Välkommen hit, säger jag både till mig själv och till er läsare!

Eftersom att jag för precis en månad sedan tog mitt pick och pack, lämnade familj och vänner i Falun och flyttade till Örebro, har jag nu bestämt mig för att börja blogga.

Anledningen är dels för att mina nära och kära hemma i Dalarna ska få hänga med i svängarna och läsa om vad jag har för mig i min nya stad, men även för att alla nya vänner och bekanta ska få läsa om vad jag gör när jag inte bara sitter i skolan och pluggar här på Universitetet. Men såklart är det också för att det verkar så himla kul!!!

Här på bloggen kommer jag skriva om min vardag, mina träningspass, agility och mina älskade hundar som tyvärr fått stanna hemma i Falun, mat och allt möjligt annat!

Här har ni även en bild från min pyttelilla lägenhet. Fler bilder kommer senare! Haft turen att få tag i en liten men superfin lägenhet här i Örebro. Den är bara 21 kvadrat men helt nybyggd och superfräsch! Och bara några minuter på cykel från Uni. Perfekt för mig helt enkelt! Enda negativa är att det inte är tillåtet med permanenta husdjur, vilket betyder att jag inte kan ha Allis med mig så länge jag bor här.

Hoppas ni kommer fortsätta läsa! Kramis


Likes

Comments