Header

Nån mer än jag som heeelt missat att Kenza har en youtubekanal? Upptäckte det igår och har nu kollat igenom nästan alla hennes videos, som för det mesta är vloggar. Hon verkar vara en ganska rolig person, annars har jag inte mer koll på henne än vad hon lägger ut på instagram!

Gillar lite ändå när bloggare ska börja med youtube, det är bästa kameran som gäller och det läggs ner tid!


Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej! En heeeelt ledig helg, inget jobb här eller i Luleå. Känns så skönt! Tidigare idag fick jag faktiskt med mig Robin till danssalen i två timmar! Vi började på en koreografi tillsammans som faktiskt kan bli riktigt bra tror jag. Så himla roligt att ha någon att dansa med!

Om ett tag kommer Pontus förbi och vi tänkte göra hamburgare till middag. Sen får vi se om det blir ett till dans eller gympass! Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments

När jag började titta på serien.

Det var i december. Kollade klart de första två säsongerna på nån dag och tredje kollade jag nyss när den kom ut. Vill ha meeeer!

Den karaktär som jag blev kär i först

Ja alltså, första säsongen vet jag inte om jag tyckte om nån egentligen. Tyckte Noora verkade så himla dryg, Eva är bara tråkig och i de senare säsongerna är hon inte ens samma person typ... Kanske Sana eller Eskild haha!

Den karaktär som alla älskar men som jag inte tycker om

Vet inte, vem älskar alla andra? Tycker Even var ganska tråkig och svår bara.

Den karaktär som jag själv skulle vilja vara

Gillar Noora, hon är cool men ändå känslig och rolig.

Den karaktär som jag vill slå till

Williams jävla brorsa!

Vem är du mest lik?

Jag vet inte, vem tycker ni? Jag känner inte att jag är nån ju, trist... Är inte lika Cool som Noora och Sana, hoppas jag inte är lika tråkig som Eva, är väl inte lika för-mycket som Vilde. VEEEEEM ÄR JAAAAAAG

Vem hoppas du att nästa säsong handlar om?

Jonas eller kanske Vilde. Helst hela tjejgänget ändå!

Likes

Comments

THIS BIKINI THOOOO! På riktigt, hur fin var den inte?

Har länge känt att det är dags för en ny bikini, köpte en ful i panik inför Grekland-resan för 1,5 år sedan... Nu hoppas jag att den passar och att jag kommer bada lite oftaare i sommar! Tror jag bara badade en gång i stugan den här sommaren?

Finns HÄR

Likes

Comments

View tracker

Nu när jag börjar fota är klockan ungefär 14.00. Innan detta har jag redan varit här en gång på morgonen och jobbat, sen ätit lunch och nu är jag tillbaka igen.

Börjar såklart alltid med att plocka fram allt som behövs. Datorn, laddare, anteckningsbok, vatten. Sen brukar jag sopa golvet eftersom det oftast är lite ofräscht och man ska ju liksom dansa runt där...

På med musik medan jag skriver ner vad som ska göras under dagen osv.

Sätter upp håret, tar på mig långa sockar så man inte alltid har fötterna fulla med brännsår, och värmer upp lite snabbt! Sen är det dags för koreografier att skapas, minnas, och sånt!

Idag hann jag med en liten paus för att slänga i mig några riskakor innan första gruppen började!

Sen blev klockan nästan 19.00 och dags att gå hem!

Likes

Comments

Nu har det gått ett tag sedan jag fick mina första Carolina Gynning vinglas och samlingen har nu växt till sig lite! Eftersom jag inte köpt någon själv och man bara fyller år en gång per år, så har det tagit ett litet tag. Men nu känner jag att det är dags för ett inlägg om dom!

Alltså dessa muggar, jag älskar dom! Fick alla fyra nu i julklapp. Bra te och varmchoklad-muggar!

Ett vattenglas, fast nu är det mest ett smoothieglas... Men när jag orkar köpa fler så kommer jag slänga iväg mina fula ikea-glas och bara dricka vatten ur dessa!

Och så vinglasen! De på översta bilden var dom första jag fick, och en som Robin gav mig men det liksom gick sönder... Hatar att tappa saker, får så dåligt samvete fast man inte kan göra något åt det...

Likes

Comments

Förra veckan började jag kolla den nya kriminalserien Saknad. Sekter och mord kan få sammanfatta den!

Jag gillar den, men tycker att liiiite mer spännande hade det väl kunnat vara. Det går för fort framåt liksom, vet inte om det bara kommer några få delar eller om allt snart vänder? Beck och Gåsmamman är fortfarande mina favoriter! Har ni kollat?

Likes

Comments

Varför har jag inte lagt ut bilder från när jag och Robin var till Turkiet?! Det var liksom 1,5 år sen nu haha... La bara ut dåliga mobilbilder, men glömde helt dessa! Typ bilden här ovan, var inte den riktigt bra tagen av mig?

En kväll när vi var ute och gick en sväng, så skönt att det var lite svalare. Vi åkte den veckan det var som varmast, 40 hela tiden... Jag brände mina ben och fick feber, så några dagar var inte så jättekul...

En dag när vi skulle hitta till stranden, det var så konstig luft också som ni ser på sista bilden. VARMT LIKSOM. Gick btw inte att vara på stranden, fööööör varmt.

Jag vet inte vad det var för maffia hotell vi hamnade på, men det kändes inte så turistigt.. Fint var det iaf!

Trots att detta var gott så längtade jag såååå mycket efter max!!

Poolen var större än den ser ut och det var där vi tillbringade mesta tiden. Man kunde inte göra så mycket mer än att ligga under vattnet!

Tog inte med kameran när vi var in till "stan" och sånt där, men några bilder fick jag ihop ändå. Hoppas ni gillade det!

Likes

Comments

Titta vad so,m fanns i min brevlåda idag!

I augusti beställde jag en liknande skrivbok som jag skrev ut nu lagom till det nya året, så jag beställde en till! Körde på flera bilder igen på framsidan, tyckte verkligen den blev så himla fin! Kommer inte att ha den här som en jobbkalender som förra, utan detta får bli en bok att skriva ner planer för veckan och bloggplanering. Lite sånt!

Bilderna på framsidan är från Weheartit.com

Bilden på baksidan satte jag ihop själv på picmonkey.com

Skrivboken är i storlek A5.

Från Personligalmanacka.se

Här är mina förra:

Likes

Comments