Header

Alltid omaka strumpor.. Hehe

Något jag sällan tränar är magen. Tycker den tränas lite hela tiden (oavsett vilken muskelgrupp jag fokuserar på) så då är det lätt att jag glömmer bort den. Men idag gjorde jag inte det och mage & rygg stod på schemat!
Blev ett riktigt lyckat pass och nu har jag ätit middag, duschat, packat upp och fixat inför morgondagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gårdagen spenderades på Avion. Provade lite grejer men inget följde med hem då jag inte behöver något nytt. Har bestämt mig för att inte konsumera i onödan då det är dåligt för naturen och de människor som för förfärlig lön gör kläderna.

Idag går tåget hem 13 och sedan väntas gym innan bussresan hem. Jag önskar er en fin dag!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, godmorgon från Umeå!
Helgen spenderas här tillsammans med Chrisse och Lollo. Vi ska umgås, äta gott och bara ha det bäst då det var så länge sedan vi var alla tre tillsammans.
Imorgon går tåget hem runt 13 och sedan blir det gym. Till veckan blir jag ensam hemma och då kommer förhoppningsvis våra kattungar (!!). Längtar så mycket!

Likes

Comments

Rätt mycket har hänt sedan sist. Jag har bland annat fyllt 17. Tråkigaste åldern dock, kan inte riktigt förstå att JAG blir 18 om mindre än ett år!!

Likes

Comments

Har ätit massor, tränat, varit med mina underbara vänner & familj, pluggat, varit i Umeå, sovit och blivit förkyld sedan sist.

Idag blev en liten loppistur och ikväll gör jag inget speciellt, vilket känns skönt. Ska förmodligen se någon serie och bara ta det lugnt, har som sagt blivit förkyld igen. Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

Nu drar jag snart in till gymmet. Bröst och axlar står på dagens schema.
Jag önskar er en fin dag! ♡

Likes

Comments

Har vetat länge att en kunnat göra kladdkaka av svarta bönor och äntligen har jag testat. Har dock inte smakat ännu, men hoppas det är gott!!

Likes

Comments

Solen skiner ute och med det kan det inget annat än att bli en bra dag.

Likes

Comments

Har läst lite ur min bok jag gjorde för ungefär 3 år sedan. Känns som igår, kusligt hur fort tiden går.

Likes

Comments