Nu kommer detta inlägget mitt i natten, vilket såklart har sin anledning.

Just nu pågår Malmöfestivalen (för er som inte vet, en festival med mat, musik, sånt resande tivoli och mycket mer) och kvällens stopp på RixFm's festivalen var såklart Malmö. Jag, Anna och Miranda åkte in dit, inte för att det var någon artist som lockade super mycket, förutom då Jakob Karlberg enligt mig (inte enligt de andra). Det var ändå en blandning av artister man ville se men inte så att man skulle betala för det, bla. Astrid S, Wiktoria, Martin Jensen och de som underhöll mest, Samir och Viktor såklart! Det var ju mycket skriverier i våras om hur Samir och Viktor inte kan sjunga, ikväll erkände dem det: "Ja du Samir, vi vet ju alla att vi inte kan sjunga" -Viktor

Det var åtminstone en lite rolig upplevelse med tjejerna. Nu ska jag sova då jag är så sjukt trött faktiskt.

Godnatt på er alla!

Likes

Comments

Rubriken säger allt, detta är vad min dag bestått av. Vi är ett gäng från konfan som blev lite extra bra vänner och majoriteten av det jag gjort i sommar har varit tillsammans med dessa underbara människor. Idag blev det i alla fall lunch på Tugg Burgers (mycket rekommenderat). Sen var det såklart någon som kom på idéen att köra lite (säger man så?) Pokémon Go, inte mitt största intresse, men, som alla andra lunda-bor som kör det hamnade vi i Stadsparken. Väl i Stadsparken fann många av oss intresse i den fina fontänen (ja, vi blev blöta).


Eftermiddag och kväll har bjudit på Grey's Anatomy, en power nap, middag och film med familjen.

Imorgon blir det städdag!! 

Likes

Comments

Både jag och bloggen behöver en nystart och det är precis vad som kommer hända. Om en vecka är sommarlovet slut och jag börjar skolan igen. I och med det så måste jag få lite koll på mitt liv igen. Men det ska jag inte tänka på just nu, det får jag tänka på om en vecka!

Nu ska jag tänka på den fantastiska sommar jag haft! Detta lovet har varit så händelserikt, allt ifrån konfa-läger och konfirmation till några dagar i bästisens sommarstuga. Det skulle bli ett så sjukt långt inlägg om jag tar med allt, men en bild säger 1000 ord väll?


Det jag vet är att denna sommaren vart bland en av de bästa i mitt liv och jag skulle göra vad som helst för att få uppleva den igen!


Likes

Comments