Header
View tracker
View tracker
View tracker

Sweater- H&M/ Boots - Alley

Såg en bild på Kourtney Kardashian och ja, jag blev lite inspirerad och letade upp denna oversize tröja . Love IT !!!

Likes

Comments

Hej !! Igår hade jag en hel dag full av ärenden. Tog en sovmorgon och mötte sen upp bästis för en lunch, spring på stan och sen bara mys och catch up !
Efter det var tanken jag skulle till mamma men blev att jag sprang en stund till på stan och köpte en massa nytt ! Håll ut visar er snart !
Åkte hem och träffade C lite och åkte sen till mamma och var där en bra stund innan jag fick skjuts tillbaka och har inte gjort något vettigt sedan jag kom hem och snart är de läggdags. IDAG, står plugg och bloggande på schemat är tanken men jag får se har ju en del att skriva om och ta igen på bloggen.

Likes

Comments

Hello, igår sprang jag på stan med älsklingen och fixa med en ny mobil till honom innan vi begav oss hemåt !
Bestämde mig för att städa undan i min klädkammare, fy vad mycket saker jag har och så lite plats...HAHA. Nu är det ordnat och fixat för det mesta måste bara fixa lite fler galgar och hämta ner samt bära upp grejer på vinden. Sen funderar jag även på att ha en bloppis?

Nu kom jag nyss hem och skall strax bege mig iväg till min mor ! Sen hem igen och mysa är sugen på att se någon serie och dricka oboy, såååå mysigt ! Jag hann julpynta smått igår också men skall försöka få upp lite mer i veckan :)

Likes

Comments

Instagram@miss17miss