Hej!

Hvis i læste mit indlæg fra i søndags hørte i nok det med at jeg var til Justin's koncert igår! Og alt jeg har at sige er WOW!

Dagen startede med at jeg mødtes med Nicoline og sammen tog vi toget til Århus for sammen at se Justin Bieber koncert! Det var så fedt at se der var så mange som kom, selv efter det forfærdelig der skete i Manchester for nogle uger siden. Nicoline sagde også at vi ikke måtte lade sådan nogle ting stoppe os for at tage til koncert, og det er egentlig rigtig nok. Vi kan jo ikke lade det onde vinde over det gode! Men sikkerheden var også helt i top i forehold til andre koncerter jeg har været på. Den her gang tjekkede de tasker og punge og jeg blev også kropsvisiteret 2 gange!

Imens vi stod og ventede på at Justin skulle på mødte vi Bea og Katja! Nogen af vores utrolig gode venner, fra Århus! Kocerten var HELT fantastisk! Showet var virkelig godt! Lysene, flammerne, musikken og dansen! Jeg sang med på alle sangene og dansede som om jeg stod alene hjemme foran spejlet! Haha! Det var så fedt og stemningen var helt i top, vi hyggede os virkelig meget! Tak for en uforglemmelig koncert! <33

Processed with VSCO with a5 preset


Efter koncerten overnattede Nicoline, Katja og jeg hjemme ved Bea, hvor vi havde en lille hygge aften, før Nicoline og jeg skulle hjem til København igen.

Har du en favorit Justin Bieber sang?

XOXO Sara

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej!

Håber alle får en helt fantalastisk god dag! Jeg har glædet mig til den her dag, jeg ved ikke hvor længe! I morgen skal jeg til Justin Bieber koncert i Århus med nogen af mine rigtig gode venner!! Jeg tror og håber på det bliver en virkelig god koncert med god stemning og godt musik fra selveste Justin Bieber. Jeg kommer til at lægge billeder op efter koncerten, hvor jeg også fortæller om den (måske) bedste koncert i hele mit liv!

Processed with VSCO with b1 preset

Har du hørt nogen af Justin's sange?

XOXO Sara

Likes

Comments

Hej!

Håber at i har haft en fantastisk dag! Jeg er endelig færdig med matematikeksamen og nu er der kun en mundtlig eksamen tilbage. Efter det er det bare med at sænke skuldrene og slappe af resten af sommeren. Men siden jeg lige har købt ny telefon, eftersom min gamle telefon har været dårlig siden sidste sommer og skærmen var gået lidt i stykker, tænkte jeg at det var på tide med en ny, så nu har jeg en iPhone 7 :D Men nu da jeg har ny telefon passer ingen af mine gamle covers. Derfor gik jeg lidt amok på forskellige hjemmesider og bestilte et par covers + et cover til min Mac book. Jeg købte både nogen der allerede var designet, men jeg designede også nogen selv!

Det her er nogen af dem <3

Processed with VSCO with p5 preset

Det hvide i midten har jeg selv designet :D

Processed with VSCO with hb1 preset

Adidas coveret har jeg også selv designet :D

Processed with VSCO with b1 preset

Hvad synes du om dem? <3

XOXO Sara

Likes

Comments

Hej!

WOW nogle gode dage vi har haft med sol her i weekenden! Jeg har brugt meget af weekenden på at være sammen et par venner i solen, noget jeg syntes er vigtig når vi har så godt vejr. I lørdags Mathilde og i går var jeg sammen med Helena i København, hvor vi var ude at brænde lidt penge af på tøj, småting og selfølgelig IS!! Men her idag har ikke været noget specielt... Der har bare været gråt hele dagen. Selvom jeg har siddet inde hele dagen, er det stadig ikke det samme som når solen skinner. Idag har jeg forberedt mig til eksamen som jeg jo skal have på torsdag. Men da min far kom hjem for ca. 1 time siden sagde han at han havde en overraskelse til mig! Og gæt hvad?! Han havde købt trøjen! BEDSTE FAR I HELE VERDEN!!!!

Billedresultat for jennie sofie hihihi

Hvad synes i? Go/NoGo??

XOXO Sara

Likes

Comments

Hej!

Håber alle har haft en mege god dag! Idag vil jeg snakke med jer om et lidt mere seriøst emne end vi plejer. Jeg har lige læst noget meget chokerende som jeg gerne vil dele og advarer mod!

Der er kommet en app/spil som man kan inviterer hinanden til hvor man på en måde bliver hacket af en psykopat fra Rusland. Spillet går således ud på at man får 50 ting man skal igennem, hvor du så skal give beviser på du HAR gjort det. Gør man ikke tingene, bliver alle ens personlige oplysninger sendt ud i verden, ens familie bliver truet og meget mere (af hvad jeg kan læse mig til andre har skrevet)
Spillet hedder 'The Blue Whale Challenge" og herunder kommer et eks. på en af de ting du skal gøre:
50. Jump off a high building. Take your life.
Så lad være med at downloade den app! Hvis AppStore ik har slettet den. Har ikke været inde og tjekke, da jeg er rimelig bange for om jeg bliver hacket hvis begaver søger på det :| Men fortæl det her videre! Der er ikke flere der må gøre det! Der er allerede over 130 som har gjort det!!

