Tjabba.
För ca en halvtimme sen var jag hos min kompis Thea. Vi hade kul även fast vi nästan bara satt och kollade på YouTube. Hennes pappa hade gjort super god lasagne! Sen när jag kom hem var jag sjukt uttråkad! Så jag bestämnde mig för att fixa min tråkiga vägg lite. Jag klippte ut svarta, lila och röda fjärilar. Och satte helt enkelt upp dom på väggen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjabba.
Jag är inget stort fan av nyårsafton om man säger så. Så idag hade jag tänkt att dela 5 anledningar till varför jag inte gillar denna speciella dag.
1. Man gör exakt samma sak vid exakt samma tid och dag varje år! Tex man tänder fyrverkerier några enstaka minuter innan 12.
2. Jag blir riktigt trött runt 11... Och gästerna/vi går ca 3! Vilket jag tycker är sjukt jobbigt!
3. När vi är hos några så åker vi taxi hem på nyårsafton. Och den är alltid sen! Man bara står där och väntar!
4. Jag tycker det är väldigt svårt att sova på alla nätter, men speciellt nyårsafton. Eftersom att man ständigt hör raketer! Kan man inte bara skjuta upp dom vid 12?
5. Några minuter efter tolvslaget frågar alltid någon vad man fick i julklapp! Asså snälla! Varje år!

Usch....

Likes

Comments

Tjabba.

Ska strax gå till skolan, men först tänkte jag dela min outfit med er.

Vi ska till simhallen med skolan idag, så jag bestämnde mig för att inte gå all in. Eftersom jag måste ta av mig allt. Musse-shortsen är från H&M, blusen är gammal och från Kappahl (Tror jag). Sen så har jag olika smycken, Fun Loom, Ur & Penn, mm. Och lite lila, orange och grön färg i håret (Syns inte så bra).


Likes

Comments

Tjabba!
Har ritat lite i Top Model, vad tycks? Är dock inte klar än. Vet inte vilken/villka färg/färger jag ska ha på skorna.

Likes

Comments