Jag och Lina hade besök i helgen av Bella och Emma. Hade så himla kul hela helgen vi åt lunch på Sandro, gick i lite butiker, sitsade, var på Fest1 och så hann vi en sväng till Ikea i söndags. Var väldigt tomt när allihop lämnade min lägenhet i söndags kväll. Ikväll har vi ätit tacos och hängt här hos mig, får som vanligt inte nog av den maträtten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här har det varit tomt ett tag men har i alla fall varit på barrunda med ett gäng ålänningar, puppy parade med Rakel och Elin, ätit glass, hunnit träffa Moa en snabbis som var i Helsingfors i helgen och varit hem på skördefest! Hade förövrigt en så himla bra helg hemma, älskar skördefest.

Igår var jag på IFK-HJK match här i Helsingfors med Emma, Rakel och Ella såå kul även om matchen i sig var rätt så lam. Och på måndag flyttar jag så helgen kommer väl mest bestå av städning, packning osv.

Likes

Comments

Likes

Comments

Sista helgen på Åland bjöd bland annat på 25 årsfest x 3. Jag hade superroligt, tack till dom!

Nu är jag tillbaka i Helsingfors och har varit det i en vecka. Så kul att träffa alla här igen. Förutom lite skola har vi hunnit äta taco lunch, börjat kolla farang, hängt på stan, beerolympics, kickoff och säkert endel annat. Igår blev det en lugn lördagkväll på Borgbacken!!

Likes

Comments

Picknick en kväll, kräftor bastu och sleepover på min stuga, sol på möckelöbryggorna, kräftskiva hos Tazmin, korpfinal och lagfest, blåbärsplock, våfflor och en hel dag med farmor, middag med Bim på indigo följt av en drink ja det är väl ungefär det jag haft för mig sen sist.

Likes

Comments

En rolig helg med mor-dotter middag i fredags och en mysig förfest hos Bim i lördags. Nu har jag ledigt en vecka vilket är såååå himla skönt ska ta vara på den så mycket jag bara kan.

Likes

Comments

Likes

Comments

Härliga sommarkvällar

Förra helgen var Carla och Rakel på besök 😍 så himla kul att få hänga med dem en hel helg. Även Emma anlände till ön på lördagen, roligt att få träffa dem alla igen. Vart Hursom helst en jäkligt rolig helg med korplagfest och rockoffhäng bland annat.

De senaste dagarna har jag hunnit sola lite och hängt på rockoff samt en utgång i tisdags som var riktigt rolig.

Likes

Comments

Har hänt massor sedan sist något skrevs här. Sommaren flyger iväg. Jobbar mest hela tiden förutom nu när jag faktiskt är ledig i fyra dagar. Därför blev det dubbelutgång i helgen och inatt har jag Emma och Bim sovit på bims stuga så himla mysigt.

Annars har jag hunnit med stugmys med Goa kompisar, min lillebrors konfirmation, beerpongturnering, personalfest på Larssons vattensport som var himla rolig och i lördags hade Anna examensfest som var riktigt kul den med.

Likes

Comments

Redan juli? Tiden flyger iväg i vanlig ordning men som tur är har jag hunnit med rätt mycket, massa mys med kompisar och arken och sånt där såklart, hehe. Igår hade jag en ledig måndag jag Bim och Emma låg på mökelöbryggorna någon timme innan vi lagade hamburgare till middag och så blev det en spontan sleepover så himla mysig dag.

Likes

Comments