Header

(Allt är sarkasm så ta de med en nypa salt, dock stämmer det att jag innerst inne hatar folk som gör så men vissa saker kan man inte rå för ex. Andningen)
• ni som smaskar, liksom lär er bordsskick
• ni som lägger ert tuggade tuggummi på tallriken när ni ska äta, ni är vidriga och förtjänar inte mat
• ni som har på fkn knappljud på mobilen och skriver snabbt som fan så ljudet fuckar ur total (vill döda er innerst inne och lär säkert göra det en vacker dag)
• ni som andas tvär tungt (får panik på er :))) )
• ni som inte kan hålla tider eller skiter i planer totalt i sista minut. Jag hoppas ni inte har vänner era små fuckersLikes

Comments

Som många vet så är ju jag tillsammans med Jesper och ni som följt min blogg en längre tid vet hur mycket jag älskar att resa. Så igår så fick Jesper en för tidig födelsedags present fångad fyller tjugo år den 17e september.

Den 10e september sitter vi på planet från Landvetter flygplats till Rhodos 😍 vi åker dock hem på hans födelsedag vilket är lite segt men men..
Jag har själv aldrig varit där men både min mor och styvfar har det och dem kommer även vara där när vi kommer ner men dem åker hem den 11e. Så vi får träffa dem lite snabbt på lördagskvällen iallafall!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har tänkt en del på oss, varför vi trots alla hinder vi mött på, alla bråk vi har haft och alla tårar vi fält ändå är tillsammans. Andra skulle kanske säga att vi fördriver tiden med varandra, nöjer oss för vi inte vet bättre eller bara utforskar. Men jag vill tro eller rättare sagt jag vet att det inte alls är så. Vi har funnit varandra på ett helt annat plan. Trots att vi är så olika så förstår vi varandra, det är sällan jag behöver säga hur jag mår för du vet. Du vet innan jag ens vet att jag kommer bryta ihop och på så sätt finns du där och håller ihop mig. När du ser på mig så känns det som du ser allt, mina djupaste hemligheter, mina tankar, mina känslor. Ja helt enkelt allt. Du får mig att ofrivilligt blotta min själ för dig och det har du gjort sen vi först började skriva. Innan vi ens hade setts första gången så hade jag avslöjat ditt skådespeleri och du mitt. Det tog ett tag innan jag vågade släpp in dig helt, vilket inte är så konstigt då jag har den bakgrunden jag har. Men när jag väl gjorde det så kändes allt så bra. Du kan hantera mig i alla situationer. När jag har ångest så är du den enda som får komma nära, varken mamma eller någon annan får det. Men du får för du gör det så bra. Du kramar mig precis så hårt som jag behöver men utan att jag känner mig instängd och trängd. Du säger till mig att andas och låter mig gråta ut. Du är den som vet mest om mig, den jag litar på mest av alla jag känner. Du är den första jag känner mig trygg med. Första dagen jag träffade dig ( den tjugonde februari ) så var jag illa tvungen att vara osminkad och utan löshår och shit då jag hade ögon inflammation och hade lämnat allt smink o löshår i Göteborg. Jag sprutade även grädde på dig liksom, vem gör så? 😂 Men trots det ville du träffa mig igen, och igen och igen. Minns att du skrev nån dag där under den veckan att du saknade mig, trots att du bara träffat mig en gång. Där och då förstod jag mer eller mindre att det skulle bli något mellan oss. Jag låtsades ett tag att jag inte ville ha nått seriöst och att det vi hade inte betydde någonting, men varje kväll när jag skulle sova så låg jag vaken extra länge och smsade med dig. Det bästa på dagen var att skriva med dig.
Jag minns även första gången du skrev till mig att du älskade mig, du skrev Lavio och jag ignorera det sen så skrev du det en till gång så då låtsades som att jag inte fattade och frågade om det var bosniska eller nått och du sa aa, så jag ba "aha vad betyder de då?" Du bara: jag älskar dig. Jag ba aha gör du de? Och så försökte du prata bort de. Så om du minns halsbandet du fick när du tog studenten, det står ju Lavio där. Det är inte bara för att det var lättare så utan för att det är ett fint minne. Alla våra minnen är underbara och jag vet att vi kommer skaffa fler. Vi är inte lika överhuvudtaget, vi är som månen och solen, men vi passar lika bra ihop som grädde och jordgubbar.
Jag skiter i vad andra har att säga om oss för det är dig jag vill vara med. Det är dig jag vill uppleva och spendera mitt liv med. Ingen annan. För ingen annan förstår mig som du, ingen annan ser på mig som du gör, ingen annan tar hand om mig så som du gör, ingen annan är hälften så bra som du är. Min mamma har alltid sagt att jag ska hitta någon som ser mig, hör mig, älskar mig, avgudar mig och låter mig vara mig själv men ändå kan sätta mig på plats. Du kan det.
Du är min bästavän, min trygghet, min klippa och min pojkvän. Och jag älskar dig mer än ord kan beskriva.

