Jag vet att det enda jag skriver här på bloggen är negativt, men det här är som en tankebok för mig. Jag skriver ner mina åsikter, tankar och värderingar- mitt liv helt enkelt. Hur det är att leva med ständig deppression, ångest och alltid ha en oro i kroppen. Det är sjukt vad kroppen kan ta stryk efter ett tag, på grund av stress, tankar och jobbiga händelser, men JAG vet hur det känns, att inte vilja leva mer på grund av en smärta som alltid finns där, inombords.
Har man en ångestsyndrom eller någon annan jobbig diagnos överhuvudtaget, så kan mycket vara svårt. Livet blir sig inte likt. Man klarar inte av saker som andra klarar av, och det är inte konstigt. Vi alla fungerar olika.

Jag har tankar. Mycket gammalt kommer upp på kvällarna, det är liksom standard, det blir tjatigt. Det är hela tiden samma saker, om och om igen.
Det här kan också förstöra ett förhållande känner jag, när jag överreagerar och får ont i magen av vissa saker. Jag har hela tiden den där tanken "Jag duger bara ibland"... Att jag bara är pain in the ass för det mesta, för jag hela tiden är ett kontrollfreak.
Jag är den tjejen som vill ha den där speciella uppmärksamheten, jag vill känna mig som den enda tjejen i hans liv, att jag är speciell, att jag inte bara är en i mängden.
Jag vill vara det första han tänker på när han vaknar, jag vill vara det sista han tänker på när han somnar. Jag vill vara den enda helt enkelt. Är det konstigt?
I mitt första seriösa förhållande var allt bara kaos. Han var psykiskt sjuk.
Jag var hans egendom. Varje gång han var hos mig så satt han med mobilen hela tiden och skrev med andra, jag var inte ens synlig liksom. Jag började undra vad som var viktigast. Att hela tiden vara kontaktbar och social med andra tjejer medans man har en flickvän som man förhoppningsvis kan ge kärlek till?
Jag har aldrig gett andra den speciella uppmärksamheten som jag ger den jag är tillsammans med, det känns inte rätt. Jag sitter mest och tänker "Varför lägger jag energi på att skriva med andra killar när jag har en pojkvän?"
Visst, det finns dom som tycker det är ok när partnern har en massa vänner av det motsatta könet och skriver hjärtan och pussmunnar till dom..
Men där, just DÄR, brister det för mig. Jag får så ont i magen när jag ser sånt. Det sitter kvar sedan R gjorde sånt mot mig, och det faktiskt visade sig att han flörtade med andra i slutändan. I alla mina förhållanden så har det varit det jobbigaste. Att hela tiden få en klump i magen varje gång det plingar till i mobilen och att han var så överdrivet social med alla.
Jag har aldrig varit den sociala typen, för det har alltid varit ett problem för mig. Jag var väldigt blyg som liten och fick aldrig den där dosen av det sociala. Att aldrig ha någon vän som var fullt ärlig och bra, så ja, jag tycker det är extremt jobbigt att vara tillsammans med någon som är så olikt mig när det gäller just det sociala, men hela mitt liv kretsar runt den jag är tillsammans med. Jag skulle gå genom eld & vatten för honom, och jag vill att allt ska vara bra hela tiden, för det värsta jag vet är att bråka med den jag är tillsammans med, och att det ska finnas en osäkerhet mellan oss. För jag är trogen till 100% och respektfull, och då förväntar jag mig samma tillbaka.

Nu blev det väldigt mycket, men ah, jag har mycket på tungan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1. Favorit musikstil och varför just den musikstilen?

Jag ääälskar hårdrock, death metal, black metal, ja, that kind of shit. Ni fattar nog vart jag försöker komma.
Jag började som liten att lyssna lite på lugnare rock, sedan blev jag mer och mer nyfiken och hittade tillslut en massa band som var awesome, och där började det.
Stolt.

2. Favoritlåt just nu?

Men... svåraste frågan ever! Det är säkert någon bete mä Rammstein.

3. Vilken musik app lyssnar du musiken på?

Spotify, duuuh.

4. Hur ofta lyssnar du på musik?

Varje dag, i flera timmar.

5. Spelar du något instrument?

Nope.

6. Lyssnar du på mobil eller dator?

Båda, men det är mest mobilen.

7. En träningslåt du kan rekomendera?

Jag tränar aldrig, så har ingen att rekomendera, haha.

8. Första låten du la till din lista?

Kommer inte ihåg.

9. Ditt favoritband?

Rammstein.

10. Favoritlåten med dom?

Sonne, troooor jag.

11. Gillar du rap/hiphop?

Nej.

12. Vad lyssnar du på när du är ledsen?

Type O Negative, haha.

Likes

Comments