Header

Personal

Hej læsere, og velkommen tilbage til bloggen.

Idag har jeg valgt at lave et lidt mere personligt indlæg -nemlig hvem jeg er så i kan lære mig lidt bedre at kende. Jeg hedder som sagt Sara, og jeg er 16 år. Jeg er bosat i Farum som ligger i Nordsjælland, jeg bor med min mor på en gård med en masse dyr -hehe.

Jeg har valgt at starte denne her blog fordi, fra da jeg helt lille altid har elsket mode, oplevelser og fest og farver. Som min blog primært vil handle om, men min blog vil helt klart bærer mest præg af mode. Jeg elsker at rejse, og at opleve verden og så har jeg en svaghed for shopping (ihh altså)

Her er nogle spørgsmål, så i kan få et lidt bedre indblik på hvem jeg er...

Guld eller sølv?

-Guld, men engang imellem ser man mig dog med sølv smykker

Hvorfor har du valgt at starte din blog?

-Jeg valgte at starte min blog fordi jeg elsker mode, og vil dele min stil og interesse for mode med resten af verden. Og så elsker jeg også at vise hvilket oplevelser jeg har oplevet, og bare hvem jeg er med andre!

Beskriv din stil med 3 ord.

-Enkelt, retro, feminim men one of a kind.

3 ting du elsker at bruge din fritid på?

-At tage billeder/filme og redigere billeder og film -haha, så elsker jeg at lave jokes hvilket jeg er sindsygt god til (fornem ironien), og så flytter jeg EN DEL rundt på mit værelse -hehe.

-Sara

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Fashion/style, Shopping

Everything is from Mango

Hej læsere,

Her er så mine favoritter fra mango lige nu, mango er en af mine absolute ynglings steder at shoppe så selvfølgelig så skal i se nogle af mine favoritter lige nu. Især øreringene er gude smukke. og de to toppe som faktisk er den samme slags -bare i forskellige farver er også super fede.


-Sara

Likes

Comments

Instagram@saratvarnoeee