I förrgår fyllde Felix 19!!! Detta behövdes naturligtvis firas med tacos och På Spåret-kväll, så igår åkte vi alla hem till Felix för att mysa i födelsedagsbarnets ära. Vi åt, lyssnade på musik och spelade pingis mitt i natten, så det blev en riktigt bra kväll!

Idag är slappdag (med lite plugg) och imorgon ska vi spela match mot Mölndal. Alltid najs med en lugn helg då och då :)

Puss♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vecka 7 och det är sportlov. Eftersom varken Lollo, Vickan eller jag hade några särskilda planer bestämde vi oss för att åka till Hvasser för att mysa till det ordentligt i några dagar. Vicki välkomnade oss med solnedgång och en flaska Prosecco när vi äntligen kom fram vid 16-tiden. Efter grillmiddag (i februari!) förflyttade vi oss ner till deras andra hus på tomten och spenderade resten av kvällen med att dricka vin och bara leva.


Dag 2 blev 100% slappdag. Vi gick en promenad och avslutade dagen med tårta och champagne för att fira Vickis kommande födelsedag dagen därpå. Riktigt mysig mitt-i-veckan-weekend!

Puss♡

Likes

Comments

Throwing it back till den enda gången jag var i New York i mars 2013. Så här när hösten börjar komma vill jag inget annat än att åka ifrån Göteborg och se andra delar av världen, fly vardagen. Jag vill ut och resa! Jag vill tillbaka till New York, till London, Tokyo, Bankok, Sydney, Venedig, Los Angeles - var som helst!

Men fram tills dess att jag får en ny resa inbokad får jag bara sitta här och drömma mig bort i bilder från toppen av Empire State Building...

Puss

Likes

Comments

Trots att det i lördags var hela två veckor kvar till min artonde födelsedag var det då jag valde att jag bjuda in till fest. Jag spenderade hela dagen med Josse, Lollo och Vilma i lokalen, där vi satte upp ljusslingor, blåste upp ballonger och förberedde mat inför kvällen. Jag hade valt att hyra Kullaviks Scoutgård eftersom den var såpass prisvärd och stor, men tyvärr ser den väldigt tråkig ut, vilket gjorde att det krävdes rätt mycket för att få det att se lite roligare ut.

Drygt 50 meter ljusslinga och nästan två hundra ballonger senare blev det till slut ganska bra, men vad som gjorde kvällen magisk var alla mina underbara vänner som kunde ta sig dit (och 18-årsballongerna i hörnet!!). Vet inte om jag någonsin varit lyckligare än vad jag var under de timmarna vi spenderade på gården, faktiskt.

Presenter fick jag också! Allt ifrån blommor och choklad till skämtpresenter som en vibrator och rosa, fluffiga handbojor. Har så extremt mycket godis i mitt hem just nu, det är nästan svårt att inte äta allt på en och samma gång.

All in all var det en fantastisk kväll och jag är så oerhört tacksam för de underbara människorna jag har turen att känna 

Likes

Comments

Sommaren 2016 inleddes på topp, på Håkans andra (rekord-utsålda!!) konsert på Ullevi, den femte juni. Tillsammans med Josse, Vilma, Lollo, Ludvig, Felix och William köade jag från kl 14 för att få så bra platser som möjligt till denna fantastiska artist. På något konstigt vänster lyckades Josse och jag komma bort från de andra i folkhavet, men det problemet tycktes vara oviktigt efter att vi lyckats knö oss ända fram till staketet och hamnat endast några meter från Håkan själv!

Det var en underbar dag men trots ordentliga skor kunde jag knappt stå upp dagen efter, på grund av smärtan i fötterna.

Idag är jag lite trött efter gårdagens 18-årsfirande - mitt alldeles egna firande! Så fort jag lyckats skrapa ihop lite bilder så ska jag försöka få upp dem här också...

Likes

Comments

​Ville bara throwbacka lite till när jag fick världens finaste rosor från Lollo när jag fyllde år. Supergulligt verkligen! Det passade speciellt bra eftersom att ros är min favoritblomma (efter solrosor) och dessa var dessutom i min favoritfärg! Mys

Just nu är jag mitt uppe i packande inför pappas 50-årsresa som vi drar iväg på på onsdag. Vi inleder med några dagar i Miami, följt av en veckas kryssning i Västindien, men start från Puerto Rico. Sedan avslutar vi med några dagar i Orlando med olika themeparks innan vi flyger till Oslo och firar jul. Jag är så taggad!

Puss

Likes

Comments

Lollo har kommit på en liten intressant idé att vi alla i vår lilla gruppchatt (Ebba, Vilma, Lollo, Josse och jag) ska göra varsitt collage för att de andra ska få lite inspiration till julklappar. Det slutade såklart med att vi alla gjorde collage med saker som ser najs ut, och inte saker vi faktiskt önskar oss. Ebba hade till exempel med en bil och en paradis-ö i sitt collage, och det är ju inte så lätt att ge i julklapp. Ovan ser ni mitt collage. Vill bara poängtera att jag inte önskar mig en ananas, Eiffeltornet eller ett slott, men det såg fint ut på bild ¯\_(ツ)_/¯

Puss

Likes

Comments