Herregud, for en kveld vi hadde i går. Det begynte med at vi dro på Ushuaïa for å se på Seeb og Kygo etterfulgt av Hï for å se Hardwell. Vi var så heldige at vi ble invitert på VIP på Ushaïa, og det passet oss perfekt ettersom en drink koster 25€. Det er ekstremt overpriset der så da det ble tilgang til masse gratis drikke var vi fornøyde, haha. Vi møtte også på Jay Alvarrez før Hardwell så det var gøy. Han var faktisk i Norge for et par dager siden så det var koselig å snakke med han.

​Planen i dag er å slappe av på stranden før vi skal se på solnedgangen. I morgen skal vi på Ocean Beach Club så det blir nok veldig bra! 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Heihei!
I går landet jeg på Ibiza og fy søren så gøy jeg har hatt det med Kathrine på så kort tid. Det ble et par tårer da jeg kom til leiligheten etterfulgt av en tur på byen. Med et par glass vodka & sprite skal jeg si det ble liv, haha. Det jeg elsker med oss er at begge to er like gale så stemningen er alltid på topp. Jeg skal være her frem til onsdag og jeg har planer om å lage en vlog så det blir nok bra! Vi har planlangt veldig masse de neste dagene for å utnytte dagene mest mulig, så følg meg gjerne på snapchat for oppdatering oftere: saraa_thomassen :-)

Likes

Comments

Jeg har lenge brydd meg om hvordan feeden min på instagram ser ut og hvordan jeg vil at alle bildene skal matche med hverandre. Jeg personlig har ikke vært så veldig aktiv på instagram i det siste ettersom det har vært så dårlig vær og da syns jeg det er vanskelig å få bilder med fint naturlig lys. Jeg har brukt mange timer på å lære meg lightroom og photoshop i det siste slik at jeg kan redigere bildene lysere når jeg kommer hjem fra Spania. Men tilbake til det jeg egentlig skulle skrive om, haha. Det har vært mye snakk om hvordan mange gjør seg til for instagram og bruker flere timer på å få til et bilde og skal fremstå perfekt. I går tok jeg meg selv i gjøre noe lignende. På bildene under kan du se tydelig forskjell på settingen rundt meg, haha. På instagram ser det ut som jeg slapper av alene i bassenget, men i realiteten er egentlig mine tre tantebarn bak søsteren min som tar bilde. Det var utrolig vanskelig å holde de ute av bilde for et par sekunder da de hadde veldig lyst til å bade sammen med meg. Det jeg vil frem til er at ingenting er perfekt. Jeg forstår veldig at mange ønsker å vise sine beste sider på instagram, jeg gjør det jo selv og de fleste jeg følger gjør det og det syns jeg er greit til en viss grad.

Jeg syns det kanskje blir litt too much om man bruker flere timer daglig for å få til et bilde og da er det lett å bli en som søker godkjennelse via sosiale medier og da syns jeg det har gått for langt. Jeg husker jeg så en jente som hadde over 1 million følgere som slettet mesteparten av bildene sine men beholdt noen med redigert tekst under bildene for å fortelle realiteten bak bilde. Under noen av bildene skrev hun ting som "Her ser du jeg smiler og at det ser ut som jeg har det bra men i realiteten brukte jeg 2 timer på å finne riktig posering og lang tid på å redigere bildet". Da har man rett og slett mistet seg selv litt og da tror jeg man har godt av en liten sosiale medier pause. Moral of the story, ingen eller ingenting er perfekt, selv om kanskje instagram bildene deres sier så.

