Header
View tracker

Idag kommer i princip bara bestå av packning samt att fixa de sista sakerna innan jag sticker. Vill gärna vara klar med allt inför nästa helg i alla fall så att jag inte behöver tänka på något sådant då.

Igår var jag och mammsen i Köpenhamn och gick runt i stan. Det var så härligt och precis det som jag behövde egentligen. Vi köpte ingenting och hade inte planer för det heller, vilket jag brukar tycka gör det tråkigt när man ska gå runt och tortera sig själv bland alla fina kläder, men det var faktiskt riktigt härligt. Vi var även inne i butiker och gömda gränder som man aldrig riktigt ser men är så vackra. Jag blev lite nykär i Köpenhamn som man kanske märker. En lite parantes också är att det var kö in till Lego-butiken haha, hur sjukt? Och jag och mamma var givetvis tvungna att ställa oss i kö som alla andra.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag älskar vintern och allt den handlar om. Jag älskar när det snöar och skulle aldrig kunna tröttna på julmusik eller att vara i ett rum fullt med tända ljus. Men just nu är jag så fruktansvärt trött. Det är inte jätteroligt att arbeta från 8 till 17 varje dag och att det är kolsvart utomhus när man går till jobbet samt när man går därifrån. Vi har till och med sådana fönster på Resurs att det ser deppigt ut även om det är extremt fint väder. Så tänker därför just nu att det ska bli väldigt skönt att det är sommartid på Nya Zeeland när jag åker dit. Kanske kan känna mig pigg och levande igen.

Idag på jobb sa söte Viktoria förresten att hon tror att jag aldrig kommer att komma tillbaka från Nya Zeeland efter att jag åkt dit, och det är faktiskt något som jag har tänkt på. Jag är lite nervös för att jag inte kommer vilja komma tillbaka till Sverige och börja plugga/jobba igen. För tillfället kan jag längta efter att börja plugga och skaffa min egna lägenhet i huvudstaden, men samtidigt så tror jag att jag kommer att bli totalt förälskad i Nya Zeeland och att det kommer att göra så ont att lämna det stället.. Kanske lite tidigt att ens börja tänka på det nu dock haha.

Några fina polaroidbilder som Sara tog från i lördags när vi hade drinkkväll hos Paulina.

Min fina bror hade även examensfirande under helgen. Det var lite tråkigt för jag och min syster kunde inte följa med upp till Luleå och fira honom men är så extremt stolt över honom!

Likes

Comments

View tracker

Sitter och myser i min säng med lite go julmusik. Känner att jag får passa på när jag inte kommer att spendera en vanlig, hederlig svensk julafton denna vintern. Jag menar det kommer inte ens att vara på rätt dag. Får hoppas att jag fortfarande har jetlag så kanske det känns som att det fortfarande är den 24:e.

Igår var jag hos Hanna med Paulina och Jasmine också. Vi dansade Just Dance som hon har till hennes Wii och fyfasiken vad kul det var. Vi var helt svettiga och utmattade efter för att vi köttade så mycket haha. Dock så var det sista gången som jag förmodligen kommer att träffa Jasse sjukgymnast innan hon åker till Costa Rica i minst ett år (de har funderat på att stanna för alltid). Kommer verkligen att sakna henne, speciellt om hon aldrig kommer tillbaka också haha. Men lite skönare då att jag också åker iväg så att det inte känns som att hon lämnar.

Var sen idag med Hanna och Ida och hade världens mysigaste brunch och spabad hos pappsen. Härligt att bara få snacka skit!

Lilla minion Ida så söt haha.

Likes

Comments

Är så fruktansvärt myssugen nu. Vill bara springa runt i massa långa, gråa och mysiga oversizetröjor utan byxor och dricka te hela dagarna. Inte ha något smink på sig och ha en slarvig toffs på huvudet som ska vara sådan perfekt slarvig. Vakna upp helt fräsch och vaken som man nästan aldrig gör, och sitta och kolla i modetidningar och omringa sig med magiska kläder och tyger, samtidigt som man ser så mysig ut med den där koppen te i handen. Önskar typ att det är så mitt liv kommer att se ut någon gång i framtiden, även om det låter väldigt ytligt hehe.

Nu är det i alla fall 4 veckor kvar och jag har i stort sätt inte ordnat med något mer inför resan. Men det känns ändå stabilt på något sätt. Fick dock höra idag att det har varit ett kraftigt jordskalv på Nya Zeeland och att en tsunami slagit ner, men bara på 2 meter. Jag hoppas bara inte att jag kommer att påverkas av det när jag är där. Som att exempelvis vissa saker man vill göra/se kommer att vara avspärrade eller förstörda.

Likes

Comments

Det börjar verkligen närma sig nu. Jag har alltid pratat om att 5 veckor har varit som en slags milstolpe för mig, 6 veckor har varit för mycket och 4 veckor låter helt enkelt inte lika bra haha. Men nu har jag nått mitt mål, vilket känns både konstigt, nervöst och förväntansfullt. Jag tror inte att jag kommer att fatta vad som egentligen händer förrän dess att jag sitter ensam på flygplanet efter att ha sagt hejdå till mina närmsta vänner och min familj.

Men nu är iaf det mesta fixat som behöver vara fixat innan jag åker. Allt är betalt, försäkring fixad, mobilabonnemang planerat, konto upplagt och bla bla.. Tror att jag är lite av ett controlfreak just nu när det gäller att ha koll på allt inför just denna resan. Jag brukar inte alls vara såhär- fråga min mamma- utan brukar mest bara ta det som det kommer och kanske möjligtvis förlita mig på att andra fixar det. Det brukar ju lösa sig liksom. Men just inför detta så känner jag ett behov av att säkerställa att allt löser sig, vilket känns lite småkonstigt.

Men ja, nu när det tråkiga i stort sätt är avklarat så har jag börjat läsa och drömma om det roliga istället. Har till och med köpt en lonely planet bok just för Nya Zeeland (som jag tar med mig vart jag än går typ), så jag har kollat lite på var man bör lära sig surfa, var man ska hoppa Bungyjump (drömmen!) och vilka hikes som kan vara roliga att göra. Massa saker helt enkelt! Har även laddat ned massa appar som GoXplore rekommenderar, och en av dessa gäller något med att man kan prata med andra som också ska iväg dit eller är där, så tänkte nörda ner mig och kolla litta!


En bild på mig och mina syskon när vi senast var i Nya Zeeland. Det var ju ett tag sedan.

Likes

Comments

Instagram@winbergsara