Inspiration i ord

Att stanna upp och reflektera över vad man lägger sin tid på är otroligt viktigt. Det är lätt att hamna i ett slags "flow" där allt flyter på och att man bara gör saker på rutin. Att ställa sig frågan, "varför gör jag detta och för vem gör jag det?" kontinuerligt ökar chanserna till att man faktiskt kommer utföra saker för sin egen skull och när man gör det mår man även bra i sig själv.

Så prioritera din tid och gör det på rätt sätt, för din egen skull!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livets glada dagar

Hej alla fina!

Idag är det torsdag och mitt fokus har legat på att vara så glad som möjligt för det är då jag mår som bäst! Hur gör du då undrar ni säkert? Jo, genom att fokusera och på de positiva saker och personer jag har i min närmiljö. Att bara stanna upp och reflektera över vad eller vilka som får en att må bra och som ger en energi är både sunt och nyttigt! Så hittills har jag hämtat ut ett efterlängtat paket (från lapland eco store) där jag valde att använda mig av min kreativa sida för att få utlopp för min passion för färger i kombination. Pratat med en kär vän och lyssnat på så himla bra och peppande musik!

Mina fina nya flaska!
Glöm inte detta!

Så tänk bortom sociala medier och scrollande och fokusera på det som får dig att känna dig sprudlande glad! När du kommit på det, tänk över din dag och se när du kan få in lite egentid med dig själv och ditt intresse. För tid finns det i allas vardagar, det som gäller är hur man prioriterar den. Lycka till!

Likes

Comments

Ordet är mitt
Att använda sin förmåga till att våga, hur gör man det?

​​Anledningen till att jag startade den här bloggen är för att jag vill uppmärksamma vårt inre mående och vikten av att vi tar hand om det lika mycket som många av oss bryr sig om det yttre. Men hur börjar man egentligen och vad är rätt att skriva för att så många som möjligt ska känna sig tilltalade?

Jag har funderat och funderat. Vridit ut och in på mina tankar och idéer några gånger om, men ändå inte upplevt att jag kommit fram till något bra svar. Efter min föreläsning idag valde jag att ha lite egentid i form av att inspireras av alla de bilder som finns att ta del av på pinterest (länk till min profil) med olika motiverande ord och då gick det upp för mig: Det är ju bara att börja! Det kommer aldrig finnas ett tillfälle där det känns mer eller mindre rätt att utföra något som känns nytt, okänt och spännande. Det är bara att våga!

Om man går runt och tänker på en person konstant som man hemskt gärna vill fråga ut på en fika eller vill söka ett jobb man hemskt gärna vill ha men inte vågar söka, så är det bara att göra det! Vad är det värsta som kan hända? Att personen du vill fika med säger nej eller att arbetsgivaren har gått vidare med andra sökande? Då vet du iallafall det och slipper gå och undra hur det skulle kunnat gått om du fråga om en fika eller sökte den där tjänsten. Huvudsaken i detta är att du vågade. Om man inte vågar får man heller inga svar.

Att börja våga ger en sådan otroligt skön känsla efteråt och tro mig, jag pratar utav egna erfarenheter. Jag vågade ju nyss börja blogga om ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat!

Likes

Comments

Om mig

Hej och välkommen! Roligt att du hittat hit! Mitt namn är Sara Yngvesson och jag är 21 år gammal. Efter att jag tog studenten år 2015 började jag skapa ett intresse för livet och självförverkligande. Jag insåg att för att må så bra som möjligt och kunna uppfylla sina vildaste drömmar och fantasier krävs det att man tar hand om sig själv, på riktigt. Och det är därför vi är här idag! Med hjälp av de kunskaper jag besitter vill jag peppa och tipsa alla unga där ute att fortsätta drömma och uppfylla sina mål. För det är hur enkelt som helst när man vet hur man ska göra! Väl möt och jag hoppas ni vill titta in igen! - S.Y

Likes

Comments