Härlig fredag till er! Hoppas den efterlängtade helgen kommer bidra till något kul! Själv drunknar jag i plugg och jobbar både lördag och söndag, så det blir en lugn helg för min del. 

Som jag tidigare berättat har mitt intresse för matlagning ökat sedan jag blev vegetarian. Jag gillar att prova på och mixa och blanda allt som jag tycker om för att se om det blir bra, vilket de för det mesta blir!

Min lunch idag gjorde jag på Qourn bitar som jag stekte tillsammans med gullök, rödlök, hackad chilli,champinjoner och paprika. Sedan hällde jag i matlagningsgrädde, soya och sambal oelek kryddade med salt och peppar. Blandade i pastan och lät allt värmas på tillsammans för att sedan hälla upp på en tallrik med riven parmesan uppe på!

Ett super enkelt resept som kan mixas ihop med det man har hemma i kylskåpet.

Likes

Comments

Mina två absoluta favoritplagg att ha på mig, Levis jeans är ett måste i garderoben!

Skjortan är från mina vänners märke DSTLD som jag köpte under min senaste resa till LA. De har även helt fantastiska jeans men just de par som jag förälskade mig i hade inte ännu släppts så de ska jag få hemskickade. Är över exalterad! DSTLD ska börja skippa till Sverige så gå in och kika om ni är sugna på att hitta snygga basplagg med grym kvalité!

Skjorta/DSTLD Jeans/Levis Klackar/&OTHERSTORIES

Likes

Comments

Min absoluta favorit resturang i stockholm. Att äta vegetariskt har fått mig att uppskatta mat på ett helt nytt sätt. Det finns så många smaker, röror, bönor ;) de färgglada bordet gör mig lycklig bara jag ser det.

Om ni är lite sugna på nya smakupplevelser och en härlig utsikt borde ni verkligen kolla in Hermans på söder.

Likes

Comments
Instagram@sundstedts