Hey sweeties, dette er mit første blogindlæg! Jeg tænkte længe over hvad det skulle handle om og om jeg skulle starte ud med at fortælle jer lidt om mig.

Men jeg er kommet til den konklusion at, det nok er nemmere at vende en tur i min bio og ellers får i nok en fornemmelse af mit liv og mine interesser, gennem mine kommende indlæg.

En stor del af mit liv er de piger jeg har omkring mig. Jeg holder meget af mine veninder, hver og én. De kan alle noget forskelligt. Det kender i sikkert godt! For det er jo ikke den samme veninde man kontakter når man har kæreste problemer, som hvis man gerne vil have en vanvittig bytur. Jeg har gennem mine teenage år rejst med forskellige veninder og her kommer 5 gode grunde til, at du burde gøre det:

1. I lære hinanden bedre at kende.

Du troede du kendte din bedste veninde ud og ind, men det gjorde du ikke alligevel. På jeres rejse finder du nemlig ud af at hun er en haj til at kommunikere på fransk, men at hun er elendig til at navigere udfra et ganske almindeligt kort (og samtidig bliver piv hysterisk hvis hun ikke får lov, på trods af at i er gået i ring i timevis). Ja, man lære hinanden at kende på godt og ondt. Men det er også hvad der er med til at styrke jeres bånd til hinanden.

2. I har alverdens tid!

Væk fra hverdagens hurtige kaffe aftaler som man næsten glemmer i farten. Nogen er selvfølglig bedre end andre, men men men.. nu er der tid til fordybelse og taletid nok til begge parter. Der er selv tid til at nyde hinandens selskab, uden behov for snak. Så spring ud i det og nyd hinandens selskab!

3. SHOPPING, SHOPPING, SHOPPING..

Every girls weakness.. vi kender alle til glæden ved at komme hjem og pakke ud efter dagens indkøb på en shoppingtur. Om der er fordele ved at shoppe i udlandet? Uanset hvor du og din veninde er rejst hen, kan man næsten altid finde fordele i shopping mulighederne. Om det enten er fordi at du kun skal betale en 10. del af prisen i forhold til herhjemme, eller om du har fundet et unikt item som du bestemt ikke kommer til at støde på i Københavns gader. Selv er jeg stor tilhænger af markedet eller old vintage butikker, de bedste findes oftest i sidegaderne. Så husk lommepenge!

4. Nye omgivelser

Jeg tør vædde med, at du og din veninde har en stam cafe. I ved lige præcis hvilket café bord der rokker mest og tjeneren ved på forhånd hvor mange skud espresso, der skal i din Cappuchino. Vi er vane mennesker. Vi elsker at vide, at det vi får er ordenligt kvalitet, hver gang. Men når du er ude at rejse står menuen ikke nødvendigvis på Latte og advocado madder. Prøv noget nyt sammen! Min tommelfinger regel nr. 1 er altid at besøge de lokales favoritter (dette gælder også restauranter). Vær ikke bange for at spørge, vær nysgerrig! Snak med folk omkring dig! De fleste vil tage imod jer med åbne arme. 

Girl codes

Du behøver ikke længere at finde på dæknavne for alle dem du ikke kan lide. I kan endelig snakke om alt mellem himmel og jord uden frygt for, at nogen høre det og siger det videre. Benægt nu ikke at du nogensinde har fundet på dæknavne, med din bedste veninde. For det har du. 

Likes

Comments