Här var det ett bra tag sedan något skrevs och en hel del har hänt. Har bland annat haft finbesök i Helsingfors av farmor och mamma en helg, varit till rush en ledig dag, ätit tacos x-antal gånger och bastat med Goa klasskompisar.Några riktigt roliga utgångar har jag hunnit med och även gym och volley. Nu, de senaste fem dagarna har spenderats i Teneriffa hade verkligen suuuperfina och härliga dagarna. Så himla skönt med lite sol och värme och att få lite färg. Nu är jag tillbaka och det är skola som gäller igen men inte allt för länge för nästa torsdag åker jag ner till Göteborg och hälsar på Moa med Lina och Emma. Denna måndag har jag mest bara tvättat, städat, lagat mat och pluggat lite och ikväll var Bella och Lina här, kul att se de igen var för länge sedan.

Likes

Comments

Hade ett riktigt lugnt och skönt jullov hemma på Åland myste och spelade spel med saknade kompisar , bowlade, hängde på indigo, arken, badade mängder med bastu, tränade volley med gamla laget som var så kul och badade vildmarksbad. Nyår firades hos Emma med fondue och lekar innan vi for vidare till Joppe följt av arken en kort stund för min del efter några oklara timmar somnade jag, Emma och Moa hos mig. I måndags kom jag tillbaka till Helsingfors och började med att käka tacos med fina klasskompisar och ikväll har jag packat upp och storstädat hela lägenheten.

Likes

Comments

Likes

Comments

Måste bara säga att jag har världens bästa vänner och människor överlag runt om mig. I fredags bjöd Bella och Lina över mig på middag hos Bella, hur glad som helst för att de bara bjöd mig på middag men det hela slutade inte där utan plötsligt ringer det på dörren och utanför står Moa Mimmi och Emma ni anar inte hur chockad jag blev, hade inte anaat någonting. Så himla fina som fixat alltihop och att de tre flög hit. Världens bästa❤️❤️❤️ Helgen var helt klart 10/10 vettiga bilder har däremot ingen av oss.

Idag har jag haft en lugn födelsedag med lite skola massa grattiskramar och fina grattismedelanden. Nu väntar en stressig vecka och Ikväll känner jag att jag behöver ta igen en hel del sömn.

Likes

Comments

Guuud vad dålig jag är på att blogga här, hemskt faktiskt. Hursom helst rullar det på och livet är faktiskt härligt! Har haft en toppen helg, firat halloween och så har mamma och mormor varit på besök! De kom med förtidiga födelsedagspresenter, mockarutor, bullar och massa mat haha. Har med andra ord plötsligt en proppfull frys hur gött som helst. Annars har vi mest bara strosat runt i ett sjukt kallt och snöigt Helsingfors, shoppat lite och fikat. Imorgon är jag ledig men jag har en hel del plugg och gym som bör tas tag i.

Likes

Comments

Älskar höst även om det verkligen varit svin kallt här i Helsingfors. Trots det gillar jag faktiskt staden. Har flyttat in i min lägenhet och allt börjar sakta men säkert se klart ut. Något som är tråkigare är att jag blivit förkyld lagom till tentaplugget, såklart. På fredag skrivs alltså första tentan och jag är lite nervis jo men det ska nog gå. Tror bilderna får summera allt jag gjort som jag faktiskt kommit ihåg att ta bild på. Spelkväll, lunch på friends and burgers med Bella och Isabelle, studiebesök till bland annat ett fängelse vilket var väldigt intressant även om allt gick på finska, fika, taco middag men några fina klasskompisar och en del plugg. Kvällen kommer bestå av finrexin och plugg.

Likes

Comments

Här har det ekat tomt i över en månad. Det har hänt en helt del så tror bilderna får tala för sig själv. På söndag får jag äntligen flytta in i min egen lägenhet så mamma och Caj kommer hit med alla min saker, det ser jag framemot. Men måste säga att jag haft det super här i en månad med Bella som roomie.

Likes

Comments

Sommaren börjar lida mot sitt slut och jag vet inte riktigt om jag är redo för det eller inte. Har verkligen varit en sååå sjukt rolig sommar men ändå ska det bli lite skönt med höst! Svårslagen blir dock denna sommar, helt klart. Om en vecka tar jag dessutom mitt pickopack och flyttar bort från Åland. Det känns helt knäppt faktiskt. Men ännu är de en vecka kvar och jag har en hel massa saker som bör göras och andra saker jag vill hinna med. Bilderna är lånade lite här och var i från eftersom jag varit ur-usel på att ta bilder.

Den senaste veckan har jag hunnit med en hel del. Bland annat varit till Sverige, tagit vara på solen, ett såå roligt stughäng, vunnit korpen guld följt av lagfest och en riktigt rolig utgång i fredags. På lördagen var det återigen arken som gällde men denna gång var man lite för trött för att de skulle vara jättekul. Ikväll ska vi ha avskeds middag nästan hela gänget hos Moa så himla trist att säga hejdå till alla.

Likes

Comments

Jobbade sista dagen i fredags. Så den här veckan har jag verkligen tagit igen hela sommaren typ. Så härligt! Ikväll är det kräftskiva som gäller, riktigt skoj ska det bli!

Likes

Comments