Godmorgon. En del har kanske redan börjat skolan runt om i Sverige, vissa inte. Jag är en av dem som fortfarande har sommarlov. Tja, åtminstone den här veckan (v.33) och på måndag den 22 augusti börjar jag skolan. Jag har precis jobbat klart min sista dag på sommarjobbet, så nu är det bara ledigt och härligt. Min mamma har också ledigt den här veckan, så förhoppningsvis kan det bli några utflykter med fotograferingen osv. Jag vill gärna ha en ny kamera, alltså systemkamera, en riktigt bra en, men just nu kör jag bara på min iPhone 6s. Megapixlarna och upplösningen är ändå helt ok, man kanske inte kan ta proffsfoton, men de blir ändå ganska detaljrika för att vara en mobilkamera. Lite annat än min gamla Sony Ericsson knappmobil från 2009... om man säger så.

Idag vet jag inte riktigt vad vi hittar på när det är lite muligt och blåsigt. Jag föreslog att slappa och kanske klä på oss varmt och dra iväg till ygne strand och plocka lite sten till lyktor och ljus och sånt där. Vi får se vad det blir. Men tills jag lägger ut nytt introducerar jag några få av mina bilder som ni kan komma att få se liknande av. Enjoy, scrolla ner så ser ni! Tills vi ses igen😊

Likes

Comments

Hej mina fina vänner, både gamla och nya! Det här är min nya blogg! Say whaaaaat! Jag hoppas att ni kommer att trivas med denna blogg, där allt från min vardag till mina bilder jag tar kommer dyka upp. Jag tycker mycket om att åka runt om på "min ö" Gotland, och ta bilder på naturen och saker jag ser. Jag är även ett stort fan av musk och jag går sista året på estetiska programmet, musik. Jag gillar även att skriva och läsa,. När jag var yngre skrev jag många olika berättelser och texter, men eftersom jag är en sån busy teen vettni så hinner man inte riktigt med alla sina intressen. Som person är jag lugn och väldigt glad av mig. Jag är en evig optimist och jag tycker inte morgonar! Kaffe och choklad är det jag lever för och jag äääälskar turkos! Min favoritfrukt är banan och i övrigt nektariner. Min favoritserie through all times är självklart Gilmore Girls, som jag har sett mer än 10 gånger (skämtar inte) och annars är det Vampire Diaries. Jag är i princip uppväxt med bolibompa och disney, så Hannah Montana var min stora favorit. Förutom alla dessa random fakta om mig själv, så gillar jag fika och jag är annars jättesnål, men bjuder du på kaffe och en chokladboll (eller något chokladrelaterat) så är du för alltid min bästa vän. Men tänk efter noga, för jag är laktosintolerant så du får tänka på allergierna.

Sara heter jag och jag är arton år. Du får, förutom att veta mycket om mig och dela sjukt mycket av mitt liv här, ta del av mina tankar, min fritid, mitt pluggande, mitt musikspelande och mitt fotande. Jag hoppas att du kommer gilla min blogg, mig och att mitt skriveri inte är förvirrande eller jobbigt. Jag skall försöka vara så grammatiskt korrekt och tydlig som möjligt. Särskriverier är jag allergisk mot, samt felstavning, så det kommer ni inte veta något av, men vad mycket medveten om att jag kommer att driva med att skriva gotländska ord. Ha det!

​ett litet smakprov på vad jag och mina bilder kan åstadkomma. Vad tycks?

Likes

Comments