Ukens høydepunkt:
I uken som gikk var jeg på Kreta hele uken og det var så deilig. Sol gjør virkelig noe med humøret mitt. og jeg koblet helt ut fra alt for å kose meg så mye som overhodet mulig. Jeg hadde planlagt å blogge men noen ganger trenger man en liten pause så denne uken var min lille escape før jeg kommer sterkere tilbake denne uken! Vi spiste masse god mat og nøt hver eneste dag til det fulle - deiliiig!

Ukens nedtur:
Nedturer var det ikke mye av forrige uke i og med at jeg var i varmere strøk. Da vi hadde boardet flyet på veien til, måtte vi sitte på flyet i 50 minutter på grunn av mye trafikk ned til Kreta, så det var veldig kjipt. Jeg blir også alltid solbrent i løpet av ferier og denne gangen var ingen unntak. Siste dagen ble jeg solbrent spesielt på bena så det var ikke noe særlig å ha på olabukse på flyet hjem, men heller det enn å fryse. Alt i alt var forrige uke en utrolig bra uke!

Ukens craving:
Jeg hadde ikke noen spesielle cravings forrige uke ettersom vi spiste oss i hjel på bufeet eller restaurant hver dag så det å crave noe var litt vanskelig, haha. Nå derimot craver jeg en lokal brus de hadde på hotellet som het "Gazoza". Den var såå god, savner den allerede :(

Ukens sanger:
Hologram - Unge Ferrari / If I'm lucky - Jason Derulo / Phases - ALMA & French Montana

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

... kreta! Vi kom hit natt til søndag og det har vært utrolig deilig med en skikkelig avslappende ferie. Vi reiser hjem lørdag kveld så det ser jeg ikke så veldig frem til. Hotellet vi bor på heter Avra imperial hotel og fy søren - for et sted! Rommet vårt er deluxe suite med private pool og det anbefales på det sterkeste om du skal til Kreta. Jeg tenker å skrive et innlegg om hotellet når jeg kommer hjem igjen, så stay tuned. Nå skal jeg ned til felles bassenget for å få mest mulig farge så vi snakkes mer i morgen :-)

Likes

Comments

1. Aitutaki, Cook Islands

2. Bora Bora

3. Aruba

4. Bahamas

Altså, jeg tror ikke jeg trenger å forklare så veldig hvorfor akkurat disse 4 destinasjonene er på toppen av ønskelisten min. Etter jeg var i Trinidad & Tobago for et par år siden så har jeg lengtet tilbake til tropiske øyer. Jeg elsker kulturen og alle er veldig avslappet og glade. Jeg håper virkelig at jeg får muligheten til å krysse av minst en av disse destinasjonene innen neste år! Jeg kjenner at jeg ikke er helt klar for høst og vinter enda, samtidig som jeg gleder meg til å finne frem vinterjakken og skjerf. I morgen skal jeg ut å spise med tante så det blir veldig koselig :-)

Likes

Comments

Ukens høydepunkt:
I uken som gikk kom søsteren min på besøk fra Malaga med tantebarna mine og det var veldig koselig! Jeg har også vært veldig motivert til å begynne mer med musikk igjen og det er så deilig. Jeg håper jeg får ut en cover om ikke altfor lenge. Ellers har det ikke vært noe super spennende som har skjedd.

Ukens nedtur:
På lørdag ble jeg utrolig dårlig med oppkast som resulterte i at jeg var sengeliggende hele søndagen, så det var veldig kjipt. Heldigvis gikk det over på kvelden slik at jeg fikk sagt hade til søsteren min før de dro tilbake til Spania.

Ukens craving:
I forrige uke cravet jeg kinamat og gjør det fortsatt, så jeg satser på at jeg skal spise det om ikke lenge!

Ukens sanger:
Love won't sleep - Lostboycrow / Searchin' - Loveless / Like her - Temur

Ukens film/Serie:
Jeg har fortsatt helt dilla på Game of Thrones og jeg klarer ikke å stoppe å se på det. It's soo good!!

