Well.. Det var typ ett halvår sen jag skrev något.. I och för sig läser ingen det, men ändå. Mycket har hänt.

1. Jag har varit på det där Fjällgren jag skrev om i förra inlägget, och självklart var jag för blyg för att visa mig själv. Jag tror det är för att jag är rädd att de ska tycka att jag är jobbig eller så. De andra där värdesatte mognad väldigt högt, vilket jag inte förstår varför. Jag är väldigt sprallig, glad, barnslig och har en sarkastisk humor. Jag kan säga taskiga saker till mina kompisar, men det är bara på skoj och de tar självklart inte åt sig för de vet hur jag fungerar. Jag tror att anledningen till att jag är som jag är, är min ADD. Det leder mig till nästa punkt.

2. Vi har skickat en remiss till BUP om utredning nu. Dock är jag inte särskilt högt prioriterad, eftersom jag klarar mig bra i skolan. Dock drar några saker ner mig:
•jag är långsam!!! Hade behövt ca en extra halvtimme på alla prov.
•jag har stora koncentrationsproblem. Detta märktes redan i mellanstadiet, men då var det ingen som reagerade jättestarkt. Men det är för att jag är väldigt skarp, min intelligens ligger i övre genomsnitt eller strax över genomsnitt och det väger upp en del, vilket har gömt mina koncentrationsproblem.
•det var en sak till, men jag har glömt vad det var.
Så ja, nu ska vi se när jag ska få mitt första möte och om utredningen fortsätter efter det. Dessutom ska vi dit fem extra gånger (i vanliga utredningar åkern man bara dit tre gånger) för jag och mina föräldrar ska få lite hjälp med vad man kan göra för att förenkla saker för mig, och strategier för att läxorna ska bli gjorda och så.

3. Kom på att jag ville säga mer om konfirmationslägret. Så jag åkte den 14:e juni, och lägret var slut den 5:e juli. Alla åkte hem den dagen förutom min familj och två familjer till. Min familj åkte hem dagen efter, den 6:e medan de två andra stannade ett tag till. Jag grät inte i kramringen innan vi skulle packa ihop och alla skulle åka hem. Det var när alla hade åkt och man gick runt i det öde huset och såg alla tomma rum som det verkligen slog en att det var slut. Vi skulle aldrig träffas allihopa igen på a samma sätt som då. Ska jag vara ärlig så saknade jag inte en enda person, utan det var helheten och vi alla som grupp som jag saknade. Jag grät i timmar , jag var helt rödsvullen resten av tiden där och visste inte vad jag skulle göra av mig själv.. Jag kände mig hemsk mot de två som var kvar där, för satt bara på mitt rum den sista tiden och grät och grät.. Morgonen därpå fick min mamma komma upp med mat åt mig fast man antagligen inte fick det för jag kunde inte ens gå upp ur sängen så ledsen jag var. Jag kommer ihåg på flyget, hur det åkte snabbare och snabbare och jag grät mer och mer och när det lyfte, fick jag spel och visste inte vart jag skulle ta vägen. Väl hemma i Skåne, 1847 km från alla, satt jag bara i mitt rum i fyra veckor och stirrade ut genom mitt fönster och grät. Jag kunde inte sova på nätterna. Mitt rum var alltid stökigt. Jag träffade ingen. Jag funderade på om det verkligen hade varit värt det, att vara där i 22 dagar för att sedan ha de värsta 4 veckorna i mitt liv. Sen, började jag långsamt glömma dem. Jag hade skrivit med dem var och varannan dag, men det kändes fel att göra det nu. Jag gick ner från att gråta mellan 2-7 gånger per dag till att gråta högst en gång per dag eller varannan dag. Nu orkar jag inte skriva så ingående längre, så hoppar lite.
Det kändes så fel att börja skolan, för det var verkligen VERKLIGEN över då. Och nu, så får jag fortfarande små gråt-anfall ibland. Jag har inte skrivit med någon förutom två personer på kanske 2-3 veckor. Jag ser så otroligt mycket fram emot höstlovet, då vi ska träffas så många som möjligt och göra allt möjligt kul i Stockholm. GAAAH VA KUL DET SKA BLIII :D
Men ja, det var i alla fall ett fantastiskt läger där jag lärde mig otroligt mycket om kristendomen, mig själv och allt imellan eller vad man säger. Och jag kommer inte glömma det. Någonsin. Eller jo, om jag blir dement. Så jag rekommenderar fjällkonfa i Hemavan STARKT!!!!

