Hej!

Tänkte skriva en uppdatering om hur skolan är/har gått hittills. Jag går i sjuan vilket är det första året i högstadiet. Nu jobbar man upp till målen till nian som är jobbigt med högre betygs kriterier som jag inte trodde skulle bli någon större skillnad än i sexan. Det känns som att mina betyg kommer att bli betydligt sämre än förra terminen, men jag kan ju bara försöka. Hittils har läxorna varit sjukt jobbiga och vi har haft prov ca. var 2-3 vecka. Tror nog att allt blir bättre när man har gått på högstadiet i ett tag. Skriver ytterligare en uppdatering om skolan senare i år. Ha en fortsatt underbar kväll!Puss!


Likes

Comments

Hej!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen på 4 dagar!!! Har helt enkelt inte haft något intressant att skriva om. Har haft det stressigt i skolan med mycket läxor och prov. Ska ändå försöka att uppdatera så ofta jag kan, kanske inte varje dag för då lägger jag väldigt mycket stress på mig själv. Det är iallafall skola imorgon som är sjukt jobbigt för att jag måste vakna tidigt och stå ut med typ 6 lektioner. UGH! Hoppas ni förstod situationen.


Puss!

Likes

Comments

Hej!

Som jag skrev i mitt förra blogginlägg så skulle jag skriva två blogginlägg istället för ett för att jag hade mycket att dela med mig av.

Som de flesta nog vet så är Donald Trump Usa`s näste president. Alla har blandade känslor om det men jag gjorde detta blogginlägg för att berätta om mina tankar kring detta. Ta inte detta personligt det är bara mina åsikter. Jag personligen avskyr Donald Trump. Jag är säker på att han är den värsta presidenten hittills , för att han tex. Hatar muslimer (jag är muslim), han gillar inte mexikaner därför har han sagt att han tänker bygga en mur mellan USA och Mexiko för att många mexikaner kommer till USA utan pass, han hatar invandrare, han tittar ner på kvinnor och han är bara generellt en avskyvärd man. Han kommer att bli den 45:e presidenten som är en man. Inga kvinnor har hittills blivit president i USA. Jag borde nog sova nu eftersom jag har skola och ett läxförhör att träna på och det är rätt sent. Men ja, som sagt ta det inte personligt det är bara mina åsikter och synpunkter på honom. Ha en fortsatt bra kväll!


Puss!

Likes

Comments

Hej!

Asså, snön har kommit så himla tidigt i år. Personligen tycker jag att snön har varit väldigt jobbig eftersom att den kom i början av November, vilket inte är så vanligt. Men senare kommer det nog bli mysigt med snön och lite så var det i slutet på skoldagen då jag och de flesta i min klass hade ett snöbollskrig, vilket var jättekul! Men när jag skulle åka hem med bussen var det en snöstorm ute som typ piskade mig i ansiktet av all snö och så kunde jag inte se något för att snön hade smällt på mina glasögon vilket var lite jobbigt. Tänkte göra två blogginlägg idag istället för ett om dan. Glöm inte att följa mig på sociala medier och ha en bra fortsatt kväll.


Puss!

Likes

Comments

Hej!

Tänkte bara skriva ett snabbt blogginlägg och berätta att jag har skaffat en ny Twitter för denna blogg! Där kommer jag att meddela nya blogginlägg och andra roliga saker!Puss!
Klicka för att se min nya Twitter!


Likes

Comments

Hej!

Det här är mitt första inlägget på denna blogg som jag hoppas att jag uppdaterar ofta. På denna blogg kommer ni att få läsa om mitt liv/livsstil ni kommer att få läsa om saker som jag vill uppmärksamma och bara allmänna saker. Jag hoppas att ni kommer att tycka om min blogg och vilja läsa mer


Puss, Saraz.

Likes

Comments