Likes

Comments

NB!! Sterke bilder

Jeg kom over en artikkel i går og jeg ble helt satt ut. Det stod at det har vært flom i Sør-Øst Asia i hele August og over 500 mennesker har mistet livet. Hvorfor er ikke dette en av hovedsakene på nyhetene eller på forsidene av aviser? Jeg har sett 1 nyhetssak om dette, men flommen i USA hører jeg om hele tiden. Historien bak det nederste bildet gjør vondt langt inne i hjerteroten. På bilde ser man en onkel som holder sin avdøde niese flytende da de ikke har en fast grunn å begrave henne på. Hun døde av flommen og det er mange som har gjort det samme. Selvfølgelig er det som skjer i USA like tragisk, men hvorfor skal ikke Sør-Øst Asia få like mye støtte og oppmerksomhet? Ah jeg kjenner jeg blir sint - de trenger hjelp de også.

Likes

Comments

"Globalisering, terror og hundretusener av smarttelefoner har farget brilleglassene vi betrakter verden gjennom. Ikke minst har den samme verden blitt fylt med unge, uanfektede individer som ikke husker tidspunktet da Diana, prinsessen av Wales, omkom i den bilulykken i Paris for nøyaktig tjue år siden. " - Dagbladet.no

Jeg er en av disse uanfektede individene som ikke husker nettopp denne hendelsen ettersom jeg kun var 5 måneder gammel. Jeg har aldri satt meg helt inn i hvorfor det har vært såpass mye hysteri rundt akkurat henne da jeg ikke er veldig interessert i slike temaer. Grunnen til at nettopp denne datoen er spesiell for meg er fordi det er dåpsdagen min, hurra for meg! Ettersom jeg har vært så og si sengeliggende i dag, har jeg sett på noen bilder fra barndommen og fy søren, jeg har vært så utrolig heldig. Jeg har gjort alt fra å bo i Spania flere ganger til å ha vært på hytteturer rundt i Norge og Danmark. Jeg kan heller ikke utelate alle sydenturene jeg dro på hvert eneste år. Vi dro ofte til Palma de Mallorca og jeg husker de feriene som om de var i går. Jeg maste alltid hull i hodet på mamma og tante for at de skulle gi meg 1 euro så jeg kunne spille på spillautomatene for barn. Det var dette ene klokkespille jeg ble helt avhengig av, haha. Det gikk ut på at du skulle styre over der du trodde du ville fange en klokke og deretter trykke på den røde knappen for å forhåpentligvis klype tak i en. Jeg ble ekspert i dette spillet og kom alltid tilbake til Norge med 10 klokker - minst.

Hver gang jeg ser på det bildet av meg og den klovnen får jeg en smak i munnen som er identisk med smaken på dropsen han ga meg. Det er så rart, men samtidig gøy at jeg husker små detaljer som det fra vi bodde i Spania. Jeg er så takknemlig for alt jeg har opplevd i barndommen. Igjen - jeg har vært så utrolig heldig!

Likes

Comments

Heihei!
I dag var planen å dra til Oslo for å møte to av mine bestevenninner som jeg ikke har sett på veldig lenge men i det jeg skulle til å dra ble planen fort endret. Jeg fikk akutte smerter i magen og urinveisineksjon symptomer så da var det en tur til legen som stod for tur. Jeg fikk påvist kraftig urinveisineksjon og en sterk antibiotika kur ble med meg hjem i stedet. Jeg har gledet meg lenge til i dag så det var utrolig skuffende, men det er desverre ikke noe jeg får gjort med det. Vi skulle på The Thief Unplugged og ut å spise etter det, men vi får heller ta det igjen om ikke lenge. Planen min for de neste dagene er å ta det helt med ro og la antibiotikaen gjøre jobben sin - forhåpentligvis blir jeg bedre om ikke lenge!

Likes

Comments

Jeg lukker øynene. En kjølig frisk bris stryker meg på kinnene. Solstrålene varmer brystet der jeg ligger i hengekøyen. Det er kaldt, men varmt på samme tid. Jeg hører fuglene synge sine siste strofer på norsk jord før snart de tar turen sydover. Vil jeg også det? Jeg vet ikke lenger. Dagene flyr fra meg for tiden. Stresset? Ja. Jeg ser på "et helt halvt år" og innser at livet er for kort til å surre bort dagene. Jeg hører på en motivational speech på YouTube, jeg blir motivert til å kjøre på og få til noe. Men hva?