Likes

Comments

På fredag var jeg på kino med Johanne for å se på premieren av Annabelle 2. Det er den mest skremmende filmen jeg har sett på lenge. Selve handlingen synes jeg var litt merkelig, men man ble skremt utrolig ofte så det var det som gjorde den ille. Jeg hadde veldig høye forventinger til filmen, så jeg må ærlig si at jeg ble litt skuffet. Det ble litt for overnaturlig og merkelig til slutt og på enden av filmen fikk jeg inntrykk av at de bare kastet sammen noen ideer for å bli ferdig med filmen. Det som gjorde de siste minuttene forvirrende var at jeg så på klokken og tenkte at filmen hadde vart lenge til å være halvveis i handlingen men plutselig hoppet handlingen i filmen flere år fremover før den endte. Jeg vil ikke røpe for mye av handlingen ettersom det er mange som ikke har sett den enda, men jeg ville kanskje heller ventet til den kom ut på nettet, den var ikke så bra at jeg ville brukt penger for å se den. Det kommer en skrekkfilm til på kino om ikke altfor lenge som heter "It", så da skal jeg heller bygge opp forventningene til den - og forhåpentligvis ikke bli skuffet!

Likes

Comments

Ukens høydepunkt:
I uken som gikk var Johanne og jeg veldig flinke til å møtes på kveldene for å gå turer og bare snakke. Det har vært så deilig i alt kaos rundt oss, så jeg håper det er lenge til høstværet kommer for jeg vil fortsette å gå slike kveldsturer uten å fryse i hjel. Ellers har det vært 2 soldager i forrige uke så det var deilig å få litt glimt av solen før jeg ankom Spania i dag. Jeg var også ute på byen på lørdag og det var veldig gøy, en bra uke alt i alt!

Ukens nedtur:
Altså, kjære ubeslottsomhet, can you go away? Jeg blir helt gal av meg selv og fremtidsplanleggingen min. Den ene dagen vil jeg noe og dagen etter er det helt uaktuelt. Foreldrene mine har vært en liten smule frustrert over ubesluttsomheten min i det siste - så da kan du tenke deg hvor irriterende det er for meg. Jeg har null interesse av å studere per dags dato, men samtidig så savner jeg felleskapet og de nye vennene man får ved å gå på skole. Men jeg vil heller oppleve ting enn å sitte på skolebenken akkurat nå. Jeg må bare klare å bestemme meg for hvor og når jeg skal reise og hvor jeg eventuelt skal bo for en periode.

Ukens craving:
Jeg har cravet bestemor sin toskakake etter vi var i bursdag der for 2 uker siden, den er såå god!

Ukens sanger:
Do re mi - Blackbear / I think of you - Jeremih, Chris Brown & Big Sean / Did it again - Kaveh

Ukens film/serie:
Jeg har ikke sett på noen spesielle filmer eller serier i uken som gikk. Jeg har kun sett på Annabelle 2 og den tenker jeg å poste et lite review innlegg om i morgen, stay tuned!

Q: Har du sett Annabelle 2?

Likes

Comments

I går kveld gikk Johanne og jeg en tur i Drammen før vi satt oss ned på bryggen for å snakke. Det er så deilig å sitte ved vannet og bare snakke om alt og ingenting. Jeg ble kjent med Johanne i barnehagen da vi var 2 år så vi har opplevd veldig mye sammen og vi har også alltid mye å prate om. Som sagt tidligere så vet jeg ikke om noe bedre enn å sitte ved vannet og prate om alt og ingenting - det var akkurat det jeg trengte i går. Det skjer utrolig mye for tiden og da er det deilig å "flykte" litt fra virkeligheten selv om det kun er for en time eller to. Nå er jeg på jobb og jeg skal jobbe 12 timer totalt i dag så det skal bli deilig å komme hjem til sengen min kjenner jeg!

Likes

Comments

Jeg ble helt sjokkert da jeg så denne videoen tidligere i dag. Har vi virkelig ikke kommet lenger i 2017? Det at mennesker skriver så stygge ting at noen tviler på hva de er verdt på grunn av hudfargen deres gjør meg kvalm. Jeg skjønner ikke hvorfor akkurat Sophie Elise sin musikkvideo skal få så mye hat at YouTube må sperre kommentarfeltet. Det eksisterer mange filmer, serier og musikkvideoer der det er med mennesker av forskjellige raser. Hvorfor skal det være et problem? Vi lever jo i en verden med mange raser så hvorfor skal ikke alle ha like rettigheter til å være med i en musikkvideo? Hvor kjedelig hadde det ikke vært om alle hadde vært like?

