Ligger hemma i soffan efter en lång jobbdag, med Adrian i telefon som sällskap, och dricker en smoothie framför en film. Känns så skönt att inte göra någonting alls ikväll faktiskt. Vilodag från träning behövs också. Påbörjade ju min nya träningsresa för två veckor sen nu och har i princip ont överallt 24/7 men känns bra(!) denna lilla sparris tänkte bli stark framöver.

Likes

Comments

Suttit med min kopp kaffe som jag äntligen fick tag på framför YouTube ett tag. Försökt shoppat lite prylar under dagen men allt har bara strulat. Antingen "out of stock" på allt jag vill ha i min size och nu så vill inte PayPal vara min kompis alls när jag försökt beställa BCAA och lite annat från Women's Best.
Så dags ta paus nu och laga lite matlådor för jobb fem dagar framåt. Jag ogillar verkligen att vara i köket pga så rastlös men måste förstå att kosten är typ 80% för att jag ska kunna lyckas med några gains. Så bara köra på och jag googlar och försöker lära mig varje dag. Velat plugga kursen "kost och prestation" ett tag så ska ansöka igen när den är öppen för anmälan till nästa period! Är himla glad i livet för tillfället och nästa vecka ska jag och Adrian åka på mysweekend i fjällen(!) något jag ser framemot så mkt.

En bild han inte vet jag tagit. Och blå himmel på min promenad förut ❤​

Likes

Comments

Godmorgon, eller förmiddag kanske. Imorse hade vi möte på jobbet redan kl 7, så sitter här nu och äter min andra frukost efter att också ha hunnit med ett pass på gymmet med Emma. Min kropp var sliten idag men känns skönt att jag ändå känner lust för att träna igen och inte hittar på ursäkter. Jag har ju ett mål med detta nu. Tänkte ta en promenad i solen om en stund, blir så glad av blå himmel alltså, och kaffet är slut så måste åtgärdas genast!

Likes

Comments

Det börjar bli ljusare ute, jag mår bättre än på länge och jag har personer omkring mig som motiverar mig just nu. Jag ska fixa det denna gång, med träningen. Igårkväll körde jag ett sent benpass och idag (onsdagar är jag alltid ledig) så blev det rygg+axlar med Emma. Äter lunch nu och kollar på Linn Löwes vlog som hon nyss startat! Följt henne på instagram och snapchat ett tag och hon inspirerar mig så mkt och hennes vlog3 som ni måste kolla på, jag länkar den här nedan, som handlar om hennes resa är ett måste. Smal har likt för henne aldrig varit ett positivt ord för mig och som jag berättat i några inlägg ner har alla ord jag fick höra under min uppväxt verkligen messat med min hjärna. Men hon fixade det, och hon har även tagit sig igenom cancer(!!!!) Bölat till detta nu imorse; samtidigt vilken glöd hon har, och vilken styrka.

"Although 80% of this industry focusing on losing weight my mission is to make the world understand that we are a bunch of skinny bunnies here on earth fighting to gain weight the healthy way".  - Linn Löwes


Likes

Comments

Dag två tillbaka i vardagen sen jag åkte ifrån Uppsala och honom. Tempot går ultra-långsamt just nu, jag är alldeles för bra på att längta framåt och glömmer nuet. Dricker kaffe, och klockan är nästan 22. Ska släpa mig till gymmet tänkte jag,hörs!

Likes

Comments

Min första gång igår som jag följde med Adrian till boxen. De körde en stenhård WOD han och Erik, blev trött av att kolla på dem. Själv fick jag köra igenom lite basgrejer=ändå totaltdöd idag. Ska fixa bättre tid nästa pass
Sen idag åt jag så jävla god hamburgare här i Uppsala. Cheeseburgare med extra grejer på, avokado-salsa och halloumi! Himmelskt. Nu ska vi se hela säsong 3 av SKAM

Likes

Comments

Här sitter jag just nu och äter en väldigt sen frukost. Solen syns lite idag i Uppsala, det gillar vi. Jag laddar lite mentalt pga när Adrian slutar vid lunchtid idag så är det tydligen crossfit på schemat, förr OSS båda. Jag har aldrig provat på detta men hoppas jag gillar det. Behöver en träningsform där det finns team/gruppkänsla och att man hela tiden tävlar, mot sig själv. Fotbollen fick mig alltid att ta ut mig totalt efter mina egna förutsättningar när man körde styrka på försäsongen osv, att gå på gymmet (vilket jag försökt med länge nu utan framgång) där tar jag gärna genvägar. Vill ju gå upp i vikt och då min ämnesomsättning är skyhög så behöver jag bygga för att nå mina mål #mot65kg - vi får se hur detta går! Hej

Likes

Comments

Nyss klippt av 4 cm och färgat mig mörkare. Lär vänja mig om några dagar! Nu har jag på mig mysdress och packar ner det sista, sen långhelg i Uppsala.

Likes

Comments

Jag är väldigt social av mig, samtidigt som jag är blyg och har svårt för vissa situationer. Trivs antingen bäst när man är med sitt närmaste crew, eller mitt i ett stort festivalvimmel där man är i noll fokus. Där nånstans mittemellan kan jag bli osäker. Ofta förr var det så, och i mitt förra förhållande som tog slut för några år sedan, började jag i alltför hög grad anpassa mig efter honom och hans vardag. Samtidigt som han verkligen byggde upp mig som person och främst den äventyrliga sidan som pushade mig att prova på nya saker och försökte få mig att inte vara så rädd för allt - så stod jag ändå där när det tog slut och hade ingen aning vem jag var. Man tar destruktiva beslut mot sig själv när man är vilsen och man tänker inte efter alls och stannar upp och frågar, hur mår jag egentligen?? Vad vill jag? Vad är viktigt? Vad är jag värd? 2016 hittade jag fokus igen och har så mycket erfarenhet med mig in i 2017! Och lyckan när jag mötte honom i slutet av året, han som får mina dagar att vara 1000 ggr bättre samtidigt som jag har en balans med mig själv och fattat hur viktig relationen till mig själv är också.
Imorgon får jag somna bredvid honom igen.

Likes

Comments

Gammal bild

​Jag har alltid alltid varit en rädd person, alltid tänkt rationellt och inte vågat om det inte funnits en plan B att falla tillbaka på. Spontan, äventyrlig, prova på nya grejer - JA till allt det! Men ändå, inte vågat fullt ut jämnt. Men nu, dags att göra lite tonårsmisstag och kanske få en och annan smäll!! så känner jag för 2017. 

Det gäller att våga, och  utmana sig själv. Måste sluta att vara rädd! Alltid mått dåligt över att varit så tunn, lång (är 181 cm) och därför inte tagit plats. Fått många kommentarer när jag växte upp som påverkar mig än idag, det var som värst när jag var med i MIKAs och bo i lilla Sundsvall, här fick man allt höra att man var äcklig och sjukt smal av andra tjejer. Varför är tjejer jämnt så elaka med varandra?? Tur jag ändå haft så många vänner genom åren, så tacksam alltså! Men förra året, sommar 2016, var första gången sedan jag var barn som jag hade på min klänning eller shorts utomhus, eller kortärmat på krogen. VILKET JÄVLA FRAMSTEG FÖR MIG SJÄLV! Är så trött på att lyssna på min hjärna som trott på alla ord om hur jag ser ut. Och allt jag missat i livet pga detta. Det tog typ 28 år men nä, dags att bara vara mig själv i alla lägen och inte bry mig. Så jävla svårt men det går framåt! Å tjejer, "Va snäll. Alltid!"!!!! Vi ska ju lyfta varann

Likes

Comments