Anne Katrine Agerbos billede.

Anne Katrine Agerbos billede.

DEL DEL DEL!


Likes

Comments

Hej!

Håber i alle har haft en god dag! Min dag startede med et møde i København. Der er så meget der sker for tiden og jeg glæder mig til at dele det hele med jer! Men det er egentlig også lidt stressende siden jeg også skal tænke meget på eksamen. I onsdags fik vi af vide hvad vi skulle op i til eksamen og det blev matematik for mig. Jeg vil egentlig helst op i dansk eller engelsk, men det blev det desværre ikke. Jeg prøver alligevel at se på de positive sider ved det, som at jeg bliver færdig med eksamne før dem med dansk og engelsk. Haha! Jeg har eksamen på torsdag, så meget af tidden bliver brugt på øvning.

Nå men efter mødet gik mor og jeg ind i byen og shoppede lidt tøj. Sommeren nærmer sig jo, så jeg havde brug for noget tøj til sommeren, men også lidt pænere tøj til fødselsdage, et bryllup og lignende.

Det her er et lidt rodet indlæg, men det er lidt sådan min hverdag er lige nu. Haha! Den trøje der er på billedet nederst til højre, købte jeg ikke og jeg fortyder virkelig jeg ikke købte den! Jeg synes selv den er virkelig flot. Men ja, jeg fik altså ikke købt den. Jeg håber bare på at far vil købe den for mig, i byen, på mandag. Hader at være ubeslutsom.

Hvad synes du om trøjen?

XOXO Sara

Likes

Comments

Hej!

Jeg håber i alle har haft det godt og hygget sig her i varmen i dag! Nu er det jo nærmest sommer. Allerede i morgen har de allerede meldt koldere igen. Vejret for tiden er virkelig virkelig ustabilt. Først nogen dage med sommervarme og sol, og derefter dage med regn og vind. Nu har vi ihvertfald haft nogen dage med godt vejr og jeg håber at vi får mere af det.

Men nu er det jo forår og jeg elsker det! Selvom jeg for tiden er syg, men jeg glæder mig til jeg er frisk, så jeg kan komme ud og nyde vejret. Der er en masse ting jeg glæder mig til i foråret, som næsten er slut, og sommeren der nærmer sig, og her kommer nogen af tingene:

1. Til at være mere ude!

2. Café besøg i hovedstaden og bare det at gå ude i byen. Sætte sig ned i en park med et tæppe, noget koldt at drikke, og frugt. Ahhhh så godt.

3. Cykle. Bruge cyklen til at komme til og fra træning! Til og fra butikken og til og fra vennerne. Jeg glæder mig utrolig meget.

4. At sommerferien nærmer sig endnu mere! :D

5. "Lege ude"! Spille basket, fodbold, bordtennis mm.

6. Gå turer. Jeg går turer hele året men det er helt specielt når blomsterne lige så stille begynder at komme frem og bladene på træerne begynder at kunne ses.

7. Ihhh, jeg har bestilt nogle covers til min nye telefon! Er super spændt på de kommer!

8. Grill aftener! Det er måske lidt mere normalt om sommeren, men det er jo næsten også sommer? Der er jo kun en uge til sommer! :D Og så er det altså også super hyggeligt på varme forårsdage, hvor man kan tage på stranden med et par venner og grille pølser eller bare en grill aften med familien er også virkelig hyggeligt!

9. Kristi himmelfartsferie. Det er jo i morgen Jesus valgte at tage op til sin far i himlen, og det "fejrer" ved en lille mini-ferie fra torsdag-søndag. Det bliver en en superhyggelig forlænget weekend med familie og venner!

10. Justin Bieber koncert! Det er nok det jeg ser mest frem til. Den 29 maj tager jeg til Århus med et par af mine venner for at se Justin's koncert! :D

Processed with VSCO with p5 preset

Det var nogen af de ting jeg glæder mig til. Er der noget specielt du glæder dig til?

XOXO Sara

Likes

Comments

Dette er mit første blogindlæg og jeg har glædet mig utrolig meget til at teste det med at blogge. Jeg ved ikke helt hvad jeg vil bruge bloggen til endnu. Bare have det sjovt og prøve noget nyt :D Kom gerne med forslag om hvad i vil læse om og synes er interessant <3

Nu er jeg ihvertfald kommet lidt i gang med min nye blog. Jeg kan dog ikke love hvornår næste indlæg kommer, men følg gerne med videre :D

XOXO Sara <3

Likes

Comments