" "we gotta spread love". Stop spreading the sub saharan negorid genes instead, then we might accomplish something." / "God damn, Breivik didn't do enough damage.. he should've done more" Altså, hva har Sophie Elise og Fetisha gjort for å fortjene slike kommentarer? Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle lese på en kommentar på en musikkvideo at det ikke ble gjort nok skade 22. juli på grunn av at det er med en person med en annen hudfarge. Jeg blir så sint av å tenke på hvor trangsynte enkelte individer er. Jeg håper av hele mitt hjerte at dette endrer seg, INGEN skal måtte tvile på seg selv på grunn av deres hudfarge, legning eller hva enn det er. Spre kjærlighet - ikke hat ❤️

Likes

Comments

Ukens høydepunkt:
I uken som gikk var høydepunktet å se de spanske guttene på Norway cup. De var så flinke, synd de ikke gikk helt til topps.. Neste år satser vi på at de vinner hele greia - det hadde vært så gøy!

Ukens nedtur:
Jeg har ikke hatt noen spesielle nedturer i uken som gikk heller så det må være da Alfas tapte kampen mot Lillestrøm og var ute av Norway Cup. Både mamma og jeg ble utrolig ivrige så vi ble mildt sagt veldig skuffet da de tapte..

Ukens craving:
I uken som gikk cravet jeg taco så da ble det det til middag her om dagen og det har jeg savnet veldig! Før hadde vi taco hele tiden så det må bli en tradisjon igjen for det er noe jeg aldri går lei.

Ukens sang:
Feel - Post Malone & Kehlani, den er såå fin!!

Ukens film/serie:
I går kom Johanne til meg og da så vi på "To the bone" og den var helt grei. Vi lo et par ganger men vi var ikke fan av slutten. Jeg hater når det er åpen slutt på filmer - jeg trenger å vite hva som skjer..

Likes

Comments

Det er en stund siden jeg var i studio sist, snart et år siden faktisk. Jeg kjenner at jeg trenger å dra tilbake snart, få ut litt, være kreativ og bare slippe meg litt løs. Jeg var i familien til Donkeyboys sitt studio da jeg spilte inn sangen under og det var utrolig gøy. Grunnen til at jeg ikke har vært i studio er rett og slett på grunn av lite energi. Jeg har lavt stoffskifte og da er det mye opp og ned men nå begynner det endelig å bli bedre så da skal jeg prøve å komme meg i studio i nærmeste fremtid. Det har vært et ork å tenke på sang så det er bra at jeg begynner å få tilbake lysten til å gjøre det, for jeg trives veldig med det, det er bare utrolig kjipt når kroppen og hodet ikke er enig energimessig.

Hvis noen har noen tips til hvilken sang jeg kan spille inn så tas det i mot med stor takk. Hver gang jeg skal finne 1 sang så klarer jeg ikke å bestemme meg for en så all hjelp jeg kan få er til stor hjelp!

Likes

Comments

1. Jeg går utrolig fort lei folk. Jeg klarer heller ikke å snakke med folk så lenge av gangen uten å møte de, da går jeg også lei. Det eneste som gjør at jeg ikke går lei folk på meldinger og lignende er folk som stimulerer hjernen min, ellers er det adios etter 1 uke haha.

2. De som kjenner meg godt vet at jeg er en skikkelig cry-baby. Jeg blir utrolig fort emosjonell og jeg kan gråte av alt mulig, haha. Det kan være alt fra en episode Castle, x factor auditions eller 24 timer på legevakten.

3. Min største frykt er å miste en av mine nærmeste. Jeg har vært heldig så langt og det håper jeg at jeg er i mange år fremover.

4. Jeg er en overtenker og fy søren så slitsomt det er. Jeg sender "hva skal jeg svare???" eller lignende til venninnene mine nesten daglig. Jeg må virkelig skjerpe meg og slutte med det..

5. Jeg foretrekker å reise til utlandet alene. Alt fra å slappe av på flyplassen til å surre rundt i gatene alene, det er så deilig!!

Likes

Comments