Header

Hej allihopa!

Hur härligt är inte vädret? Helt sjukt att det var 30 grader i helgen. Har varit på landet under kristihimmel och kom hem i söndags.

Idag hade vi Catch up Day så man var bara tvungen att komma om ens lärare ville att man skulle komplettera. Eftersom jag låg och vägde mellan A och B var jag tvungen att komplettera Svenska och hade även franska NP och matte muntliga NP. Jag gick alltså i skolan från 9-16 medan alla andra hade ledigt😫. Sen kom dock höjdpunkten på dagen då jag hade klipp tid. Jag älskar att gå till frisören både för att det är jätte skönt när någon håller på med ens hår och för att man känner sig så snygg efter. Ovan är två bilder från innan och efter och även en bild på slutresultatet när jag kommit hem.

PUSS & KRAM SOFIA

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Var i onsdags på Shawn Mendes. Hade innan bara hört några få låtar och tyckte han var ok. Men asså jag är förtrollad. Han var helt fantastisk och hans röst var helt magisk. Jag har helt klart ändrat min bild av honom, han verkar hur gullig som helst och är dessutom sjukt bra på att sjunga.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu var det ett tagg sen jag skrev här. Har inte haft så mycket tid över för bloggen men var bara tvungen att skriva om denna konsert. Jag, Lovisa och Paulina var på Ariana Grande och det var amazing. Har hört att hon ska vara bättre live än på skiva men har inte riktigt vågat tro det, men hör och häpna, det var sant! Hela showen var så bra genomtänkt och utförd att jag bara ville ha fler numer.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hej!

Har nu inte uppdaterat på nästan en vecka men nu kommer äntligen inlägget upp som jag tänkt lägga upp i typ 5 dagar. I torsdags var jag, My, Dana och Caroline i Göteborg och gjorde vårat svenskaprojekt. Vi håller på och undersöker den göteborskadialekten och ska även göra en film om göteborskan och vår resa till Göteborg.

När vi kom dit åt vi lunch, det blev sushi och wok. Sen gick vi runt och intervjuade folk på stan innan vi skulle till dialektarkivet för att intervjua en språk forskare. Det var super intressant och roligt. Efter det strosade vi bara runt där och filmade typiska platser i Göteborg osv. Sen åkte vi hem vid 20:00 och var hemma vid ca 23:50. På tågresan hem var jag trött på men det var ändå kul då man hade bra sällskap, dock gick största tiden åt till att redigera filmen(innan datorn ladda ur).

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hej!

Många har undrat vad det är vad jag använder för smink och vilket jag tycker är bäst. Tänkte därför först bara dela med mig av mitt favoritmärke, MAC. Mina två favorit produkter därifrån är mina ögonskuggor och mitt puder, men har väldigt mycket fler produkter därifrån. Om ni vill ha fler tips på produkter/märken och veta mer om vad jag exakt använder i min dagliga rutin kan jag göra ett inlägg om det senare:)

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hej allihop!

Igår åkte vi tidigt från fjällen och kom hem vid ca fyra tiden. Mamma, pappa och Lovisa hade ordnat middag för våra familjekompisar och mig som kom från fjällen. Det var super gott och så skönt att vara hemma. Bästa med att komma hem var nog att få sova i sin egen säng! Jag älskar att vara i fjällen men känslan när man kommer hem efter att varit borta ett tag är oslagbar. Det var även jättefint väder när vi kom till Stockholm, det började snöa samtidigt som solen lös och det var helt magiskt.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit över hos våra familjekompisar där vi målade ägg, åkte skoter och längdskidor. Nu ligger vi och tar det lugnt inomhus då vädret blev sämre och snart ska jag hem och bytta om innan vi ska äta påskmiddag allihopa tillsammans. Hoppas ni får en bra påskafton.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments