Bloggning två dagar i rad wiho! Idag har jag varit i skolan hela dagen från halv elva till halv fem, är så trött. Nu är jag iallafall äntligen hemma och ska äta vegetarisk kebabrulle (sååå gott) och kolla på Greys Anatomy.

Ridningen igår gick iallafall ganska bra, red ju först dressyrträning på Oboy för Gabbi för att få en bra känsla inför söndag. Vi red de delarna i LA som både jag och Clara tycker är svårast, dvs ryggning, skänkelvikning och halvt igenom i galopp följande av förvänd galopp. Vi red också lite mellantrav på diagonal vilket är så svårt på Oboy då han inte har så mycket steg. Jag fick till en riktigt bra skänkelvikning iallafall, ska försöka efterlikna sen på sön. ;) den förvända galoppen gick också väldigt bra i höger, i vänstergaloppen är det dock mycket svårare. Ryggningarna är typ helt hopplösa vet verkligen inte hur jag ska få till det så han är kvar på tygeln och backar rakt. Aja bara att kämpa på, det är heller inget man gör särskilt ofta.

Efter det red jag min vanliga lektion, Aramis fick vila så jag red på Jojje, gick väl helt ok, tyckte det var en rolig övning men hade hellre hoppat med Aramis. Jojje var duktig ändå och fick till några bra språng, är nöjd med båda ridpassen från gårdagen!

Byee

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Överväger att börja blogga igen (som jag skrivit en miljon gånger) men denna gång är jag lite taggad faktiskt (som jag också skrivit en miljon gånger). Vet inte hur länge det kommer att hålla i sig men vi kör idag iallafall så får vi se hur det går. ;)

Nu på morgonen har jag iallafall orienterat med skolan, jag haaaatar verkligen orientering. Lyckades dock hitta de flesta till slut men är verkligen så trött nu, att springa runt i skogen är inte riktigt min grej. ;)

Snart ska jag tillbaka till skolan för en lektion (ekonomi) och efter det ska jag till stallet. Är dels stallvärdinna, och så ska jag och Clara dressyrträna inför tävling på söndag. Ska bli så kul att rida lite på Oboy, och extra kul att få rida lektion på honom då jag inte gör det särskilt. Efter det blir det också min vanliga lektion i hopptr, förhoppningsvis på Aramis. :-)

Vi hörs

Aramis på DM förra helgen// oboy i våras

Likes

Comments

Åh vad jag blir sugen på att tävla när jag ser de här bilderna, framförallt i dressyr, det är verkligen så himla kul. Bästa Oboy också som är underbaraste och snällaste hästen att ha med sig på tävling. <3

Likes

Comments

Hmm funderar lite på att börja blogga igen, kanske inte regelbundet nu på sommaren dock då jag inte gör mycket annat än att jobba typ. Kan ju såklart skriva om mina jobbdagar, men de är ganska lika och kanske inte jättekul att läsa om hehe. I höst dock när allt blir som vanligt igen kanske jag börjar blogga, det är så
himla kul när man väl har lite inspiration, men just nu har jag inte direkt något super spännande att berätta om. Om jag gör något kul lovar jag att skriva om det iallafall, annars kanske vi ses i höst!! ;))

Likes

Comments

Så underbart, skulle kunna stanna här föralltid!☀️

Likes

Comments

Hoppade pay and jump med Aramis idag, han var lugn och fin och det gick jättebra. Vi hoppade 80 cm och blev felfria, här kommer lite halvkassa screenshots på några av sprången. ;)

Bra kvalité va?? Haha kanske inte så fina bilder men aja, ponnyn är fin allafall.<333

Likes

Comments

Är hemma från dagens tävling nu, är trött, hungrig och besviken. Orkar inte skriva så mycket men känslan stämde inte alls med protokollet och jag tycker faktiskt att jag blev neddömd. Kan låta väldigt självgott att säga så men har kollat på videorna och hade inga missar, formen var helt ok men fick ändå knappt godkända procent. Tråkigt, men domaren låg VÄLDIGT lågt. Till och med de här superduktiga personerna som alltid brukar ligga runt 70 % fick inte superhögt. Kanske inte behöver vara benhårt i en lokal ponny LC/LB men jaja, dressyr är en bedömningssport och jag är nöjd med min känsla iallafall.

Likes

Comments

Ponnyn lastad och nu är vi på väg! 🌟💪🏼😉

Likes

Comments

Woho nu är allt klart i stallet! Det gick rätt fort så nu är jag i bilen på väg hem för att äta.

Knopparna blev helt ok men de är antagligen hemska imorgon lol.

Nu ska jag äta sushi, njuta av solen och ta det lugnt, vi hörs!

Fin bild hehe aja man ser iallafall lite av knopparna

Likes

Comments