(Bild ifrån google)

Hej på er! Ända sedan i tisdags har jag svävat på moln, jag och Alex fick då reda på att vi får hyra en lägenhet i andrahand av min kompis som köpt hus. En dröm som går i uppfyllelse kan man säga har längtat så länge efter att bo tillsammans med han jag vill dela livet med och ha eget. Vi får dock bara hyra den i 6 månader så sedan får vi försöka hitta något annat. Vi tycker ändå det är värt att prova för vem vet det kanske inte alls funkar. Men det tror jag inte, kan fortfarande inte förstå att den 5 november bor vi i en mysig etta helt själva. 😍

Så idag har jag och mamma letat efter grejer som vi har på lager hemma som kan vara nödvändiga samt börjar skriva inköps lista, blir en trip till ikea och gekås. Jag har även bestämt mig för att starta upp en youtube kanal så vad säger ni om lite flytt vloggar? Om intresset finns gör jag det gärna, kan ju dock inte garantera att de blir så bra för är allt lite obekväm framför kameran men man vänjer sig. Imorgon kommer första videon upp och det blir gårdagens benpass. Idag tränade jag axlar och rygg innan lite jobb på gymmet. Ni hittar en video ifrån dagens pass på instagram - fitnessbbysara. Ha en underbar kväll kära ni! ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Kom nyss hem ifrån gymmet, ben högreps stod på schemat. 💪 Badade i svett haha precis som det ska vara. Idag filmade jag varje övning och har funderat lite på att börja med youtube då det är både roligt och enkelt att visa mer vad jag menar som ett komplement till bloggen. Vad tror ni om det hade ni kollat? Gör en omröstning här nedan så klicka i vad ni tycker, ha en fin dag kära ni! ❤

Likes

Comments

Jag stretchar varannan dag helst. Mest för att jag tycker det är skönt och det hjälper mig i olika övningar. Jag stretchar ALDRIG innan mitt styrkepass. HÄR hittar ni en jättebra artikel om att man ska undvika statisk stretching innan och under träning. När jag stretchar varannan dag pratar jag statiskt stretch som en övning där man sträcker ut muskeln till max och håller 30 sek - 2 min. Jag börjar däremot varje pass med att värma upp riktigt ordentlig och göra rörlighets övningar/dynamisk stretching om jag känner att det är stelt. Jag stretchar framför allt benen då jag upplever att efter varje ben pass känns de väldigt stela. Om jag då stretchar 30 min på kvällen eller dagen efter känns det bättre. Jag vet egentligen inte om det gör någon nytta men jag tycker det känns bra och då går jag efter det.

Mitt tips är att träna rörlighet och stretching om det gynnar dig på något vis. Många har problem att göra rätt teknik för att de är för stela. Då ska man definitivt stretcha och träna rörlighet de öppnar många dörrar till olika övningar men även kunna köra tyngre med fortsatt korrekt teknik. Prova att lägga in stretch och se ifall du får bättre resultat i olika övningar, känn efter själv. Känslan är det viktigaste känns det bra är det ofta bra säger jag.


Likes

Comments

Lite tränings grejer jag inte skulle tacka nej till denna vecka. 😏 Tryck på bilderna för att komma till produkterna, bra priser på de också! 

Likes

Comments

Nej nej och återigen nej. Jag skäms förlåt för riktigt usel uppdatering senaste veckan och helgen. Har jobbat riktigt mycket på både mitt nya jobb och på gymmet samt tränat och försökt umgås med min familj och pojkvän. Har i princip åkt hemifrån 8 på morgonen och kommit hem 8 på kvällen. Jag vet att detta inte är någon ursäkt men vill bara berätta att jag skäms för jag vill verkligen uppdatera MINST 1 gång om dagen med vettiga inlägg, om jag inte får till ett bra inlägg med bra text är det ingen ide att posta något halvdant enligt mig. Hoppas ni har förståelse för att det är svårt att hinna med livet ibland. KRAM! 

Min helg har varit riktgt fin trots att jag jobbade igår till klockan 1. Åt pizza på kvällen och idag har jag tränat ett morgonpass på gymmet (bröst och armar) så skönt! Sedan blev det grillbuffe till middag och nu blir det laga mat för kommande vecka sen en lugn kväll med mitt hjärta. Ha en fin kväll, glöm inte följa mig på instagram där jag lägger ut om träning, videos mer dagligen! Fitnessbbysara är namnet. 😄

Likes

Comments

Hej på er! Nu är jag äntligen hemma efter 10 timmar jobb och ett rygg + axelpass, sista målet för idag ska ner innan jag ska sova! Är så trött, imorgon väntar morgonprommis sen några timmar jobb och ett benpass. 💪🏽

Invigde mina nya snygga tights ifrån bästa svensk sport nutrition och betterbodies idag så sköna! Vad tycker ni? 😍

Likes

Comments

Mellan jobb varven idag körde jag ben högreps och svetten rann, kort vila igen hela passet. Avslutade med 30 minuter powerwalk i uppförsbacke. Imorgon blir det lång jobb dag igen och även på fredag sen är det helg! 😊 Ifall ni är sugna på att prova passet är det bara att ta en screenshot och tuta och köra.

Knäböj 20 kg - 30 kg - 40 kg 20 reps 2 set på varje vikt.
50 kg 15 reps 3 set
60 kg 10 reps 3 set
Höflyft i smith 85 kg 12 reps 12 set OBS: 15 sek vila mellan seten.
"Stolen" i smith 45 kg 10 reps /SS/ abductor med 4 minibands 20 reps 4 set
Sumomark 50 kg 10 reps /SS/ buttlifts i lårcurl 25 kg 10 reps 4 set
Hacksquat omvänd fötterna brett 100 kg 10 reps 4 set
Pullthrogh i cable 100 kg 12 reps 4 set /SS/ donkeykicks 15 reps/ben 4 set
Utfall i cable (filmar denna nästa gång) 20 kg 10 reps/ben 3 set
Enbenshöftlyft mot bänk 8 reps/ben 4 set. UTAN VILA.
Donkeykicks i lårcurl 20 kg 15 reps 4 set. UTAN VILA.

Det kan se mycket ut men som sagt minimal vila mellan seten, benen ska bränna då gör du rätt! Ha en underbar kväll 2 timmar kvar innan jag får gå hem wiie, ska försöka hinna uppdatera imorgon men lovar inget!
Likes

Comments

​Body - Zara / Halsband - HM? / Jeans - Monki / Skor - Adidas

Likes

Comments

Hej på er! Imorse var jag på ett dagis och kikade runt, ett utomhus dagis faktiskt. Riktigt spännande och tackar ju inte nej till jobb så imorgon ska jag vara med och hjälpa till 9-12 sedan blir det ben. 😍 Innan lunch blev det axlar och rygg, riktigt bra pass med grym kontakt. Nu blir det jobb 17-20 på gymmet ikväll. 

Som rubriken lyder ser ni min favorit övning för baksida axlar. Omvända flyes med hantlar, först tyckte jag inte alls om denna övningen men börja med lätt vikt och hitta kontakten. Baksida axel är en liten muskel så om du känner att du kan köra med 10 kilos hantlar har du förmodligen kopplat in latsen eller trapsen vilket inte är meningen. Armbågen ska vara ungefär i axelhöjd, jag tycker att jag får bäst kontakt om jag vinklar handen så att lillfingret pekar mot taket i toppläget. Ett litet tips om ni har svårt att hitta kontakten, prova även hålla vikten i någon sekund i toppläget och"kläm åt". Jag brukar inte gå under 10 reps på denna övning och 4 set. 

Likes

Comments