Studere er det siste jeg vil akkurat nå. Jeg vil reise. Jeg vil booke meg inn på et luksus Airbnb i Bali, om det så er for en natt. Penger. Penger er det som stopper meg og jeg er så ufattelig lei av det. Penger er en hindring for at jeg kan se det jeg ønsker og det er helt forferdelig å tenke på, men jeg kan ikke la det hindre meg lenger. Jeg har trang for å sette meg på et fly alene med en one way ticket og ta det derfra. Jeg må få til noe som gjør at jeg kan tjene penger så lenge jeg har tilgang til en laptop og wifi. Store drømmer skremmer mange, men om man vil få til noe utenfor det vanlige A4-livet så er det nettopp det man må ha - store drømmer. På denne tiden neste år skal jeg se tilbake på dette innlegget og si "I made it".

Likes

Comments

8. September er det premiere på skrekkfilmen "IT" og jeg kjenner jeg gruer meg allerede. Da jeg var på kino for å se "Annabelle 2" kom traileren til "IT" på skjermen og jeg ble utrolig redd bare av traileren, så jeg tror jeg kommer til å bli en smule traumatisert etter denne filmen. Jeg har fobi for klovner fra før av og jeg tror ikke akkurat denne filmen er den beste jeg kunne sett for å bli kvitt det, haha. Jeg har et hat-elsk forhold til skrekkfilmer. Jeg elsker det når jeg sitter i kinosalen og er redd - men hater det når jeg kommer hjem og skal sove. Jeg blir så paranoid og redd for den minste ting og det hjelper heller ikke at vi bor i skogen.

Jeg gruer meg så mye til å bli traumatisert av denne skumle klovnen, men samtidig gleder jeg meg til å se om den er bra. "Annabelle 2" var som sagt tidligere veldig skuffende så jeg satser veldig på at selve handlingen i denne filmen er bedre.

Q: Skal du se "IT" når den kommer på kino? 👻

Likes

Comments

Ukens høydepunkt:
Jeg klarer ikke å velge et høydepunkt fra forrige uke på Ibiza. Vi gjorde alt fra å møte Jay Alvarrez til å dra på pool party så hele uken var perfekt. Om jeg skal velge det beste jeg opplevde så må det være Kygo konserten på Ushuaïa hotellet. Jeg hadde det så utrolig bra og tok meg selv i å smile fra øre til øre gjennom hele konserten. Conrad Sewell kom også opp på scenen og sang et par av Kygo sine sanger akustisk og da fikk jeg skikkelig gåsehud.

Ukens nedtur:
Da jeg skulle reise hjem fra Ibiza skulle jeg mellomlande i Malaga i 3 timer ettersom det å reise direkte til Norge fra Ibiza er utrolig dyrt. Kvelden før var vi som sagt på pool party og etter litt for mange cocktails og shots våknet jeg med tidenes hangover. Jeg måtte reise til flyplassen klokken 13 og det var da jeg følte meg mest dårlig i løpet av dagen. De 3 timene på flyplassen i Malaga føltes ut som 3 år og jeg ville bare hjem til sengen min etter lite søvn kvelden før. Jeg kom hjem 0130 og da var jeg mildt sagt utslitt. Neste gang skal jeg holde igjen litt på festefronten om jeg skal reise dagen etter - jeg lærer aldri, haha.

Ukens craving:
I forrige uke cravet jeg thai-suppe og i går fikk jeg tilfredsitlt den cravingen. Det er så utrolig godt, spesielt med hvitløksbaguetter.

Ukens sanger:
Honor - Dj Cassidy, Lil Yachty & Grace / Still down - H.E.R / Does She Know (Acoustic) - Astrid S

Ukens film/ Serie:
Endeliiiig skjønner jeg hysteriet rundt Game of Thrones. Jeg slet veldig med de 2 første episodene og synes de ble tunge å se på men nå, nå er jeg hektet.

Likes

Comments