valgte jo at købe Love Bird sættet i hvid, så jeg har købt Cutie Pie i sort. Jeg synes, detaljen med cross-over på ryggen er så fin og jeg går jo tit med dybe rygudskæringer for at flashe min tatovering, så detaljen med stropperne giver lige dét ekstra. Desuden har jeg faktisk ikke nogen stropløs BH ellers, så jeg synes, at det retfærdiggør købet, ikke sandt? Jeg har købt sættet via NetLingeri.dk og hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev, kan man spare 10% på sin første ordre. 

Likes

Comments

Jeg har tendens til tørre hænder og det bliver især slemt hen over vinteren, hvor kulden netop har det med at udtørre dem yderligere. De når ofte til det stadie, hvor det svier og klør helt vildt og jeg kan lige så godt indrømme det: Det er virkelig svært at koncentrere sig om meget andet, når ens hænder er irriterede. Man skal jo bruge sine hænder stort set hele tiden og hvis de gør bøvl, bliver det bare lidt sværere at have fokus på det, man nu engang skal. Derfor har jeg selvfølgelig brugt tid på at finde frem til noget, der virker for mig for at pleje både mine hænder og mine negle, så de ikke bliver udtørrede og sprukne og så mine negle ikke flækker. De er jo ekstra udsat her i kulden, så hermed en opfordring til at giver hænderne ekstra opmærksomhed og mine bedste råd til at pleje hænder og negle.

Brug handsker

Opvask især kan være noget, der tærer på hænderne og er jo noget, vi alle kommer ud for hver dag. Jeg har gjort det til en vane altid at bruge handsker, når jeg vasker op og ifører mig således et par gummihandsker, inden jeg stikker hænderne ned i opvaskevandet. Det gør sig desuden også gældende, når jeg gør rent herhjemme - jeg har ligesom et par til opvask og et par til rengøringen. Det skåner desuden også ens negle, så de ikke bliver svage og bløde.

Håndcreme

Comwell håndcreme HER

Jeg hader håndcreme og det har jeg altid gjort. Jeg hader generelt at have fedtede fingre, hvorfor jeg også vasker hænder rimelig tit - hvilket også bidrager til at udtørre dem. Derfor har jeg testet mange håndcremer igennem tiden og nu har jeg fundet en favorit, som jeg bliver ved med at købe. Det er Comwells Spa*Losophy og den er tilmed billig. Den er tynd i konsistensen og bliver hurtigt absorberet, så man ikke går med følelsen af fedtede fingre. Lugten er den samme som resten af Spa*Losophy serien, som jeg jo synes, lugter let af kardemomme. Her til vinter kan det dog være en fordel at bruge en creme med en federe konsistens.

Neglebåndsolie eller -creme

Appeal4 neglebåndscreme HER

Ens neglebånd kan virkelig hurtigt se grimme og flossede ud, hvilket let går ud over helhedsindtrykket af negle og hænder. Det bedste, man kan gøre, egentlig både for negle og neglebånd er at fugte dem med olie. Der findes stifter med olie lavet specifikt til neglebåndene og ellers kan sagtens slippe af sted med at bruge f.eks. ren argan olie, som enten kan smøre på neglebåndene eller dyppe hele neglen i. Udover diverse olier, findes der også cremer lavet til neglebåndene og her er jeg selv rigtig glad for at bruge Appeal4's neglebåndscreme.

Likes

Comments

Da jeg var i Normal forrige gang, faldt jeg tilfældigt over denne lille æske med noget spøjst materiale indenunder, der er tilegnet at rense farven af ens make-up børster og kort efter læste jeg faktisk dette indlæg hos Pudderdåserne. Min nysgerrighed blev selvfølgelig vakt og ved mit næste besøg i Normal besluttede jeg mig for at købe dimsen.

Jeg dyppede penslen i en intens, pink blush for at få et kraftigt udgangspunkt.

Det er en Make-Up Brush Cleanser og den fungerer således, at man kører penslen rundt i materialet, der så samler farven op. Den kan selvfølgelig ikke gøre det ud for en grundig vask af ens børster, men den er god at have ved hånden, når man lægger sin make-up. Hvis man f.eks. vil bruge den samme børste til flere nuancer, er den praktisk at bruge, da man kan få den første farve væk, før man bruger børsten til en ny farve. På billederne har jeg forsøgt at demonstrere produktets effektivitet og ovenfor ses udgangspunktet.

Penslen køres rundt, indtil der ikke kommer mere produkt af.

Som I kan se på ovenstående billede, bliver penslen ikke fuldkomment ren, men det er alligevel et effektivt redskab. I betragtning af, hvor kraftig farven var til at starte med, synes jeg, det giver et ganske tilfredsstillende resultat. Så vidt jeg har forstået, var Vero Mona først ude med dette redskab og sidenhen er Sephora også hoppet med på bølgen. Min version er fra HOT Make-Up og koster 28 kroner i Normal.

Likes

Comments