View tracker

Hejsan allesammans och förlåt för att jag inte har uppdaterat den senaste månaden men har haft så mycket att ta tag i.
Kom hem från Polen den 14e augusti , den 17e startade skolan och även hockeysäsongen! Fyllde även hela 16år så mycket hände den dagen.
Imorgon börjar skolan igen och jag trivs jättebra i klassen! Hamnade i en ny klass där bara två killar från min förra skola hamnade. Alla i klassen är sociala och försöker att prata med alla för liksom, vi ska gå med varandra i 3år.
Igår (lördag) var det träning på is kl. 10:00-11:10, det gick bättre än vad jag trodde! Bara jobbigt att ha alla skydd osv haha.
Idag har vi match mot AIK men ska ej spela då jag vart borta så länge, så lär istället sitta och räkna poäng, skott och öppna dörren till utvisningsbåset om någon hockeyspelare blir utvisad.
Nu ska jag förbereda lite inför idag men uppdaterar er så ofta jag kan, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Har inte uppdaterat på länge då jag är i Polen, det här är dag 3 och har redan gjort så mycket!
Vi träffade nästan alla kusiner, badade, solade och åt en massa, så är helt utmattad!
Idag som sagt var jag på en liten shoppingresa med mormor, det var asskönt då jag och mormor inte umgås så ofta. Var på jakt efter hockeygrejer som tyvärr inte fanns så jag lär köpa det i Sverige! Blev lite ledsen osv men sen såg jag adidas butiken och sprang dit! Kom ut med ett par skor och en hoodie!
Gick sedan in i en skoaffär som hade skitfula skor men sen, längst bak såg jag ett par ralph lauren sneakers, så det köpte jag!
Nu ska jag ut och äta, vad ska ni göra?

Likes

Comments

View tracker

​Hej allihopa! 

Jag lämnar då Sverige imorgon för att tillbringa resten av sommarlovet vid Polens kust och det kommer bli så kul! Inte riktigt planerat vad jag ska göra där men blir nog att träffa alla kusiner osv, sen hittar vi säkert på något så att det inte bara blir sol och bad i 3 hela veckor. 

Just nu har jag packat i lite av det jag ska ha med mig, blev mest strandkläder, några klänningar, bikini och Nikes såklart. Snart ska vi ut och grilla och resten av dagen ska jag bara vara hemma och tillbringa tiden med Mamma då jag lär åka utan henne.. 

Nu ska jag ut med Chucky, och vi ses imorgon! 

​Vad är era planer under resten av sommarlovet? 

Likes

Comments

Hejsan!

Som mitt första inlägg tänkte jag berätta lite om mig själv så ni vet det, låter det bra? Bra.

Namn? - Sara Stankowski

Ålder? - 15 

Födelsedatum? - 17 augusti 2000

Längd? - 165 cm.

Bosatt? - Örebro

Sport? - Hockey, gym och boxning

Likes

Comments