2016

I och med att jag och mina bästa vänner alla har fyllt 20 år under årets gång ville vi avsluta sommaren med att hålla i en 120 års fest. Givetvis med 90 tals tema. Efter mycket planering och förberedelse vart det en såå lyckad kväll och är så tacksam att ha så fina människor i min omgivning. Bästa kvällen och de bästa vännerna!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

2016

I onsdags strosade jag och AK runt på stan och fyndade lite på rean samt inhandlade allt nödvändigt man kan tänkas behöva. Sedan mötte vi upp Erik och Anton för en lunch på mocca, trevlans! På kvällskvisten åkte jag förbi Maria, där satt vi fyra tjejer på balkongen och myste med glass och tjejsnack till sen kväll, lediga dagar på sommaren, guld!!

Likes

Comments

BARCA

Åh vad jag saknar vardagen i en storstad. Vad jag saknar att bo hemifrån, med livets vänner, i den bästa lägenheten någonsin. Vad jag saknar att ta metron till jobbet, för att sedan snacka bort hela dagen bredvid min bästa vän, få skäll för att vi bara sitter och skrattar. Komma hem efter jobb och äta gröt och ägg varenda eviga dag. Vad jag saknar att dela rum med en bästa vän, att varje kväll ligga vaken alldeles för länge och diskutera alla livets problem och svårigheter. Att varje helg ha som tradition att äta tacos eller plockmat och dricka tretton kronors vin till. Att dansa hela nätterna tills klockan slår 06 på morgonen på Jamboree eller Shôko. Åh vad jag saknar att kunna ta hissen upp till takterrassen, ta ett dopp i poolen och se ut över alla hustak. Att shoppa alldeles för mycket. Saknar vår balkong, en plats där det alltid blev lite lättare att erkänna saker och öppna upp sig. Att turista och hänga på stranden för man inte har något bättre för sig. Livets liv och jag saknar det så himla mycket.

Hur är det ens möjligt att fyra månader i Barcelona känns som två veckor? Att det är sju månader sen vi stod på Arlanda och skulle kliva på planet till BCN?

Likes

Comments