Hoppas ni får en bra kväll & helg:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag en riktigt dålig dag & mår piss dåligt psykiskt. Den största anledningen till detta är förmodligen skolan eftersom att det inte har gått så bra, jag har verkligen riktigt mycket ångest över det & detta sänker verkligen mitt självförtroende jättemycket! Men jag ska försöka tänka mer positivt & bara jobba hårdare.

Likes

Comments

Likes

Comments

Att blogga som "vanligt" har jag nu märkt inte är min grej. Att skriva varje dag varje liten detalj som händer i mitt liv tycker inte jag är kul att läsa eller att skriva om. Därför har jag tänkt att ännu en gång börja om på nytt men denna gången med lite förändringar. Jag vill göra detta lite mer till en bildblogg. Då har jag tänkt att jag lägger ut lite inspirations bilder och bilder ur min vardag. Jag kommer fortfarande att berätta vad som händer i mitt liv men inte så detaljerat och förmodligen inte varje dag eftersom att jag inte gillar att gå runt med pressen att blogga, jag gör ju detta för att jag vill och för att jag tycker det är roligt. Det kommer nog komma ett antal collage med olika bilder som jag får inspiration av att titta på.

Så detta är vad jag har tänkt mig, vet inte riktigt hur det kommer att gå men jag ska försöka göra det så bra som möjligt. Här har jag gjort ett litet exempel på vilka slags bilder/collage som jag kommer lägga ut (dessa bilder har jag tagit från min tumblr)

Likes

Comments