Älskar höst även om det verkligen varit svin kallt här i Helsingfors. Trots det gillar jag faktiskt staden. Har flyttat in i min lägenhet och allt börjar sakta men säkert se klart ut. Något som är tråkigare är att jag blivit förkyld lagom till tentaplugget, såklart. På fredag skrivs alltså första tentan och jag är lite nervis jo men det ska nog gå. Tror bilderna får summera allt jag gjort som jag faktiskt kommit ihåg att ta bild på. Spelkväll, lunch på friends and burgers med Bella och Isabelle, studiebesök till bland annat ett fängelse vilket var väldigt intressant även om allt gick på finska, fika, taco middag men några fina klasskompisar och en del plugg. Kvällen kommer bestå av finrexin och plugg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här har det ekat tomt i över en månad. Det har hänt en helt del så tror bilderna får tala för sig själv. På söndag får jag äntligen flytta in i min egen lägenhet så mamma och Caj kommer hit med alla min saker, det ser jag framemot. Men måste säga att jag haft det super här i en månad med Bella som roomie.

Likes

Comments

Sommaren börjar lida mot sitt slut och jag vet inte riktigt om jag är redo för det eller inte. Har verkligen varit en sååå sjukt rolig sommar men ändå ska det bli lite skönt med höst! Svårslagen blir dock denna sommar, helt klart. Om en vecka tar jag dessutom mitt pickopack och flyttar bort från Åland. Det känns helt knäppt faktiskt. Men ännu är de en vecka kvar och jag har en hel massa saker som bör göras och andra saker jag vill hinna med. Bilderna är lånade lite här och var i från eftersom jag varit ur-usel på att ta bilder.

Den senaste veckan har jag hunnit med en hel del. Bland annat varit till Sverige, tagit vara på solen, ett såå roligt stughäng, vunnit korpen guld följt av lagfest och en riktigt rolig utgång i fredags. På lördagen var det återigen arken som gällde men denna gång var man lite för trött för att de skulle vara jättekul. Ikväll ska vi ha avskeds middag nästan hela gänget hos Moa så himla trist att säga hejdå till alla.

Likes

Comments

Jobbade sista dagen i fredags. Så den här veckan har jag verkligen tagit igen hela sommaren typ. Så härligt! Ikväll är det kräftskiva som gäller, riktigt skoj ska det bli!

Likes

Comments

Spelat korp och volley, tagit ett kvällsdopp i Bamböle, ätit gott på bodegan förövrigt så himla fint stället, hängt på stugan med mamma och spenderat en fredagkväll och natt på linas stuga med fina vänner! Helgen var även rolig med lite garden häng och förfest hos Mimmi med kubbspel och annat kul! Utöver det har jag mest jobbat och sådär. Bara två veckor kvar innan jag får lite ledigt.

Likes

Comments

Halva sommar har bokstavligen swishat förbi sen senaste något skrevs här. Mesta dels kan jag faktiskt skylla på min telefon som varit trasig och att inga bilder togs på ett tag. Men telen är tillbaka, jag har jobbat min sista dag på österkulla vilket faktiskt känns rätt tråkigt och börjat på sommardagis, kommit in på skola i Helsingfors och haft roligt lite kort sådär. Bjuder på en hel del bilder från mycket av allt roligt som hänt den senaste månaden.

Likes

Comments

Igår åt jag middag på konrring med arbetskompisarna och idag har jag förutom jobbat varit till Ludvig och firat hans examen och hängt med Bella och Lina som jag inte träffat på huur länge som helst, så skoj! Imorgon bär det av mot Göteborg, just nu känner jag mest för att vara hemma på sommar-Åland men Göteborg kommer leverera det med!!!

Likes

Comments

Har äntligen tagit sommar på riktigt eftersom allt som skulle göras denna vår är gjort och jag är ledig från allt som har med plugg att göra. Så himla skönt är det. Helgen var mycket bra med middag på garden med Victoria, vin och så kom Emma hem i lördagas så söndagen bestod mest av häng med henne och Moa och sen plockade vi upp Bim också.

Började denna dag väldigt bra med morgon träning innan jobbet, det är verkligen inte något som händer ofta om de ens hänt förut, men Gud vad skönt det var efteråt. Ikväll har jag hängt med Emma och Moa igen och varit ut på en tur med longborden. På lördag tar jag och Bim bilen till Göteborg, riktigt taggad på det även om det faktiskt är jättetrist att missa alla studentmotagningar och hela den dagen. Men Göteborg lär bli bra det med.

Likes

Comments

Här har det ekat tomt. Bjuder på bilder istället för att försöka sammanfatta. Snart är det sommar på riktigt och jag längtar så. Idag har jag klippt mitt jätteslitna hår, gymmat med Tazmin och bara tagit det lugnt mest. I helgen är jag ensam och jag får Moa som sällskap för andra helgen i rad!!

Likes

Comments