Header

Hej!

Idag kom det ju såååå mycket snö. Jag älskar verkligen snö för att det betyder att allt blir ljusare. Snö betyder även skidor vilket är min favorit sport. Dock tycker jag att det är tråkigt när det blir så varmt som idag, allt bara blir till slask och äckel direkt och man hinner inte njuta av snön. Men nu till det viktiga! På fredag alltså om nästan bara en dag åker jag till Alperna, jag är hur taggad som helst. Nu ska jag somna och imorgon bara chilla sista dagen i skolan innan lov då jag skrev mitt sista prov idag.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag just dött i en liten hög på sängen, haha. Idag hade jag franska muntligt, engelska muntligt och massa skolarbete. Jag är helt enkelt död, men det tar inte slut där. Jag har dessutom Biologiprov imorgon som jag knappt hunnit plugga till, så jag har nu suttit hela dagen igår och även hela dagen idag och hård pluggat info. Först satt jag med My i skolans bibliotek och pluggade biologi. Sedan gick jag till Gateau och köpte en macka innan jag fortsatte att plugga på pappas kontor. När jag behöver by energi går jag alltid till Gateau då deras mackor är de bästa och ger mig massor av energi( ni kan ju se på bilden hur gott det ser ut). Nu ska jag strax fortsätta plugga men snart är det iallafall lov, längtar sååå mycket!

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag haft en fantastisk dag. Dagen började med en god frukost och en semla som mormor gjort. Sen gjorde jag iordning mig för att åka in till stan. Jag gick förbi Paulina och hämtade upp henne vid ca klockan 13. Vi tog tåget in till stan och sedan bussen till Odenplan. När vi kom till Greasy Spoon var det tyvärr fortfarande fult med människor fastän klockan var ca 14. Vi ställde oss på väntelistan och fick bord ca 14:30. Vi båda var väldigt hungriga så vi beställde in pannkakor, ägg, banana toast och fruktsallad. Allt smakade underbart och vi gick där ifrån proppmätta. Nästa gång tror jag dock att vi bara kommer beställa två stora rätter då alla tre var väldigt mättande.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Kapa: Vila / Tröja:Zara / Glasögon: Chimieyewear

Hej!

Idag har varit en dag med blandade känslor. Vaknade upp efter mardrömmar och dålig sömn inatt. Idag skulle vi skriva Fysik 1 provet! Jag har pluggat inför detta prov sedan jullovet och tror aldrig att jag har lagt ner så mycket tid på ett ämne. Innan provet skakade jag av nervositet(ta det med en nypa salt) och var såååå nervös. Provet bestod endast av en del som vi skrev i 5 timmar, i efterhand tror jag att jag var mer nervös för hur länge vi skulle sitta mer än hur svårt provet skulle vara. Efter provet åkte jag hem och åt lunch och villade. Sedan tog jag och Louise tåget in på eftermiddagen för att fika i stan då det var så fint väder. Nu är jag iallafall super glad då jag är klar med den längsta kursen i gymnasiet och nu ska jag bara njuta!

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hej!

Många har undrar vad det är för solglasögon jag har på mig i bilder och vilka jag gillar mest. Mitt favorit märke är Rayban då jag tycker deras kvalite är sjukt bra. Jag tog imorse bild på mina tre favoriter därifrån vilket är pilot modellen(små), round modellen(som är old but gold) och Erika modellen(använder nog den modellen mest). Finns som sakt massa andra bra märken och modeller på solglassögon men dessa är mina favisar.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag inte gjort något specielt förutom att vara i skolan. Dock var jag bara tvungen att visa er min nya craving! Det är för de som inte redan fattat tröjan från Kenzo som My har på sig. Hon köpte den för några veckor sen och jag är bara helt kär. Jag älskar att den är färgglad och rosa men ändå känns som en neutral tröja. Jag skulle verkligen vilja ha en sådan eller en liknande men eftersom de är så dyra får jag nog önska mig den i födelsedagspresent, hehe.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag åt jag och familjen en jätte mysig frukost på morgonen där jag fick kortet "you rule", några chokladhjärtan och presentkort på espresso house. Sen har det inte hänt så mycket mer då jag gick i skolan till klockan 17:20. När jag kom hem pluggade jag lite, åt middag och sen åt jag Ben & Jerry's glass framför Parneviks. Idag var Janni Delér och Jon Olsson med i programmet vilket var så kul, då det var första gången jag såg dem utanför sina bloggar och vloggar. Hoppas ni alla haft en fantastisk alla hjärtans dag oavsett om ni firat med familj, vänner eller pojkvän/ flickvän.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Jippi!

Som jag har väntat, hahah. Vet inte om det bara är jag som kollar på Parneviks men tycker att det är så roligt. Jag kollar inte på alla avsnitt utan bara på de jag tror det är roliga gäster i. Tycker familjen verkar hur rolig och mysig som helst och älskar programmet. Jag har verkligen bara positiva grejer att säga om familjen och tv showen.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments