Header

Hej tjejer och killar, jag är medveten om hur tråkig jag är och att bloggen ekar tomt, men jag har inte haft nåt att blogga om känner jag, har för det mesta vart hemma och pluggat. Idag däremot skall jag till att börja med så skall jag göra prov sen består resten dagen av firande. Det är nämligen vår årsdag idag. GRATTIS TILL OSS, kommer bli en så mysig dag ! Har köpt lite småsaker som jag tänkte visa de kommande dagarna så bloggen slipper eka helt tom och tråkig !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Passade på få med mig en ny concealer när jag var på stan för nån dag sedan. Är lite ovetandes om concealers på budget sidan så fick researcha lite på den mest populära och bäst i test, så skall bli spännande testa denna och se vad den går för !
Tycker den var lite överprisad för att vara L'oreal, men får se om den håller måttet ! Uppdatering kommer, jakten på den bästa concealern är igång. Har ni önskemål eller tips på concealers att testa ? :)

Likes

Comments

Här kommer bild på mina nya naglar, and I'm in loooove !!! SÅ SNYGGA !
Åkte till Sandra idag för att få naglarna fixade, hon har tjatat om att jag skall göra någon annan form än mina spetsiga och möjligtvis i nån färg, våga lite mer utanför min comfort zone helt enkelt. Så nu kom vi på något supersnyggt som vi båda är supernöjda med !

Likes

Comments

Jacket - Moms closet / t-shirt - stradivarus / jeans - tiger of sweden / bag - ur&penn

Likes

Comments

T-shirt - WERA STHLM / kappa - Boohoo / Jeans - zara / Shoes - converse

Likes

Comments

Hello, här har inte gjorts något speciellt utan vi ligger ännu kvar och myser i sängen. Tanken var att vi skulle tvätta och att jag skulle göra en test sminkning inför halloween men vi låg kvar och jag vakna precis och väntar nu på att älsklingen skall vakna. Ute är det sol för omväxlings skull så jag ska ta tillvara på det och ta en långpromenad med vovvarna medan jag väntar på älsklingen.

Likes

Comments

Instagram @miss17miss