Header

Hej alla trogna följare!
Jag vet att bloggandet varit extremt dåligt och nog många tappat hoppet. Men jag har inte haft rid helt enkelt, bloggandet tar mycket tid och att gå natur är inte direkt en piece of cake. Men jag är därför nu glad att meddela att jag bestämt mig för att göra en comeback och den 28 oktober när höstlovet börjar och de flesta proven är klara kommer jag börja blogga igen :)

PUSS & KRAM SOFIA

Lite bilder från tiden ni missat

Likes

Comments

Äventyr på drottning gatan!

Likes

Comments

Igår fyllde jag år vilken inte bara firades under gårdagen utan hela helgen. I fredags hade jag en tjejmiddag som var hur mysig som helst med massor av god mat och sällskap. Sen sov en av tjejerna över och när hon åkte på lördagen möte jag upp en annan kompis och åkte till grönan. På grönan var det sååå mycket folk att det kändes som jag knappt han åka ngt innan jag skulle hem igen för att gå på födelsedagsmiddag som min gudfar och hans familj fixade åt mig. Sen var det äntligen DEN STORA DAGEN!! Jag blev väckt på morgonen av sång och presenter på morgonen. Sen kom några förbi och åt lunch och sen på kvällen gick jag och familjen ut och åt födelsedags middag på Berns.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Tjaba tjena hallå!

Idag hade jag min första "skoldag" vilket innebar att få sina böcker, skåp, säga hej och typ sluta. Efter det gick jag och mina kompisar och fikade/åt lunch. När jag var klar i stan åkte jag hem för att städa mitt rum inan mamma kom och vi tillsammans åkte och köpte block och pennor till mitt skolår. Hoppas ni också har rustat up er😉 NU KÖR VI!!!

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Tjenare!

Här kommer lite bilder skickat från Sandhamn. Idag åkte jag och familjen ut till Sandhamn för att njuta av den sista helgen av sommarlov. Hoppas ni tagit vara på tiden och nu taggar ett nytt år av skola!

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

En regnig dag spenderad på mysigast sätt!
Idag vaknade jag upp och insåg att man snart börjar skolan men vad hör det när man har 5 dagar kvar. Jag gick upp och gick promenad med min hund chilli i duggregnet. Efter det la mig och läste en bok i väntan på att klockan skulle bli 2 då jag skulle till Sofia D och bara ha mys dag, snacka och äta/dricka Afternoon Tea.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Toppen dag!!!
Idag började jag med att gå upp och äta frukost vid halv nio. Efter det tog jag på mig minna träningskläder och gick till en backe nära vårt hus där jag sen tränade intervaller i en en halvtimme. Det var sjukt jobbigt men såååå värt det. Sen han jag precis vila, duscha och göra iordning mig innan jag skulle in till stan.

Jag åkte senare in till stan för att äta lunch och shoppa. Jag och mina två kompisar åt lunch på Tures i Sture Gallerian vilket är lika gott som alltid. Sen shoppade vi även efteråt och från min sida blev det fem st saker från Zara.

Bilderna är på dagens outfit som jag hade i stan och även på Tures där vi åt lunch.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

Hejsan!

Igår konfirmerades min lilla syster. Först va vi i kyrkan och sen hade vi lunchmotagning för ca 35 pers. Det var jätte mysigt och hur fint som helst i kyrkan.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments

First Night in Stockholm!

Igår va min första dag i stockholm på ages. Har nog inte varit här på 9 veckor och jag kan lova er att det var bästa känslan på länge. På morgonen packade jag upp mina väskor och gick även ut och sprang. Sen tog jag det bara lugnt på eftermiddagen och städa rummet. Efter det tog jag tunnelbanan in till Slussen där jag mötte upp Vendela för att gå tillsammans till lilys burger som ligger på söder. Vi hade en jätte mysig kväll och de stället var precis vad vi behövde. Jag tycker stället var jätte mysigt och härligt och det va nog de godaste french frisen jag ätit! Dock fick de minus för otrevlig personal men annars var allt perfekt.

PUSS & KRAM SOFIA

Likes

Comments