Godmorgon!
Den här helgen har spenderats i Örebro med min Tobias. Vi har bott på Elite stora hotellet precis vid Örebro slott sen i fredags. Ett väldigt mysigt hotell och med ett perfekt läge! Vi har gått runt på stan, ätit god mat, druckit god öl och bastat.

12.40 går tåget hem igen till "älsklingstuna", vill faktiskt stanna här i Örebro längre, men det får bli en annan gång tyvärr.

Nu ska vi ner och käka frukost, hotellfrukost är väl den godaste frukosten som finns 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godkväll Sverige!
Den här helgen har varit helt underbar, har hunnit med så mycket känns det som.
I fredags så var jag och sambon ute och käkade på Pinchos, som är ganska nyöppnat här i Eskilstuna. Vi är väldigt nöjda över kvällen då det var en väldigt mysig miljö samt stämning där inne! Även maten är helt klart godkänd men vissa rätter kan man nog skippa nästa gång ☺️

Gårdagen var lång men väldigt trevlig! Vi åkte till Fagersta och köpte mitt första riktiga golfset!! Så nu kan jag äntligen boka tid för att ta grönt kort och sen så är det bara tuta och köra 🏌
När vi ändå var i Fagersta så åkte vi förbi mitt älskade Avesta och hälsade på. Så skönt att få komma "hem" ibland och träffa alla mina vänner igen. Jag saknar Avesta mer än jag vågar erkänna men jag vill inte flytta tilllbaka igen!
Så det är tur att det bara tar 1.5 timme med bil, så får försöka hälsa på lite oftare ☺️

Idag tog vi första frukosten på balkongen, solen stekte verkligen så nu är man laddad inför våren.
Efter frukosten så drog vi till rangen, var ju tvungen att prova mitt nya golfset! Gick förvånansvärt bra eftersom jag knappt har spelat golf innan. Stolt över mitt längsta slag som kom 75m i alla fall! 🏌

Imorgon är det måndag igen och jag ska sitta på traversutbildning hela dagen på Volvo. Teori är inte min starka sida, men det kanske går bra ändå!
Tur man har sin vapendragare Nadine med sig, så går dagen lite fortare i alla fall.

Sov så gott 😘

Likes

Comments

God eftermiddag! Eller godmorgon kanske jag ska säga. Jobbar natt den här veckan vilket resulterar i att jag går upp någon gång efter tolv.
Ganska skönt att få sova men hatar att sova bort hela dagarna.
Två nätter kvar innan en efterlängtad helg!!

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och försöker bli människa igen. Städning står på schemat den här dagen, ser ut som ett helvete här hemma rent utsagt! Så det är väl egentligen bara att sätta igång 😴

Puss


Likes

Comments

Long time no see, som man brukar säga! Tänkte försöka ta upp det här med bloggandet igen men vi får se hur länge jag tycker det är kul.
Har en massa olika saker som hänt i mitt liv sen senaste inlägget jag skrev men det kommer jag ta senare.
Trevlig läsning 🌸

Likes

Comments