Nouw Magazine

Hejhej! Har inte uppdaterat på ett litet tag men har glömt hehe...

Igår var jag och shoppade med mamma och min kompis Jullan som ni som tittar på min youtube kanal redan känner igen säkert! Det var jättekul iallafall och köpte lite grejer. Ett par byxor, lite godis, en mandala målarbok (katterapi!) och ett katträd till min lille katt Misse var lite av jag köpte. Bilder längst ner ♡

Idag har jag iallafall varit med min kompis Linnea och det var jättekul! Hittade många fina blommor också! Tog en bild som ni ska få se, bild längst ner också! ♡

Aja, vi ses! ♡

xoxo, sarah ♡

Byxorna köpte jag på cubus, katträdet på lidl och målarboken på akademibokhandeln! ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hejhej! idag har jag inte gjort något typ, (förutom att tagit upp diskmaskinen och tvättat...!) Men nu ikväll tog jag ett bad och det var jättemysigt!

Tyckte inte att det var någon mening att blogga idag för det har bara varit en slappdag idag (En vanlig dag då eller?) och jag vet inte annars vad jag ska blogga om, vad vill ni ha för inlägg? Någon speciell kategori kanske? Aja, vi ses imorgon!

xoxo, sarah ♡

Likes

Comments

Hej hörni! Har precis varit ute på promenad med min mormor, mamma, moster och min mosters hund Winja ♡

Vi var på jakt efter vitsippor men det fanns inga hehe, men det blev lite agility för Winja på en rolig aktivitetspark och "hitta bollen" på en hundgård, och lite klätter och "lek" för mig på aktivitetsparken, det var faktist kul. (Nej, det var ingen bebislekplats haha). Det är så synd att det inte finns nån sån aktivitetsplats där jag bor...

Men det har varit jättetrevligt iallafall! Snart blir det pizza och sen beger vi oss hemåt!

xoxo, sarah ♡

Likes

Comments

Hejhej hörni! Tänkte bara skriva lite om min dag hihi.

Fick gå upp tidigt imorse för min mamma, mormor och jag skulle till Skåne till min moster!

Så nu är vi här och jag ska snart sova. Vi åt jättegod mat här, först broccolisoppa, sen nån god färs och till sist kladdkaka!!!! Efterrätten är ju den bästa rätten! Jag hjälpte till att dekorera kakan med glitterglasyr och det blev katter, kaniner, hundar, fjärilar, stjärnor och hjärtan och massa sånt hihi. Den var såå god! Åt en jättestor bit hehe...

Men det var min dag typ iallafall haha! Vi ses imorgon!

xoxo, sarah ♡

Likes

Comments

Annorlunda inlägg nu, men det här är väldigt viktigt.

Kroppsideal. Vad är kroppsideal? Jo, att man strävar efter att se ut på ett visst sätt. Vad hade hänt om alla såg perfekta ut? Ingen ser perfekt ut, ingen är helt perfekt. Alla har sina dåliga sidor, det är svårt att ändra på det. Alla ser jättefina ut på sitt sätt.

Mobbning. Usch. Varför mobbar man? Kanske för att man har det dåligt hemma, kanske för att man inte mår bra och vill lägga det på nån annan. Det är INTE okej att mobba. Aldrig. Tillslut kan dom som blir mobbade må så dåligt att dom tar självmord. Då är mobbaren än mördare. Reagera om ni ser någon mobbas eller retas. Säg hej till tjejen eller killen som alltid är ensam, det kan göra någons dag. Fråga hur nån mår för man kan inte ta för givet att alla i sin omgivning mår bra.

Respekt. Alla ska respektera varandra även om man ser ut på ett visst sätt osv osv. Men rår inte för hur man ser ut, då tänker ni "hallå man kan sminka sig?". Jag menar att hur man ser ut på riktigt. Om man sminkar sig för att man tycker att man är ful ska man absolut sluta att sminka sig. Att kalla något eller någon cp eller funktionshindrad som inte är det är INTE OKEJ! Tänk dom som är det, dom kanske har det jättesvårt, och man skojar om det?!

Hoppas ni förstår så ses vi imorgon ♡

xoxo, sarah ♡

Likes

Comments

Hej hörni! Jag heter Sarah och det här är min blogg hihi! Jag älskar djur och har kaniner och katter! På fritiden håller jag på med musik, cheerleading och så är jag med kompisar ibland!

På min blogg kommer jag lägga ut inlägg om mina djur och vad jag gör oså.

Jag hoppas ni kommer gilla min blogg iallafall!

Sociala medier ♡
Youtube - Singer S
Instagram (infokonto om min youtubekanal) - singer.s.yt
Catastic - sarahscats

xoxo, sarah ♡

Likes

Comments