Likes

Comments

Well massa saker har hänt sen senast.

Som exempel, jag har jobbat massor på nya jobbet (köket, en restaurang i Vadstena). Trivs jätte bra och har lärt mig massvis, första dagen tog jag till och med emot en beställning utan att skriva ner den (allt gick faktiskt bra). Min engelska lärare, mentor, kurator samt en vän kom förbi på jobbet vilket var as kul!

Hjälpte även till på Målarprinsen Eugen utställningen på slottet som var på fredagen och lördagen, samt på festen i hans hus som var på fredagkvällen. Fick med mig en bok från utställningen med bilder på alla tavlor och blev helt förälskad i en tavla som fanns i hans hem. (Bilder nedanför)

Firade även tre månader med min underbara pojkvän i fredags, känns lite skumt att det redan gått tre månader känns inte som det haha. Fredagen firades iallafall med att vi spela basket, sen gjorde vi middag ihop (lax med pesto och färskpotatis och grekisksallad) jag hade även försökt mig på att göra banankladdkaka som smakade förjävla äckligt, men jesper åt den ändå så som jag sa till han så måste han vara fruktansvärt kär i mig som åt upp den och sa att den var god för den var verkligen vidrig. Har visat sig att det är fel på ugnen gör den gör inte klart det jag bakar/lagar. Gjorde en Dumle kladdkaka idag men den blev för kladdig... Nog om det! Så Anyway så är jag lyckligt lottad som har världens bästa och helt klart världens snyggaste pojkvän.

Idag har jag iallafall samlat vuxen poäng med både bakande, städande osv. Har även börjat packa då jag ska till Göteborg på torsdag för att träffa familjen, hälsa på mormor på sjukhuset, fira midsommar, shoppa osv. Sen åker jag till Norrköping den 29onde för att gå på Bråvalla med kusinen! Längtar som fan för när jag kommer hem igen så är det bara fem dagar kvar tills jag åker till Kreta😍

Likes

Comments

Hola! Det var ett tag sen nu, what have I've been up to tänker ni säkert! Massor ska jag säga er. Hela helgen har jag jobbat på gamla kondis, i fredags var det som värst då pojkvännen tog studenten på dagen så jag sov hos Elli i Motala natten innan, sen så kollade jag när han sprang ut, åkte flak osv. Var även hemma hos honom en snabbis innan jag åkte till Vadstena för att jobba. Åkte till Motala direkt efter jobbet samma dag för att fira honom Amy sova där. Nästa dag (alltså lördagen) skulle jag också jobba så då gick jag upp vid åtta typ och åkte från Motala till Vadstena. Sen kom jeppeboy spontant på kvällen vilket var jätte mysigt. Så igår jobbade jag mitt sista helgpass på gamla kondis (jobbar även en stund nu på fredag) och sen va jag bara med Jesper resten av kvällen, vi laga lite go mat, kollade film osv. Och så idag då! För en vecka sedan så var jag lite smått galen som jag brukar så jag gick hastigt och lustigt till rådhuskonditoriet/köket och pratade med en tjej där om eventuellt jobb hon bad mig komma tillbaka vid två och prata mer då hon är kock för stället o dem hade fullt upp med lunchen. Så vid två gick jag tillbaka och pratade med henne i en halvtimme. Efter dem 30 minuterna så hade jag ett prova på pass nästa måndag vilket är idag. Hur gick det kanske ni undrar? Hur bra som helst! Min handledare Mattias var super trevlig och han lärde upp mig snabbt. Jag jobbade från 11 till kvart i fem och under denna dag har jag hunnit att lära mig allt från hur man ska vika servetterna till att ta beställningar utan att skriva ner. Jag fick till och med dricks och kunderna tyckte att jag var jätte professionell och det var flera av dem som sa att dem absolut inte trodde att jag var ny (vilket jag tar som ett be betyg). Så på söndag så ska jag jobba där igen!

Tänkte även berätta att jag ska vara värdinna för en vernissage (målarprinsen Eugen) här i Vadstena på lördag på slottet, men på fredag så är det även en förhandsvisning samt fest jag ska vara med på. Denna tillställning är för ett lite finare sällskap, alltså ambassadörer, vänner till kungen osv. Känns som det kommer bli hur roligt som helst och jag längtar så att jag spricker.

Har även börjat klura på mitt framtida uf-företag och jag hade ett möte i veckan med min rektor, mentor, kurator och syv. Vi kom fram till massa saker och idéerna bara flödar i huvudet på mig.

Så i sommar och höst händer det mycket! Jesper och jag har pratat om att flytta ihop, jag har nytt jobb, jag fyller 18(!!!!), jag ska ta körkort, jag ska starta uf-företag, fixa praktiker, köpa bil och massa annat kul.

Men just nu så ska jag ta mig en dusch, käka lite, städa och fixa lite inför imorgon då jag har skolavslutning!

Likes

Comments