Header
View tracker

Bild från igår

Hej på er! Var ut igår kväll med tjejerna vilket var riktigt kul. Har haft en riktig latdag med Emma och Zilan idag vilket var väldigt välbehövligt hehe. Nu ska jag slå igång en film och kanske försöka få hit Gabbe!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Hej på er! Sitter och äter frukost framför PLL just nu. Ska fixa mig lite sedan och åka iväg och slå lite på golfbanan med Gabbe. Jag håller på att ta grönt kort så finns väl en del att träna på hehe... 

Likes

Comments

View tracker

Förlåt för urusla mobilbilder! Min kameraladdare är spårlöst försvunnen så detta får duga för stunden.

Här är en liten tjuvtitt på ett paket jag fick från Zara idag. Två stycken bodys och den ljusblå har superfin rygg! Ska försöka fixa några snygga bilder på dem när jag letat fram min laddare!

Likes

Comments

Kom hem för typ en timme sedan från jobbet. Ska bli skönt att vara ledig måndag och tisdag nu. Avskyr verkligen måndagar, haha.. Får se vad jag hittar på, men träning står iallafall på schemat!

Likes

Comments

​Hej på er! Ledig lördag och har inga riktiga planer. Faktiskt ganska skönt att kunna göra lite vad man känner för bara. Ska försöka ta mig ut en sväng nu när det inte regnar. 

Ikväll ska jag träffa Emma och Zilan. Får se vad vi hittar på!! 

Likes

Comments

​Halloj!! En dag ledig från jobbet och har hunnit vara iväg till frisören för en klippning. Nu ska jag kila iväg och träffa Emma och Hanna. Får se vad vi hittar på! 

Likes

Comments

​Hur sjukt att det snart är ett år sedan studenten?! Var tog det året vägen och vad sjutton har man ens gjort? Kommer ju ha lagomt med ångest när studentveckan drar igång här hemma... 

Likes

Comments

​Gick och blev långhårig förra veckan. Kul med lite förändring sådär! Ska till frisören nu i veckan och klippa in det så det smälter ihop bättre än det gör i nuläget hehe. 

Likes

Comments

Två senaste ur mobilen

Hej på er!! Igår hade jag och Gabbe ett år tillsammans vilket vi firade lite. Åt middag och gick och såg Djungelboken på bio. Blev positivt överraskad över den filmen faktiskt!

Idag har jag en del att fixa med här hemma och ska även försöka hinna med att träna en sväng. Ska försöka fixa lite inlägg till kommande vecka också!

Likes

Comments