Header
View tracker

Hej ladies... bloggen har stått still ett tag nu vågar inte riktigt kolla hur länge, då jag bokstavligen hade fullt upp. Vi har nämligen flyttat tillfälligt till en av våra vänner då vår lägenhet renoveras under två månaders tid. Därav var det mycket att göra med packning, städning och flytt. På det skulle man hinna klämma in vänner och familj också. Nu har vi kommit iordning här vilket känns oerhört skönt. Jag är så otroligt tacksam vi har så fina vänner sol låter oss bo med dom och det kommer verkligen vara en livsupplevelse dela luv och vardag med dom så tätt inpå. Vi har redan en del sjuka minnen och berättelser härifrån.
Det här året har verkligen börjat bra, nu skall vi bara ta oss igenom dom här två månaderna sen kommer våren och sommaren och efter sommaren väntar förhoppningsvis nya äventyr som vi planerat under en tid men mer om det när det väl närmar sig.
Jag har även hunnit fylla 25 år sedan vi hördes av sist och jag har nog aldrig vart så osäker och säker på vad jag vill med livet. Någon som känner igen sig?


Just nu sitter jag i mitt lilla mysiga rum vi har och lyssnar på musik skall strax gå lägga mig. Nu kickar vi igång den här bloggen påriktigt.

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag hittade massa fina plagg på rea, här har ni favoriterna !
Har fått en kärlek för lite tuffare detaljer och sportiga detaljer till exempel bryta av en klänning med sneakers eller en oversized T-shirt till ett par fina klackar !

Likes

Comments

Bjuder på en selfie som jag tog någon gång under gårdagen efter en lång dag. Just nu borde jag sova men det är så mycket tankar som flyger förbi i mitt huvud och som jag behöver fånga och få rätsida på !
Har suttit in på småtimmarna och pratat med en gammal goding, det är underligt vilken effekt visa människor har på en och hur dom berör oss !
Nu ligger jag här och borde sova men lär nog inte bli mycket till sömn. Sedan är det även ett helt vinterland som lyser klart utanför mitt fönster, så himla vackert. Jag längtar ändå efter våren som är min favorit årstid men sen även sommaren ;)

Likes

Comments

View tracker

Så fort jag hunnit spara ihop lite pengar i vår skall jag tatuera mig lite. Eller ja, lite är ju relativt. Har några mindre tatueringar jag funderat över ett tag. Älskar små diskreta och personliga tatueringar. Finns även en större tatuering med på listan. Måste bara komma på en vettig placering jag gillar. Höften är ett alternativ.

Har ni några tatueringar? Vill ni tatuera er och vad för tatueringar föredrar ni? :)

Likes

Comments

Goddag ! Har precis ätit upp min lunch och skall snart gå ut på en långpromenad med vovvarna innan de dags att gå hem och duscha och BUSa !

Måste även se det nyaste avsnittet av Empire samt styra upp mig själv. Skall försöka tvinga älsklingen på bio eller något annat !

Snart är det för övrigt nytt år och för min del kommer det nya året med många förändringar. Ett nytt kapitel ! Men först ja vad kommer först?

Likes

Comments

Instagram@miss17miss