View tracker

Vart hos tandläkarn idag med min kära tandställning, den har vart i sedan november -13, hur sjukt? Hoppas på att käken flyttar sig rätt snart så jag slipper den.

Har världens träningsvärk idag efter igår, tog 20 minuter för mig att få av mina boots haha, men trots det ska jag ner och springa på bandet innan lite besök.

Likes

Comments

Sluta analysera precis allt, sluta tänka i dom tankebanorna, sluta blamea dig själv.

Glöm inte att ta hand om dig själv, glöm inte att bry dig om dom som står dig nära, glöm inte att andas.

Våga drömma igen, våga vara nöjd med den du är, våga säga ifrån.

Börja planera, börja se möjligheter, börja alla dagar utan stress.

Likes

Comments

Idag väckte min bror mig, "ska du med och träna?" Sa tydligen ja i sömnen och efter en halvtimme + en äggmacka senare var vi påväg.

Haft ett jävla omotiverat tankesätt det senaste angående träningen av nån anledning. Vet inte vad som ändrade det idag, bara att göra det, det är ingen plåga, okej jo stundvis, men samtidigt så kul att pressa kroppen. Och att umgås med John är så bra bara. Mår bra då.

Likes

Comments

Det var känslan av otillräcklighet som ledde till det här, min skeva syn av mig själv och inte någon annans. Om jag bara kunnat se det som det var och inte trott det värsta om allt hela tiden. Det är jag som förstört för mig själv. Men det är så det blir ibland.

Likes

Comments

Tog ansvaret att städa bort allt julpynt här hemma, skönt att ha det gjort men blir ändå så tråkigt efter. Älskar jultider och vintern för mysfaktorn blir så stark då man går förbi hus med massa ljusslingor och ljusstakar i fönstren. Men men, ska saker uppskattas ska det ske sällan.

Likes

Comments

Hört från alla håll och kanter om hur dåligt 2016 var, det fick mig att börja tänka igenom mitt år, har inte reflekterat så mycket över det faktiskt, men det har helt klart varit ett väldigt jobbigt år men ändå så himla bra.

De första kalla månaderna var hemska, mådde riktigt dåligt och minns inte så mycket från då vilket är konstigt då jag har ett väldigt bra minne. Åkte iallafall till London i januari vilket var riktigt kallt men mysigt.

Började fatta pennan och teckna lite smått igen

Någon gång vid mars vände det och jag började gilla vardagen igen, våren kröp sakta fram och det blev mycket festligheter och jag såg Panda da panda på Pustervik igen

I april vände det igen, blev jättesjuk, från velande läkare som skicka hem mig till akuten och sjukhusvistelse i en vecka

Frisknade till någon månad efter och låtsades som inget hade hänt och festade in sommaren på bl.a. Summerburst med härliga människor!

Sen kom ju sommaren, fick nytt jobb, blev rånad, grillade i ösregn, drack och dansa tills solen gick upp. Spelade Pokémon Go med främlingar, hängde på Fars hatt, firade födelsedagar på bästa vis och vinkade hejdå till en fd klasskompis som flyttade till USA. Hängde i Slottis i flera timmar innan konserten med andra Håkanfans och med skäggiga, snälla alkisar. Badade i en fontän i Vasa och pissblöta sprang vi ikapp en full taxi som lät oss åka med gratis.

Sommaren led mot sitt slut och i augusti åkte jag till Malmö och såg Rihanna. Hängde lite på Göteborgskalaset med bästis och åt inte så goda churros. Klippte av lite mer än 15 cm av mitt långa hår och grät en skvätt, standard.

Sen hamna vi mitt i hösten som knappt hann komma innan vintern kom. Hösten var bra, fyllde 20 jämna år och hade en helt jävla galet bra fest. Halloween firades också med gänget.

Och så blev det vinter, inser nu hur fort detta året gick, fast det säger man alltid, ett år är väl inte så långt som man tror. Inledde kylan med en till Håkankonsert. Började också med julmyset tidigt, ordnade glöggmys och pepparkaksbak med vänner. Lyssnade sönder alla jullåtar och tröttnade rätt snabbt. Besökte sjukhuset ungefär hela december och fick chansen att kunna ta farväl av dig.
Festade på juldagen och vaknade i bästis säng med kebabdoft från nattens äventyr.

Har vart med om så mycket mer och träffat helt fantastiska människor 2016. Är så tacksam för alla som funnits där för mig när jag velat dela bra eller jobbiga saker.

Slöt säcken genom att ställa till med nyårsfest med en vän. Det blev lyckat och jag fick en mycket bra start på 2017!

Likes

Comments

Nu försöker vi igen, hej 2017

Likes

Comments