Hej!

Innan jag börjar detta så vill jag bara att ingen ska ta illa upp av det som jag skriver här, för det är MINA åsikter alla tycker inte alltid lika, Men jag kommer skriva det som jag tycker om dessa trender som jag valt ut. Hoppas ni tycker detta är kul så kommer Sasha tycker till om populära tjejtrender ut inom kort också!

XOXO Sasha!

Ralph Lauren skjortor 

Jag tycker att Ralph skjortor är något av det snyggaste en kille kan ha. Jag vet inte varför jag tycker att det är snyggt på killar men det är snyggt speciellt när en kille är lite vältränad och har en slim fit så man kan se lite av musklerna igenom. Sen beror det på helt vad det är för färg osv. Men detta är en trend som jag tycker är jätte snyggt på killar. Denna trend hissar jag alla dagar i veckan!

Bilskor

Jag tycker att bilskor blir snygga beroende på vad man har till dem. Har man t.ex. ett par ljusblå jeans, en snygg skjorta och bilskor till så är det jätte snyggt tycker jag. Sen finns det snygga och inte så snygga bilskor, men detta är också en trend som jag hissar beroende på vad man har till.

Tatueringar

Tatueringar är något av det snyggaste jag vet. Jag blir svag för killar som har tatueringar, speciellt om han är lite vältränad och brun. Här är också en sån sak som kan vara både snyggt och inte så snyggt beroende på vad det är. Personligen tycker jag att det är snyggast när en tatuering har en mening bakom sig. Själv så ska jag bara ha tatueringar som betyder något för då blir dem mer personliga. Men detta hissar jag absolut!

Klockor

Klockor är något jag tycker är en riktigt snygg accessoar på killar. Men samma här så beror det på var man har till. Jag tycker att det är snyggt med antingen silverbands klockor eller läderbands klockor det är det som jag tycker är snyggast iallafall.

Calvin Klein T-shirt

Detta är en t-shirt som väldigt många har, det är en trend bland både killar och tjejer, men jag tycker inte att det är något speciellt med den jag tycker faktiskt inte att detta är en snygg tröja. Den är säkert jätte skön osv, men det är inte ett plagg jag skulle lägga mina pengar på. Denna dissar jag faktiskt.

Manbun

Detta är en frilla som de mesta killar har och de flesta vill ha. Jag tycker detta är jätte snyggt på killar med det är ina alla som passar i det. Har en kille ganska så tunt hår så blir det ju en ganska gles bulle, men om en kille har tjockt hår så blir det en redig och stark bulle och det ser bättre ut tycker jag. Detta är extra snyggt om killen har ett skägg också men det beror också på om han passar i det. Detta är en trend som jag absolut hissar.

1 Million

Jag tycker att denna parfymen luktar gudomligt. Jag älskar den på killar, men grejen med denna doft är att typ 99,9% av alla killar i Sverige har just denna parfymen, du kommer ju inte vara ensam om att lukta som den om du har den. Men absolut det är en underbar doft på killar så denna hissar jag!

Calvin Klein underkläder

Det är bara goals asså, speciellt om man som tjej har hela Calvin Klein settet och så har killen samma kalsonger i samma färg, det är goals tycker jag. Men jag tycker faktiskt att det är snyggt när killar har Calvin Klein underkläder. Typ om man är hemma men sin snygga vältränade kille, och han har en brun solbränd hy och mjukis utan tröja och kanten på kalsongerna syns, det är riktigt snyggt, Detta är också en trend som jag hissar.

Chelsea boots

Jag tycker detta är super snyggt speciellt på vintern. Detta är snyggt till tajta slitna jeans tycker jag faktiskt. Detta är också en sån trend som är snyggt beroende på vad man har för färg på skorna och vad man har till. Jag hissar absolut denna trend!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Jag har tänkt att gör två stycken inlägg, ett som heter 'Sasha tycker till och populära tjejtrender' och ett som heter 'Sasha tycket till om populära killtrender'.

Jag skulle behöva eran hjälp nere i kommentarerna och vill att ni som läser detta (och om ni kommer på några) bombar med både tjej och killtrender för två kommande inlägg. Så skriv gärna typ accessoarer, hår stilar, klädstilar, kläder, parfymer, smink ALLT som har med dagens trender att göra. Jag har även tänkt ut några själv men vill ha fler för ju fler det blir ju roligare inlägg blir det. Så bara skriv ALLT ni kommer på så skulle det vara toppen. 

Tack på förhand.

XOXO Sasha!

Likes

Comments

Hej!

Idag har mina dag börjat med att jag försover mig och kommer till skolan typ 20 minuter innan vi slutar (jag kom till skolan runt 10 men dem sa att vi skulle sluta 11) men fick tårta så det gjorde inget. Jag fick äntligen sommarlov idag, är så taggad på att börja 3:an och taggar till studenten nästa sommar såå mycket. Efter skolan så gick jag till stan med några vänner och kollade runt lite, vi gick och åt god mat och hade det trevligt. När jag kom hem så tog jag lte outfit bilder och bara tog det lugnt. Nu på kvällen har vi (jag och min familj) ätit på O'Learys och det var såå himla gott. Jag år en Cesar sallad med kyckling och drack en passions frukt mojito och den var super god.

Hoppas att alla mår bra och ha en fortsatt trevlig dag :)

XOXO Sasha.

Likes

Comments

Hej!

Jag har tänkt att börja med en ny grej på MIN blogg (jag vet att många har hållit på med det länge). Så jag tänker att jag lägger upp det då och då när jag känner att jag har klätt mig riktigt snyggt. Jag ska även försöka att länka alla kläder (om jag hittar dem). Så jag tänkte ge er ett smak prov.

XOXO Sasha!

Päls jacka- HÄR

Klänning- HÄR

Skor- HÄR


Likes

Comments

REMI OFF THE SHOULDER PLAYSUIT- WHITE/MULTI

OPEN TO IT DRESS- NAVY/FLORAL

LEAN ON YOU TEE- BLACK

TAKE A RIDE JUMPSUIT- BLACK

DISCO METAL TOP- ROSE GOLD

DISCO METAL TOP- GOLD

FOCUSED ON YOU DRESS- OFF WHITE

SUN'S OUT PLAYSUIT- MARIGOLD

FROM THIS MOMENT DRESS- GOLD

CONCERT JACKET- LIGHT DENIM

MARGOT COLD SHOULDER PLAYSUIT- WHITE/FLORAL

EASE YOU MIND TOP- BLUSH

TOO CUTE FOR YOU DRESS- SEAFOAM

HANA PLAYSUIT- NAVY

TALKIN' NO MORE DRESS- BLACK

SHINE YOU WAY DRESS- ROSE GOLD

VIOLETA FLORAL PLAYSUIT- BLUE

Likes

Comments