Snart är studenten här och jag står med fötterna vid tröskeln till min framtid. Något som hör till studenten är ju alla dessa frågor om
vad man skall göra i framtiden. Något som bara omringar mig mer o mer är alla dessa frågor. Vad händer sedan efter studenten?
Då jag kommer ta studenten om mindre än en månad men inte ta examen är en av tankarna att gå ett 4:e år, mitt sista år i skolan. För nu då. Då mina läkare hat sagt och rekommenderat mig att gå 4:a år på gymnasiet och läsa i lugnare tempo. Pga min hjärntumör då. Men samtidigt undrar jag om det är verkligen det jag vill, att gå mitt sista år. Det är mycket frågor som kretsar i mitt huvud nu. Men allt detta får framtiden avgöra, jag får ta det som det kommer .


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon världen.

 Idag vaknade jag upp av att jag hörde regnet slå mot fönsterrutorna, rätt så mysigt faktiskt. Finns det något mysigare än regniga hemmadagar ? Tror faktiskt inte det. Kevin har nyss promenerat bort mot tåget och jag ligger nu kvar här i sängen min. Ska snart gå upp för att ta mig en stor härlig frukost, mumms.

Dagens schema består av att plugga, städa, åka in till stan för att kolla det sista inför studenten och sedan vara med kevin resten av dagen/kvällen. Hoppas ni alla får en helt underbar dag, trotts regnet som vräker ner på Sverige idag.


 ( En bild tagen på mig från igår )

Likes

Comments

Här kommer lite ishockeybilder från Finland.  I hope you like it !
Min fina kille.Sverige slutade på 4:e plats i VM. Väldigt synd enligt mig då jag tycker de hade ett väldigt bra lag ändå. Men som en sammanfattning av resan tycker jag den var väldigt lyckad, trevlig och rolig. Helt klart minnesvärd.

Likes

Comments

Äntligen mina vänner har jag fått hem min fina kille igen. Efer nästan en hel månad utan min man har han nu tillslut kommit hem till Sverige och mig igen. Ska bli så skönt att ha han hemma nu ett tag och ska verkligen ta vara på denna tiden som jag får med honom nu.

Gud vad jag älskar denna killen, helt obeskrivligt.


Likes

Comments

People wait all week for friday all year for summer al life for happiness

Detta citatet passar så otroligt bra in på hur det verkligen är i  dagens samhälle. De flesta människor berättar vad de längtar till,  istället för att stanna upp i nuet och bara njuta av livet som vi lever just nu. Självklart är det underbart att längta och ha saker att se fram emot. Men det är också viktigt att stanna upp ett tag och njuta av den studen som är just nu. Att njuta av livet som är just nu och inte bara längta ur sig sitt liv. För när just den studen kommer som du så har längtat efter, längtar du då inte efter nästa sak då?


(Bild ifrån min underbara weekend i paris)

Likes

Comments

Hej !

Blev en väldigt spontan bio igår med min syster o vän. Vi var och såg den efterlängtade filmen divergent på bio igår. Väldigt lik Hungergames måste jag säga, men på ett bra sätt. Helt klart värt att se !


Likes

Comments

Godmorgon världen.
Idag på förmiddagen tog pappa och jag på oss skridskorna och åkte lite skridskor.
Vi hade hela rinken för oss själva, det e inte varje dag man har det så jag klagar inte.
Vi passade, spelade hockey och jag övade på min skridskoåkning. Haha har verkligen tappat min skridskoåkning så övade mkt på det. 
Nu ska vi äta lunch, kolla på Europas högsta vattenfall och åka och säga hej till Ryssland. Hoppas ni får en fortsatt bra dag allesammans!

Likes

Comments

Hej mina vänner!
Igår så började vi dagen men en härlig powerwalk i detta underbara solsken. Är verkligen så otroligt varmt ute, vilket man inte kan klaga på.
Efter det gjorde vi oss iordning och satte oss vid sjön och tog något att dricka, därefter blev det mat på en av alla restaurangerna här på hotellet. Jätte god mat var det !
Sedan bar det av mot ishallen för att se Sverige- Tyskland. Det blev hela 9-3 till Sverige, helt okej resultat eller vad säger ni? Så nu blir det att möta Finland i en kvartsfinal, hoppas på vinst. Tycker verkligen att Sverige spelar otroligt bra, så dem kan nog gå långt.
Efter matchen fick jag äntligen träffa min kille igen och pussa lite på honom. Saknar han verkligen så otroligt mycket! Hoppas att de dagarna som är kvar går snabbt..

Likes

Comments


Likes

Comments