Hej finisar! Hoppas att ni mår bra.

Idag var jag i stan och köpte nya skor, det blev ett par New balance. Jag har kollat på dem ett tag i grå men det blev ett par marinblå istället. Dem kostade 800 och jag köpte dem på Nilson shoes. Jag är så nöjd, och de är perfekta nu för våren. Förlåt för ett kort och ganska tråkigt inlägg men lovar att uppdatera mer! Puss och kram </333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hoppas att ni mår bra! Det gör jag!

I söndags kom jag hem från ramis aka Ramundberget. Om ni inte vet vad det är så är det ett ställa där man kan åka skidor. Det var suuuper härligt. Vi åkte skidor varje dag och jag hade aldrig åkt skidor innan det. Jag hade bara åkt snowboard. Men jag tycker att skidor är sååå mycket roligare! Haha förlåt om någon tycker om att snowboard och tar illa upp när jag säger att jag gillar skidor mer!

Snart så ska jag gå och dansa så jag måste gå nu, men heeej då!


Likes

Comments

Heej finisar! Hoppas att ni mår bra.


Förlåt för att jag inte har bloggat på typ en månad?! Asså va, guud vad en månad går fort. Men om ni har några blogg tips så kan ni ju lämna en kommentar i kommentarsfältet!

På onsdag åker jag till Ramundberget. Jag är så exalterad. Vi är där från ons till sön, så när jag kommer hem är sportlovet slut.

Lovet har vart så efterlängtat och välförtjänt.
Jag började lovet på bästa sättet och var på en danstävling! Det var as kul, det var första gången jag tävlade i singel och jag slog ut ca 100 st. Jag är jätte nöjd, men i paren åkte vi ut direkt. Så det är ju jätte tråkigt.

Hoppas att ni har ett jätte bra lov så hörs vi senare! Heejdåå

Likes

Comments

Ge mig sommar nu tack!!

Likes

Comments

Heej hörni! Hoppas att ni mår bra.

I lördags så kom Magdalena till mig på morgonen och så åt vi en super god brunch. Vi åt amerikanska pannkakor, "nyttiga" muffins och drack smoothie. Det var såå gott!

Idag började dansen igen. Det känns skönt att vara igång igen. Om ni inte redan visste det så tävlar jag i discodans, och om ni inte vet vad det är så kan ni söka på youtube. Men det som är lite tråkigt är att båda passen är samma dag. Men aja.

Nu så ska jag snart äta middag och sen ska jag filma en video. Om ni vill så kan ni ju följa mig på vfm - discosara .
Hadeee!
Likes

Comments

Heej finisar! Hoppas att ni mår bra.

Jag har börjat tagit träningen mer på allvar och försöker träna åtminstone 4 gånger i veckan och jag börjar faktist märka förändringar på både hur jag mår och på hur mycket jag orkar.
Jag brukar oftast träna magen typ för att det finns mest övningar för det. Men det finns även en app som heter "seven" tror jag. Den är super bra och den går ut på att det är ett program som är under 7 minuter och så är det typ massa olika tränings grejer. Det är bra träning och jag tycker att det är as kul speciellt om man inte har några ideér om vad man ska göra för något när man tränar.

Hoppas att ni har en bra fredag så hörs vi imorgon!!


Likes

Comments

Jag älskar att...

ha träningsvärk!!

fota, när det är fint ljus

resa, speciellt till USA hihihi

shoppa, så jag är oftast pank

baka men jag suger på det

Likes

Comments

Lite tidigt att göra "vår inlägg" men jag längtar såå mycket till våren!!

Likes

Comments

Igår när jag var i Uppsala så köpte jag en badbomb från lush. Den heter comfort och luktar sött och fruktigt. Jag älskar att ta bad och kolla på en bra film, så att jag tror att den kommer att vara helt perfekt.
Den kostade 69kr så det är inte farligt alls. Jag är stolt över mig själv att jag inte köpte upp hela butiken hehe. Allt luktar sååå gott ju!

Idag har jag och Magdalena hyrt en danslokal som vi ska träna i senare i kväll. Jag är förkyld, men det ska nog gå bra ändå. Dansen börjar den 1 februari och jag är jätte taggad.

Nu ska jag gå och äta lunch och dricka te. Vi hörs sen, hej dåå!
Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas att ni mår bra.

Idag var jag i Uppsala med Magdalena. Vi shoppade, fotade och gick på bio.
Jag tog ned mig min kamera, men innan bion hann vi inte fota något så då tänkte vi väll typ att det inte skulle bli något. Men när vi kom ut så hade det snöat massor och träden var helt upplysta av christmas lights. Vårat tåg gick inte förns om en halvtimme så då passade vi på att fota med kamerorna. Det blev sååå fint, det var typ som att hoppa in i en weheart it vinterbild.

Nu ska jag äta popcorn och kolla på en serie! Vi höörs.
Likes

Comments