Well, det är väl vad som har hänt den senaste tiden förutom födelsedagar, kusiners konfirmationer osvosv. Tänkte göra ett sånt collage som är nytt här på nouw med kläder jag gillar (eftersom det passar så bra med texten), men har glömt hur de visade i videon hur man gör. Aja, skit samma då.
Btw förlåt för stavfel om det finns några, orkar inte gå igenom texten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag var egentligen beredd på detta, jag är helt medveten om att jag inte kan göra klart saker eller något. Hur fan får man "fans"?? Om jag inte ser någon skillnad så kan jag inte fortsätta. Jag kan inte fortsätta skriva om ingen annan vet att jag skriver. Nu har jag till exempel blivit vegetarian. Det håller kanske en månad. Och ni märker säkert när jag försöker förklara detta, jag klarar inte av att avsluta ett argument utan börjar på något nytt hela tiden. Men det beror kanske på ADD. Jag är mitt inne i en utredning. Jag väntar på att mina föräldrar ska bli klara med att fylla i några papper (och att jag ska fylla i mina egna), sen ska vi bara skicka in det igen. Men jag har fått många tankar runt detta: har jag levt med detta i snart 15 år, gått i skolan i snart 8 år och inte fått den hjälp jag egentligen behövt och egentligen kunnat få? Tänk så hänger detta med mig när jag ska söka jobb, så jag inte får något jobb och måste leva på staten? Och nästan värst av allt: tänk så har jag inte ADD nu då, och det visar sig att jag bara är mycket sämre än alla andra? Missförstå mig inte, jag är inte dum i huvudet, även om idioti ofta förknippas med ADD och ADHD så måste man inte vara en idiot för jag har inte F i ett enda ämne och jag har bara fyra E, resten högre. Men tänk, så är alla dessa försenade arbeten (fyra månader försent skolarbete minst) bara försenade för att jag är lat och inte har viljestyrkan att jobba? Tanken har slagit mig många gånger eftersom detta är vad jag blivit tillsagd av folk innan vi misstänkte ADD/ADHD, att jag måste försöka mer.


Orkar inte skriva mer om det. Jag ska till fjällen om typ 20 dagar!!! Yayyyyy!!!!! (Konfirmandläger)
Har egentligen ingen aning om varför jag ska åka till fjällen för att gå på läger och konfirmera mig, kommer ändå inte kunna åka tillbaka och hälsa på de andra för jag bor i sydvästra Skåne.. Fan. Det var mina föräldrars idé att åka till fjällen. Men vill så jäkla gärna, har stalkat dem från lägret som har en profilbild på Facebook.. *host*creepstalker*host*

Okej orkar inte skriva mer, ska egentligen göra matte för har prov om fyra dagar och fortsättning på provet dagen efter.. Uggh.

Likes

Comments

Jag har precis förstått att min självkänsla och mitt självförtroende suger. Jag stöter ifrån mig alla som försöker komma nära mig, gör saker jag inte vill, kan inte säga nej osv osv. Till exempel så har jag nyss fått veta att världens roligaste snällaste schysstaste kille gillar mig, och jag fattar i te vad det är för fel på mig. Det är som om jag inte kan berätta för honom att jag tror att jag känner likadant. Det känns som om han inte gillar mig på riktigt, att han bara kommer att lämna mig. Jag ser det som omöjligt att tycka om mig. Jag hatar mig själv så jag fattar inte hur någon annan skulle kunna gilla mig..
Jag gör också saker jag vet att jag egentligen inte vill, jag vågar inte ta någon plats osv osv. Ibland säger jag att jag glömt vad jag skulle säga i mitten av en mening för att jag märker att alla stirrar på mig, och jag är så rädd att göra fel.
Nu är jag astrött, jag vet att klockan bara är kvark i nio. Döm mig inte.
Godnatt! /Sara

Likes

Comments

Jag har väldigt många musikstilar.. Jag tänkte skriva några låtar från varje genre jag gillar, fast jag inte kan något om genrer.. Jaja, jag lägger in de olika låtarna i fack som jag tycker passar.

Den första jag tänkte skriva om är enligt mig ganska kaxig, typ svensk/amerikansk hiphop/rap, även typ dubstep och så. De här låtarna stärker mitt självförtroende.

