Hey venner

Så er vi kommet frem til Tyrkiet! Jonas og jeg har skudt lidt billeder, så jeg tænkte at vise jer tre af dem. Jeg havde en ny kjole på fra h&m og sko fra samme. Mine halskæder er svære at se, men de er såå flotte. Det ene er fra Zara og den anden er hjemmelavet.

Håber I kan lide at følge med!!

- Sas

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jonas og jeg skød et par billeder da vi spadserede gennem skoven her forleden. Jeg synes selv, at de blev rigtig fine, så jeg ville lige dele dem her :-)

Knus Sas

Likes

Comments

Jeg har siddet længe nu, og overvejet hvordan jeg skulle starte det her indlæg.. Og jeg er kommet frem til, at det er på sin plads med et VELKOMMEN!

Jeg har ikke skrevet det store på mine forrige indlæg, og det har der egentlig ikke rigtigt været en grund til, andet end, at det ikke har føltes rigtigt. Men nu gør det!

Til dem, som ikke kender mig, så er mit navn Sascha og jeg er 19 år gammel. Dette er min blog, dog vil jeg hellere tænke på den, som et sted hvor jeg deler mine billeder, tanker og alt, hvad jeg finder relevant. Jeg er ikke den store skrivehest, og derfor bliver dette nok mit længste indlæg lige foreløbig.

Jeg har før haft en blog. Nogle har måske set den før, de fleste har nok ikke - den hed Association. Jeg elskede at blogge, dog gjorde jeg det kun i en kort periode af et halvt år. Selvom jeg ikke bloggede længe, nåede jeg alligevel at få stablet en følgerbase op, som jeg var hamrende stolt af. Dog smed jeg den på gulvet, da jeg tog til USA på udveksling og derved stoppede med at blogge. Nu går jeg i 3.g og jeg savner det! Jeg har fornyligt startet en Youtube kanal, hvor jeg poster videoer af alle slags. Jeg har endnu ikke fundet min genre, som jeg holder mest af, dog ved jeg, at jeg elsker at være kreativ. Derudover har jeg den dejligste kæreste ved navn Jonas. Jonas er faktisk synderen bag mit initiativ til at starte både en blog og en Youtube kanal; han er nemlig selv vild med både film og billeder. Da Jonas og jeg mødtes var det til vores store forbavselse, at vi begge var stores fans af, at følge med i andres liv på Youtube. Jeg havde ikke førhen mødt en person, som på samme måde delte glæden. Derfor var det mega fedt, at han motiverede mig til selv at starte en kanal (jeg havde haft lyst i mange år, men turde ikke). Til dagligt har Jonas sabbatår, men tager billeder og filmer på sidelinjen. Vi joker faktisk ofte med, at jeg er hans manager, da nogle af de jobs han har fået til at tage billeder eller filme, har været gennem mine venner eller familie. Anyway, han er mega dygtig og i bør bestemt tjekke både hans kanal og blog ud!

Planen er lige nu, at jeg skal færdiggøre 3.g med mine bedste evner og derefter holde det vildeste sabbatår, sammen med ham den søde. Vi er helt vildt rejselystne, og kan slet ikke vente. Vi er faktisk så dårlige til at vente, at vi er kommet til at booke tre ture indenfor den næste månedstid. Upsi.. ;-)

Nå, hvis du er nået så langt her i mit vrøvl, vil jeg takke dig for det, og at du i føste omgang er kommet herind. Jeg håber at dette indlæg har givet en lille forsmag på hvem jeg er. Derudover håber jeg, at du/I vil følge med fremover, og hvis ikke, så er det også helt ok! Smag og behag ;-)

Kæmpe virtuelt kram

-Sas


Links til diverse ting, som jeg har nævnt.

Min Youtube kanal: https://www.youtube.com/c/saschawintherrr

Jonas' Youtube kanal: https://www.youtube.com/c/jonassmithmuller

Min gamle blog: http://associationbysascha.blogspot.dk (keep in mind, at den er 4 år gammel)

Jonas' blog: http://nouw.com/jonassmithmuller


Likes

Comments

Sweater HM Bukser Asos Sko New Balance Smykker Jane Kønig / Line&Jo / Andet

Man kan ikke tage fejl af IKEA's rå varehus. Jeg tog mig lige friheden til at skyde nogle outfit billeder. Vi fik også filmet noget til en outfit video, så look out for that!
- Sas

Likes

Comments

​Her er lidt "hygge-billeder" fra vores tur til Østrig 

Tjek vores vlogs på Youtube 

Likes

Comments