View tracker

Go kväll allesammans!!

Sitter i detta nu i sängen och kollar på Girls. Har precis duschat och tvättat håret samt smort in mig. Så känner mig fräsch och mysig haha.

Är faktiskt väldigt stolt över mig själv för jag fick väldigt bra betyg på mitt samhällskunskap prov jag mådde så dåligt över, jag är lite bäst haha!

Innan jag hade prov osv idag så gjorde mamma mysfrukost med fröfralla, jordgubbskvarg med amerikanska blåbär, juice och kaffe. Alltså hur gott?!

Nästa vecka ska jag förmodligen till frisören också... spännande.

Likes

Comments

Hej hallå!

Är fortfarande väldigt sjuk och mår inte bra psykiskt heller. Känner mig väldigt svag just nu och typ "liten" i denna värld. Har börjat gråta idag typ 10 gånger och vill bara bli frisk och att det ska bli bra väder så jag kan få lite sol på mig och må lite bättre.

Idag har jag pluggat massor av samhällskunskap för att jag var prov imorgon i det ämnet och jag är så sjukt stressad så jag får ont i magen. Hatar skolan så mycket. Lärarna ignorerar mig och svarar inte mig på mina frågor så har gjort allt själv från dag 1 i min jävla skola. Mamma har dock funnits <3
Har även kollat Modern family och nu Girls. Är även med min kära kära pojkvän.
Mår verkligen inte bra nu men jag försöker och det är det viktiga!

Likes

Comments

1. Jag klarar inte av när någon smaskar haha. Det typ ekar i huvudet på mig och jag får panik.

2. När jag är obekväm bland folk gör jag typ små tix. Typ kliar mig på näsan eller gnuggar i ögonen, ingen aning om varför och tänker inte ens på när jag gör det.

3. Jag har väldigt dåligt självförtroende och trycker ner mig själv flera gånger om dagen vilket jag måste sluta med.

4. Jag vill ha två barn i framtiden och vet redan vilka namn jag vill ha på dem haha.

5. Jag älskar att festa när människorna jag festar med kan släppa loss lite och dansa osv, hatar när alla sitter i soffan/ vid bordet hela festen.

6. Jag har blivit en riktig hundmänniska efter vi köpte Charlie. Var inte det innan!

7. Har en dille på vindruvor speciellt röda/lila.

8. Finns inget jag värderar så högt som äkta vänner. Bästa som finns!

9. Jag gråter i princip varje dag av alla möjliga anledningar hahaha. Orkar inte med mig själv.

10. Älskar rött läppstift men orkar inte ha de pga alla Noora kommentarer man får då.Likes

Comments

Hello Saturday!

Lilla jag är fortfarande sjuk men det tar inte stopp där har brutal mensvärk också, Yey!
Så ligger just nu i sängen med mamma och Charlie och vilar lite, känns som jag är 5 år igen och låg och sov med mammi, så mysigt.

David jobbar fram till 17 så efter det ska vi ses och bara mysa. Han jobbar till fredag sen får han helg. Jag har inte gjort något produktivt idag för jag är ju sjuk som sagt. Har faktiskt köpt ett par jeans från Nelly som jag älskar! Vet ju inte hur dom sitter på än men har letat efter ett par sånna här i över ett år så hoppas verkligen dom passar, tog XS för det inte fanns mindre.

Jag ska bara chilla idag för mår så otroligt dåligt och sen va med mitt hjärta. Måste läsa samhällskunskap också men finns noll motivation hehe...

Likes

Comments

View tracker

Hej allihopa och sorry för dålig update dom senaste dagarna.
Igår var jag på gymmet med mammi i en timme och sen åkte jag hem till älsklingen. Har typ ingen skola idag förutom lite samhällsplugg till provet på måndag så var uppe rätt sent igår. Kl 5 imorse vakna jag av att jag hade ont i hela kroppen och jag svettades och yrde. Har alltså blivit riktigt sjuk wehooo!
Kan inte gå upp ur sängen för hela kroppen värker och huvudet snurrar. Känner mig helt bakis typ haha. Hatar verkligen att bli sjuk för lilla jag har sämsta immunförsvaret ever..
Min dag har bestått av att vila och kolla Modern family som är bäst. Vill tillhöra deras familj so bad!

Mamma svängde iallafall förbi med en hallongrotta till mig och ett wienerbröd till David så vi ska fika sen, mys!
Måste även få i mig kaffe, min kropp funkar inte utan koffein hehe.
Nu ska jag ligga på samma ställe i sängen hela dagen/kvällen och få pussar av min kärlek.

Likes

Comments