Header

Det där med att plugga samtidigt som man packar inför flytt är lite distraherande. Iallafall om man sitter och gör skolarbete men i bakhuvudet svävar iväg på vad man ska börja packa ner i flyttkartonger här näst.

Imorgon skriver jag på kontraktet, väljer tapet och allvaret börjar. En etta på 38 kvm med uteplats är vad jag flyttar in i den 1:a mars. Är både spänd, exalterad och lite smått panikslagen över hela situationen. Det är många känslor att jobba med på en och samma gång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag gick jag till Studio15 här i Kumla för att fixa mina naglar, då jag ska på både 25:års och 30:års fest på fredag. wooop woop

Och imorgon ska jag dessutom gå på en lägenhetsvisning med mammsen. Ska titta på en etta på 38 kvm. Visst, inte jätte stort men bättre än inget, och det finns uteplats. Vilket är en stor bidragande faktor! Dock får jag bara hoppas på att lägenheten är hyfsat fräsch.

Likes

Comments

Igår kom dom! Igår hämtade jag hem ett paket från Junkyard.se med mina efterlängtade Nike Air Max 90 Leather med färgen Carbon Green. Och dom sitter som en smäck på mina fötter.

Nu ska jag bara vänta på att snön ska dö ut så jag kan gå omkring i dom! heheheh

Likes

Comments

..väntar oftast för länge! Egentligen är det ju sagt att vara tvärtom men i lägen som dessa stämmer det inte riktigt faktiskt.

Har nu tre nya fina godingar påväg hem till mig. Eller ah, dom kommer väl på tisdag. Fett!!

Dessa snyggingar kommer ifrån min favoritbutik genom tiderna:

Junkyard.se

Likes

Comments

Idag har jag skaffat mig lite vuxenpoäng. Har lagt intresseanmälan på tre stycken hyreslägenheter här i hålan. Detta kommer bli första gången i mitt liv jag flyttar så jag vill fortfarande vara nära hem, och till min bästa vän. Två av lägenheterna ligger bara några byggnader bort ifrån min bff, den andra är ca sju minuter bort. Till fots!
Den ena är en etta med uteplats, sovalkov. Dom andra två är tvåor med balkong. Ja, uteplats eller balkong är ett måste för mig.

Jag är både fruktansvärt nervös och exalterad inför detta. Ska bli så kul att få komma till ett eget ställe men samtidigt, jag har alltid bott i samma hus. Har aldrig ens flyttat med mina föräldrar till annan bostad.
I brist på sömn ligger jag nu och kollar på inspiration till lägenheten och fantiserar.


Likes

Comments

Är helt öm i kroppen efter gårdagens pass med hästarna. Den första fick jag värma upp på banan, lite småhopp med trav och galopp.
Då jag inte ridit på länge då min häst inte kan bli riden riktigt än pga förminskad muskelmassa. Och nu när hennes senaste föl åkt till nya familj kan vi komma igång med henne. Anyway! Efter det att Malins häst blev uppvärmd red hon själv ett pass. Sen blev det Farins tur. Först så blev det tömkörning över bommar sen löshoppning.
Som hon i princip gjorde helt själv, ibland fick jag mana på henne med spöt och "jaga" henne åt rätt håll.

Så nu har jag träningsvärk överallt! :D
Och som rubriken säger, nu är det tre dagar kvar till julafton. Men får se hur tokig den blir. Blir verkligen inte alls som planerat eller som den brukar. Att ha rutiner är det bästa.

Likes

Comments

Idag var jag i stallet med min bästa vän och gosa med hästarna, trots regn och blåst. Hon har sin fjording Lovis och jag har mitt gamla avelssto Farin. Hon är ett halvblodsto på runt 170 cm i manken, en snäll jätte. Men hon är inte helt ordentligt inriden än. Då hon bara stått som ett avelssto har hon inte riktigt blivit riden och ompysslad som hon förtjänar. Men jag älskar henne till döds endå!

Första gången jag pyssla om henne och tog hand om henne var för lite mer än två år sedan. Tiden går fort när man har roligt!

Likes

Comments

Ibland har man faktiskt tur när det kommer till saker som försvunnit. Igår kväll fick jag ett samtal om att min plånbok blivit upphittad. Med kontanter och allt kvar! Måste även tillägga att det är nästan tre månader sedan den försvann.

För övrigt så är det andra advent idag. Har inte "firat" det på något speciellt sätt. Det är storm ute och spöregnar så hållt mig inne.
Dundrar dock på med One Ok Rock och lite andra asiatiska godingar, inte alls tokigt!

Likes

Comments


Att det är mangan och animens fel att mina standards är höga och knappt får "the hots" för riktigta boys är inget nytt. Så har det varit för mig i några år, nu snackar vi typ fyra år eller så. I mean, look at them!

Just varför det är så har jag ingen vettig förklaring till, det bara är så helt enkelt.
Jag är en redigt ordentlig otaku.

Likes

Comments

Alltid lika roligt att klicka runt i datorn och hitta en massa gamla bilder på en själv!
Och dessa bilder är allt från åtta till fem år gamla, hujeda mig säger jag bara, hehehe..
Massa olika färger i håret, fluffigt och uppklippt. Piercingar och en halv sminkaffär.
Det var tider det vill jag lova. Lite sugen på något roligt igen. Typ helsvart med massa slingor.
Well wouldn't that be a fun trip down memory lane?!

Likes

Comments