Bitch better have my money - Rihanna

Sí - Martin Jensen

Står tillsammans - SödraSidan

All in - kartellen

Allting jag har - Dani M

Fakkin fin - Labyrint

Mina områden - kartellen

Osv osv.. Har dock inte så många bra dubsteplåtar i min lista men jaja.. Men detta är väl de "basiclåtar"; som jag måste ha i min spellista för att överleva. Jag har ca 300 låtar så det är inte allt iaf haha..
Aja, ha det!
/Sara

*edit*

Jag kommer inte göra en fortsättning på detta lol.

Likes

Comments

Insåg precis att det är sent, och att jag inte kommer orka göra en haul. Först måste jag städa mitt rum, sen fota mig själv med allt på osv osv.. Så.. Nä det blir ingen haul.. men kan säga att jag är väldigt nöjd med allt jag köpte :)
Kram
/Sara

Likes

Comments

Hej!
Jag vaknade nu,, och kan verkligen inte vänta tills jag kommer in till Lund!! Funderade först lite på Malmö's emporia men får inte åka dit själv av någon anledning..
Jaja, Nova Lund får det bli och förhoppningsvis Stortorget(inte säker på om det jag tänker på är Stortorget) för att kolla lite på Humana. Älskar deras kläder, de lägger bara ut de finaste begagnade kläderna de får(enligt mig).
Men i alla fall, ska återgå till min frukost nu, så ni (ingen, för ingen läser antagligen detta) får ha det så bra. Haulen kommer sen.
Ha det!
/Sara

Likes

Comments

Hej!
Jag har haft sjukt många bloggar, men ska verkligen försöka skriva ibland på den här. Den förra lyckades jag hålla aktiv ett tag, men sen insåg jag hur töntigt namnet va så jag gjorde en ny, och nu är jag här :)
Men ja, den här veckan ska alla i åttonde klass på min skola praoa, så det är vad jag har gjort idag. Jag praoade på en skola som heter apelskolan i Lund, i f-1:an (förskoleklass och 1:an hopslagna). Jag vet inte om det var för att jag hade fått för otydliga instruktioner eller om det var för att jag är dålig på att lyssna på instruktioner, men det var lite kladdigt med vad jag skulle göra och när jag skulle göra det.. Så den mesta tiden av dagen gick jag runt utan att veta vad jag skulle göra.
Och som grädde på moset hade och har jag en fruktansvärd mensvärk som verkligen inte vill försvinna, vilket också gjorde mg mer utmattad än vanligt. Jag hade inte direkt sovit så länge heller.
Hursomhelst, barnen var jättemysiga och ville hålla en i handen hela tiden, och var jätteöppna för nya människor. Usch, om hela världen hade sett ut så, så hade vårt största problem vara vem som hade spaden först.

Det enda jag tycker är synd, är hur könsuppdelat det är bland barnen. Alla tjejer har lila eller rosa kläder på sig, killarna har grönt och blått och brunt. Tjejerna bakar sandtårtor i sandlådan *host*köket*host* och killarna spelar fotboll eller cyklar och låtsas att cyklarna är bilar. Killarna pratade inte ens med mig på hela dagen, förutom en kille en gång som ville varför jag var i deras klassrum. Förstår ni? Det är här könsuppdelningarna börjar. Det är de vuxna som klär på sina barn, det är de som köper barnens leksaker och bestämmer vilka aktiviteter barnet ska gå på tills barnet kan bestämma självt. Det är även här som skönhetsidealen börjar, i ung ålder. Det är föräldrarna som ger sina barn telefoner, ipads och datorer. Eftersom barnen inte får bestämma så mycket själva så vill de bara växa upp och få bestämma saker. Därför försöker de bete sig som äldre, och gör samma saker som äldre barn (vilket är att utforska internet).

--det är en ny dag nu--

Hej, jag skrev detta typ i förrgår.. Det var mitt i natten när jag skrev den sista delen, jag va trött och jag orkar inte läsa vad jag skrivit. Hälften av det jag påstått är säkert inte sant, men tycker ändå så som jag skrev på ett ungefär. Jaja, iallafall så hoppas jag på en shoppingrunda imorgon med ca 1500-2000 kr vilket är mycket om man är 14 år och bara ser 500 kr i månaden som försvinner hur fort som helst. Men jaja, blir antagligen haul på det för jag är lame och får en kick av pengar, kläder och att köpa saker.

Nu ska jag kolla på kläder i webbshoppar spm har butiker i Lund som jag kan åka till imorgon, för jag är beroende av kläder och kan inte vänta tills imorgon med att kolla på kläder.
Ha det gött(är inte göteborgare, vet inte varför jag skrev gött)
/Sara

Likes

Comments