View tracker

Under hela dagen igår hade Madeleine och Alva styrt upp en festival om mänskliga rättigheter med huvudtemat rasism, vilket också var deras gymnasiearbete. Jag fick vara med och medverka och sjunga, det var även massa andra duktiga personer som uppträdde och föreläste.

Det fortsatte även på kvällen för allmänheten, så i mellan soundchecken åkte jag och några iväg och åt lunch för att sedan skynda oss tillbaka. Under kvällen gästades festivalen av Catellus och Viktor Olsson. Så kul att Viktor släpper skiva i vår! Så himla duktig.

Idag blir det en ledig dag för att plugga, det är nog det enda jag kommer göra denna helgen om inget viktigare kommer upp... Sista veckan nu innan lov!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker


Likes

Comments

Idag har vi strosat runt på Oxford Street i timmar i olika affärer och fått köpt en massa fina grejer! Vi åt som igår på en fin italiensk restaurang för att ladda batterierna för en runda till. När det blev mörkt och vi kände oss klara tog vi en dubbeldäckare till Piccadilly Circus och kika runt där.

Igår eftermiddag upptäckte vi problem med varmvattnet i rummet, vi sa till dem men tänkte ej mer på det. Men idag när vi kom tillbaka till hotellet hade personalen flyttat våran packning till ett jättefint fräscht och lite lyxigare rum så nu är allt perfekt! Orkar inte skriva detaljrikt och mer nu under resans gång, och vi är sjukt trötta nu så uppdaterar imorgon bitti.:)

Godnatt!

Likes

Comments

Efter att ha shoppat i stort sätt h e l a dagen har vi inte så mycket energi kvar till annat än att dra och äta kvällsmat nånstans, vi mår superbra och är supernöjda, skriver mer om dagen och lägger ut bilder när vi kommer tillbaka till hotellet!:)


Likes

Comments

Hejhej!
Igår var det den första dagen i London, jag och Hanna virrade runt lite men vi hade ändå ett himlans gött flyt! Vi har hittills utforskat Bayswater där vi nu bor och även området omkring, vi har shoppat lite och ätit god mat.

Nu har vi ätit en redig frulle och ska bege oss till Oxford street! Vi är laddade!Likes

Comments
Likes

Comments

Denna dagen har gått ganska snabbt, har hunnit hämta ut nya passet, gått till tandläkaren, shoppat lite och tränade nyss. Nu är det dags att börja stressplugga inför naturprovet som är imorgon, det är även den enda lektionen jag har på fredagar.

Hallon, kvarg och te får bli mitt sätt att hålla igång pluggmoodet...

Haade
Likes

Comments


Likes

Comments

Ska försöka att börja blogga igen tänkte jag, inte för att någon vill läsa utan för att jag tycker det är mysigt, både att skriva och senare blicka tillbaka. :)

Vinterlovet var fantastiskt bra, ska inte gå in på detaljer och sånt för det är jobbigt, men träffade i vilket fall som helst fina vänner, firade jul, festade, firade nyår, myskvällar, övernattningar och färgade även håret.

2 veckor har redan gått och året började jättebra verkligen, firade med bästis och hennes kille, sen åkte jag vidare till en väns fest, och senare träffade jag en vän till, riktigt mysig nyår måste jag säga!
Likes

Comments