En rolig helg med mor-dotter middag i fredags och en mysig förfest hos Bim i lördags. Nu har jag ledigt en vecka vilket är såååå himla skönt ska ta vara på den så mycket jag bara kan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Härliga sommarkvällar

Förra helgen var Carla och Rakel på besök 😍 så himla kul att få hänga med dem en hel helg. Även Emma anlände till ön på lördagen, roligt att få träffa dem alla igen. Vart Hursom helst en jäkligt rolig helg med korplagfest och rockoffhäng bland annat.

De senaste dagarna har jag hunnit sola lite och hängt på rockoff samt en utgång i tisdags som var riktigt rolig.

Likes

Comments

Har hänt massor sedan sist något skrevs här. Sommaren flyger iväg. Jobbar mest hela tiden förutom nu när jag faktiskt är ledig i fyra dagar. Därför blev det dubbelutgång i helgen och inatt har jag Emma och Bim sovit på bims stuga så himla mysigt.

Annars har jag hunnit med stugmys med Goa kompisar, min lillebrors konfirmation, beerpongturnering, personalfest på Larssons vattensport som var himla rolig och i lördags hade Anna examensfest som var riktigt kul den med.

Likes

Comments

Redan juli? Tiden flyger iväg i vanlig ordning men som tur är har jag hunnit med rätt mycket, massa mys med kompisar och arken och sånt där såklart, hehe. Igår hade jag en ledig måndag jag Bim och Emma låg på mökelöbryggorna någon timme innan vi lagade hamburgare till middag och så blev det en spontan sleepover så himla mysig dag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Att det idag är 7 år sedan du bara försvann från oss, 7 år sedan jag sa mitt sista ord till dig ett fjuttigt litet ord som hej, 7 år sedan helt ofattbart. Jag saknar dig så enormt mycket pappa varje dag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hjälp att det redan är 5 juni? Tiden går så himla fort. I helgen har jag friat studenten med mottagning hos fina Hanna, jätterolig förfest hos Isabelle och arken. På fredag åker jag till Stockholm för Håkan, jäklar vad skojigt!

Likes

Comments

Sitter för tillfället på tåget från Helsingfors. Flyttar nämligen hem idag för sommaren, känns helt knäppt faktiskt blandade känslor helt klart. Sommarlov liksom va? Har snöat nästan varje dag denna vecka?? Idag har jag varit sista dagen på praktiken och sedan träffade jag mina finafina kompisar en sista gång innan mitt tåg gick på en uteservering. Drack en kaffe och kramade om dem. Kommer sakna dem.

Förra helgen var mamma här det var mysigt.

Likes

Comments