Header
View tracker

Hej!

Nu ska jag iväg och servera på mormorsmiddag vilket ska bli ganska skönt då man slipper tänka på plugget och bara fokuserar på något annat. Det jag gillar mest är såklart att dansa och yoga för att koppla av men har ofta inte platsen eller tar mig tiden för det. Saknar höstlovet när man kunde gå ner på stranden, morgon som kväll och yoga.

PUSS & KRAM SOFIA

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Jag, Paulina och Louise bestämde oss för att ta tunnelbanan in till restaurangen Créme på Nybrogatan. Det var så mysigt och maten var utklassning av maten jag ätit på senaste tiden. Efter gick vi på en spontanbio och såg den nya "Harry Potter" fast den inte har något med Harry Potter filmerna att göra var den ändå väldigt bra gjord. :-)

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Idag kom jag hem efter att ha skrivit prov i skolan, jag var tröt och är förkyld så mitt humör var inte direkt på topp. Men eftersom mamma just kommit hem från England hade hon med sig en överraskning, mina favorit tidningar som direkt gjorde min dag bättre. Nu ska ja läsa igenom dem och sen ska jag kolla på Top Model Skandinavien.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hej!

Har just kommit hem efter en lång skoldag och har gjort min favorit fruktskål. Tycker den ger en massa energi och jag bli piggare i skolan bara genom att tänka på att jag ska äta den när jag kommer hem.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag tillbaka i Stockholm med internet, kortläsare och kompisar. När jag åkte till Doha hade jag såklart glömt min kortläsare för den stora systemkameran, så typiskt mej att glömma det viktigaste. Jag landade iallafall sent i lördags på Arlanda för att sedan på söndagmorgon åka med hela familjen till STHLM Brunch Club för att fira min syster. Själv åt jag väldigt goda pannkakorna medan mamma och syrran åt avokado macka och pappa åt club sandwich. Idag har jag bara tagit det lugnt och samlat energi då min skola hade studiedag och jag därför först börjar skolan imorgon. Ha en fortsatt bra måndag kväll!

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Loving it!

Idag har vi hängt på stranden, vid polen och lite överalt. Jag har försökt slå två flugor i en smäll och läst min svenska bok medans jag jobbat på brännan. Eftersom jag är en äkta svenne kan jag väl inte säga att jag blivit jätte brun, men lite färg har man iallafall fått. Nu har vi gått ut till loungen som flyter på vattnet och tagit cafe och drinkar efter maten.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hej kära läsare!

Det är kul att se att det är så många som fortfarande läser min blogg trots att jag inte varit den bästa på att uppdatera. Som ni kanske alla redan märkt har höstens trend och MÅSTE blivit over knee boots. Tycker det är sjukt snyggt och trycker definitivt Like på denna trend. Har själv två par och skulle gärna ha fler. Jag var inne på Nelly.com och märkte att de hade väldigt många snygga over knee boots och ville dela med mig av mitt fynd till er. Själv tycker jag mest om 1:an och 2:an då det första paret går att ha till allt och därför är enkelt att matcha, det andra paret kanske inte är lika enkelt att matcha men tycker det är väldigt fräna och älskar den militär gröna färgen.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

I'M ALIVE!

Äntligen är det lov, äntligen kan man börja slappna av och äntligen har man kommit till värmen. Att vakna upp flera tusen kilometer ifrån Stockholm kändes lite overkligt men även skönt. Det kan låta lite skumt och tråkigt men hur skönt är det inte att lämna sitt liv i Sverige och bara fly någon annan stans där du inte känner någon? Det är absolut inte så att jag vill fly från problem eller ett tråkigt liv utan helt enkelt bara slippa stressen och alla måsten som finns i ens vardag. Nu är jag och familjen iallafall framme här, i Paradiset. Nu när jag har mycket tid ska jag uppdatera mycket så lägg bloggen på minnet.

PUSS & KRAM SOFIA


Likes

Comments

Laddar inför den långa resan!

Sitter just nu min pyjamas och dricker mitt fina och mysiga te och samlar energi för att sedan sätta mig på ett 5 timmars flyg till Doha. Kommer bli så kul och skönt att få komma till solen och värmen. Igår packade jag alla mina kläder och blev sjukt taggad på att äntligen kunna gå runt i bikini och shorts igen, då det inte riktigt är sveriges väder just nu.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

En läskig men rolig dag!

Likes

Comments