Nu när har skolan har börjat så känner jag mig så trött när jag kommer hem liksom, vill bara sova men det kan jag inte då jag senare kommer få problem att somna på kvällen. Det är ganska mycket nu, jag har två muntliga saker på tisdag, en power point presentation på spanskan om min sport och en debatt. Jag gjorde dessutom aldrig det där matteprovet igår (onsdag) då ingen lärare kom till salen där det skulle vara omprov så jag lär göra det imorgon men det är lika bra för då gör jag det på skoltid och slipper stanna kvar efter skolan.

Hade dessutom min comeback igår ang hockeyn, har inte tränat hockey på ca en månad pga. att mitt knä inte har varit så stabilt. Kom till träning och tänkte direkt "detta kommer gå åt helvete" men nope det gjorde det inte haha! Träningen gick asbra och efter att ha varit borta i en månad så gick det liksom bra, åkte därifrån med ett leende på läpparna!

Har lånat en bok som heter "me before you", tror ni känner igen den då den också finns som film och heter "Livet efter dig" i Sverige. Har inte sett filmen, ville läsa boken först eftersom jag vet att många har sagt att den är sorglig. Det första gången jag faktiskt läser en bok före jag sett filmen, men man kan ju alltid testa nya saker, eller? ;)

Har ni några boktips/filmtips? kommentera!


Likes

Comments

Helt sjukt att skolan redan börjar imorgon, jag vet att många av er redan började idag men som tur var slapp jag det och även söndagsångesten. Har egentligen aldrig upplevt söndagsångest eller ångest angående skolan överhuvudtaget, är det bra?
Är iallafall frisk nu, så jag satt och pluggade lite matte, har som sagt ett prov som väntar på mig hehe
Dock känns det skönt att börja skolan trotts allt, att komma igång med rutinerna och träffa vännerna igen, är dock inte taggad på plugget men ser ändå fram emot denna termin!

Hur känner ni? Är ni taggade på att skolan har börjat?

Likes

Comments

Hej allihopa, allt bra med er?

Som rubriken säger, så ligger jag hemma och är sjuk denna lördag. Var på hockeymatch igår när Örebro mötte Frölunda, blev en förlust för Örebro på 3-1. Kom hem runt 9 på kvällen och började redan då känna mig lite småkrasslig.
Idag har jag inte gjort något alls, har bara legat i sängen med min hund som sällskap.

Över till något helt annat, skolan börjar på tisdag! Är inte så speciellt taggad då jag har ett matteprov som väntar på mig och massa annat, är ni taggade på skola?
På tal om skola, kollar någon av er på serien Skam? Alltså den är så sjukt bra! Man kan verkligen relatera till serien och det är så spännande att kolla, för man vet knappt vad som kommer hända osv.

Likes

Comments