Gjett hva? Jeg har endelig fått praksisplass ved Nevroklinikken (NVR) - Fysmed/Rehab Sengepost, Ullevål sykehus. Overlykkelig og heldig Sara her om dagen! Dette kommer til å bli en spennende tid fremover. Jeg starter fra den 24 okt til 14 des. Tenk, jeg har allerede skrevet om hodeskade i oppgaven for en mnd siden. Jeg kan neppe tro at ønsket mitt ble oppfylt - i og med at jeg har alltid hatt lyst til å jobbe i nevro avdeling. Jeg er veldig glad! Dette blir en fin start på helga nå tenker jeg. Hipp hurra!! <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Denne uken har gått fort. Altfor fort. Snart fredag allerede. Men først skal jeg ha både forelesningen og fremføringen i morgen, så er det helg. Jeg er nødt til å sette meg ned for å øve til fremføringa. Det handler om kvalitet og kvalitetsutvikling! Spennende tema dette :) Håper dere får en fin torsdagskveld. Stor klem herfra <3

-S

Likes

Comments

Tusen hjertelig takk for alle gode og varme ord jeg har fått både på meldinger, Facebook og ikke minst bloggen. Det betyr så mye for meg at dere er der, for å gi meg støtte. Jeg blir både rørt og takknemlig. Takk for at dere gir meg støtte og omsorg. Så fantastiske dere er!

Livet mitt og følelsene mine påvirket av mange andre faktorer, som førte til at jeg ble helt følelsesmessig kaos. Jeg fikk ikke tolk til studiegruppen i dag heller da. Jeg begynner å bli bekymret, tenk hvis jeg ikke får tolk til kveldsvakt i sykehuspraksis om en mnd? Det er mye som jeg MÅ tenke på for tiden. I tillegg til å studere hele pensum. Selvom jeg blir lettere sliten enn de andre studenter, så gir jeg ikke opp med en gang. Jeg får håpe at jeg slipper enda flere problemer, for det har jeg ikke tid til.

Nei, nok om det! Det er viktig å smile og være takknemlig for det man har <3

- S

Likes

CommentsJeg vet ikke hva jeg skal si eller uttrykke meg, men først vil jeg si at jeg ikke har gitt opp sykepleieutdanningen så langt. Jeg har jo drømt om å bli sykepleier siden jeg var 17 år til nå. Jeg fikk jo venner, men jeg måtte utvidet utdanningen pga mine grunner. Det ble slik at jeg "mistet" mitt sosiale fellesskap med hyggelige sykepleiestudenter etter at de ble ferdig utdanna før meg.

Det ender opp med at jeg står alene uten dem, og så kjenner jeg ingen på skolen for tiden, dessuten blir jeg ikke særlig sett eller hørt heller. Når ubehageligheter oppstår igjen, så vet jeg ikke om jeg vil fortsette kampen. Det er slitsomt å være ensom om følelser og tanker, så har jeg bestemt meg for å blogge personlig om hvordan jeg opplever som ei døv sykepleiestudent på godt og vondt. Jeg tror at skriving kan være min egenterapi fremover. Kanskje dette hjelper meg til å reflektere litt mer? Jeg er ikke alltid like sterk til tider, men jeg kan være svak og sårbar jeg også.

Noen tenker sikkert: "Åh, hvordan er det mulig at døve utdanner seg til å bli sykepleiere?" Jeg kjenner at det er en klump i halsen når jeg får ubehagelige blikk fra folk som kanskje ikke har kunnskap om døve på skolen. Jeg tenker ofte på/indre dialog med meg selv "Har jeg ikke menneskerett til å studere eller bare avslutte kampen med det samme? Det er virkelig vanskelig innimellom. Jeg er bare nødt til å møte utfordringene mine på veien. Bli kjent med folk på nytt. I håp om det hjelper. Jeg vet ikke, men det er bare 1 år igjen!! For å kunne overvinne dette, så må jeg holde ut. Bare litt til!!

- S

Likes

Comments

Hei solstråler. <3

Hvordan går det med dere? Nå er det på tide med litt oppdatering herfra :)

Jeg er så glad, fordi jeg har ENDELIG bestått medikamentregning eksamen for en måned siden. Tenk, det ga meg resultater bare fordi jeg har jobbet hardt i over lang tid. Uansett om man har bra mattekunnskap eller ei, så er det fullt mulig og få det til. Bare hvis man jobber hardt nok!

Jeg er klar for tredje året på sykepleien, med nye utfordringer. Nå har jeg bare sykdomslære eksamen, medisinsk/kirurgisk praksis og ikke minst bacheloroppgave. Jeg holder på å lese til sykdomslære eksamen for tiden, selvom det er ganske tidlig nå. Det er bedre å være godt forberedt, slik at jeg får en god dose kontroll og oversikt før skolestart.

Jeg skal ha en mini-sommerferie også. Jeg reiser til Krakow fra 23 juli til 28 juli! Dette blir kjempegøy :-)

Hva gjør dere i sommerferien? Ønsker dere ei fin og blid uka :)

<3Sara W

Likes

Comments

Hva synes dere? Jeg har nylig bestilt klær derfra. Det er på salg akkurat NÅ!! Håper jeg kommer til å bli like fornøyd når jeg får pakken fra Nelly :) Blir spennende!! Håper dere får en finfin dag i dag <3 Snaaart helg, jippii!!

Likes

Comments

Jeg elsker sitronfromasj, og lager det ofte når jeg kan. Det er fantastisk nydelig, og denne fromasjen ikke inneholder tilsatt sukker til og med. Mmm!

Ingredienser:
- 1 dl ferskpresset sitronsaft
- 2 ts fint revet sitronskall
- 6 egg
- 5 dl fløte
- 8 gelatinplater
- 150 g sukrin

Slik gjør du: Legg gelatinplatene i bløt i 5 min. I mellomtiden kan du gjerne lage eggedosis av egg og sukrin. Smelt deretter gelatinen og sitronsaften i et vannbad, og rør det inn i eggedosisen. Pisk fløten til krem, og tilsett eggedosisen. Bland alt godt sammen, og rør forsiktig inn revet sitronskall. Strionsfromasjen oppbevares i kjøleskapet til den har stivnet. Nam nam nam!

Sara W

Likes

Comments

Disse antrekkene er fantastiske <3

Likes

Comments

"Det hendte med deg fordi du tåler det. Nederlag er der for å gjøre deg bedre" .

Jeg kjenner meg igjen i dette. Dersom det går dårlig med meg, så må jeg jobbe mye hardere og bli bedre på noen områder f.eks matematikk og så videre.

Det kan være positivt at nederlag er der for å gjøre meg bedre på mange områder, da gir jeg ikke opp her i livet når det gjelder utdannelsen og alt som hører med. Drømmen er IKKE gratis, men man må bare jobbe og være målbevisst hele veien. Tålmodighet er nøkkelen, med andre ord.

Det er viktig å gjøre alt for drømmen din, uansett hvor håpløst det kan være noen ganger. Dersom du vet hva du vil, så ikke gi opp! Heia heia folkens som har troa på seg selv

Håper dere får en fantastisk fin helg <3

Likes

Comments