Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att det idag är 7 år sedan du bara försvann från oss, 7 år sedan jag sa mitt sista ord till dig ett fjuttigt litet ord som hej, 7 år sedan helt ofattbart. Jag saknar dig så enormt mycket pappa varje dag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hjälp att det redan är 5 juni? Tiden går så himla fort. I helgen har jag friat studenten med mottagning hos fina Hanna, jätterolig förfest hos Isabelle och arken. På fredag åker jag till Stockholm för Håkan, jäklar vad skojigt!

Likes

Comments

Sitter för tillfället på tåget från Helsingfors. Flyttar nämligen hem idag för sommaren, känns helt knäppt faktiskt blandade känslor helt klart. Sommarlov liksom va? Har snöat nästan varje dag denna vecka?? Idag har jag varit sista dagen på praktiken och sedan träffade jag mina finafina kompisar en sista gång innan mitt tåg gick på en uteservering. Drack en kaffe och kramade om dem. Kommer sakna dem.

Förra helgen var mamma här det var mysigt.

Likes

Comments

Valborg och första maj. Hade super dagar. Nu i veckan är vi som sagt i skolan så man hinner göra mycket mer grejer, så skoj! Så igår kväll for vi till Löyly galet fint var det där. Just nu hänger vi i solen på Emma och vivis balkong Helsingfors bjuder äntligen på bra väder och ikväll blir det tacos, jäklar vad gött.

Likes

Comments

Insåg att jag bara haft det här inlägget ligga här utan att publicera det i flera veckor om inte till och med en månad eller mer. Men jag har haft rätt mycket för mig praktiken har satt igång och nu i veckan har vi en paus från den med en veckas skola vilket är skönt. Om mindre än två veckor får jag dessutom sommarlov och flyttar hem till Åland, galet vad fort allt gått.

Likes

Comments

​Vill resa och ha sommar nu tack! 

Likes

Comments

En hel del bilder från helgen som spenderades i Fiskars så himla mysigt var det! Förra helgen var även den toppen med frukt, choklad och lets dance en rolig utgång och förfest som bland annat bestod av middag och spel hos Bella. På söndagen for jag dessutom med Anna och kollade elitvolley superkul! Veckorna bara flyger iväg och snart är det helg igen ser ut som det blir en lugn sådan en uppgift som bör skrivas klar och skickas in och middag och mys med kompisar.

Likes

Comments

Firade alla hjärtans dag med braklunch och dessa❤️

Beerpongturnering och vårväder bjöd bland annat förra veckan på.

Helgen spenderades i Göteborg. Hade det super, drack kaffe i solen, en super rolig förfest med Moas alla kompisar, utgångar x2, tacos ätande, bakis häng och lunch i stan bestod den av.

For hem till Åland en sväng därifrån har hunnit med jobb alla tre dagar samt volley, fika med Bim!!!! klippt mig och träffat släktingar och nu är jag tillbaka och helgen spenderas i Fiskars med Emma och Rakel, så mysigt.

Likes

Comments