Hej har inte bloggat på ett tag utan har bara tagit det lugnt dem sista dagarna innan skolan börjar. Börjar nämligen på fredag och det ska bli så kul att träffa alla igen, dock inte med pluggandet😂 // antonia

  • 48 Readers

Likes

Comments

Hejsan!
När jag var påväg hem från skolan igår så såg jag att en kvinna hade något på axeln men jag såg inte riktigt vad. När jag kom på närmre avstånd så såg jag att kvinnan hade en papegoja på axeln. Hon säger att dom ska åka buss och jag själv tyckte det lät kul att en papegoja skulle åka buss, men så var det. Innan hon skulle gå till bussen frågar hon mig om jag vill att hon ska ta foto på mig med papegojan på axeln, såklart svarar jag "Ja vad kul" och här är ett av fotona hon tog. Innan hon skulle gå så sa hon till papegojan "Visst kan du säga hejdå och vinka med klon" och sedan gjorde papegojan det och jag trodde inte mina ögon och jag sa "Hur kan en papegoja sånt?" Då svarade kvinnan "Det är så man lär sina papegojor, och skrattade" jag svarade "Ja tydligen". Det var jättekul att ha ett foto och att överhuvudtaget träffa en papegoja som till och med satt på min axel. Imorgon börjar min första skoldag enligt schema!
Ha det toppen, kram Sara❤️

  • 48 Readers

Likes

Comments

Hej alla mina choklad doppade oreos!
Som jag sa i mitt förra inlägg så var jag påväg till Käringön. Jag varit på här på Käringön i 6 dagar och för några dagar sedan så åkte vi in till Göteborg för att gå på Liseberg. Vi var på Liseberg i 12 timmar och vi åkte bland annat Atmosfear, Helix, Mechanica och Kållorado. Nu är vi påväg ut till Käringön igen för att sedan vara ute här i ca en vecka. Hoppas ni mår bra och att ni har haft ett underbart sommarlov! Jag har lagt in några foton från mina dagar!
Kram Sara💖

Likes

Comments

Hejsan, har varit på gymnastikläger i några dagar nu och det har varit super kul hittills.

  • 56 Readers

Likes

Comments

Hejsan hejsan!!
Idag var jag på grönalund, med min kompis Elin och vi hade super kul tillsammans, älskar verkligen den där "insane"
Och det är vad jag gjort idag ,
Hoppas ni har haft en bra dag också.
Kram Antonia

  • 74 Readers

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag inte gjort så mycket, men dagen började med att jag gick upp kl8 för att städerskan skulle komma, sen vid kl10 hade jag gymnastik träning i 3h, och nu har jag precis duschat och sitter ute med lite frukt och musik👌🏼//antonia

  • 86 Readers

Likes

Comments

Hej!
Just nu sitter jag i bilen påväg till Kärringön. Kärringön är en ö som ligger i Sveriges västkust (Göteborg). Dit ska jag och hälsa på min bästis (min granne) och vi kommer att bland annat gå på Liseberg, fiska krabbor och fisk och mycket mer. Där ska jag vara i 2 veckor och ni ska få hänga med mig vad jag gör under mina dagar.
Kram från Sara💖

Likes

Comments

Haft super kul på den här resan i Dubai/ Abudhabi och tänkte dela lite av mina foton jag tog där!!  //Antonia

  • 104 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag har vi skaffat och fixat till våran blogg. Och vi måste bara komma in med ett inlägg... Är det bara jag men sommaren har väl inte varit än!!?? Aaa.. Hos oss har vädret varit piss men ibland så ser man några solglimtar💦🌞 Men när det regnar ute ska du unna dig en kopp varmchoklad och sätta dig i soffan eller till och med kanske kolla in våran blogg. Det är precis det våran blogg är till för, att bli glad och tycka att livet är på topp!!

Kramar från Sara och Antonia😘❤️💖

  • 110 Readers

Likes

Comments