10 oktober 2014 skickade jag ett sms med en fråga "Men asså, e vi tillsammans nu?" och sedan dess har det varit vi. Olle och jag. Jag och Olle. Det känns som en evighet sen jag hörde vår lärare överlyckligt säga "Jag visste att ni skulle bli skolans nästa par!" men samtidigt, så nyss. Är så tacksam att jag får lära känna honom, så tacksam att han är min och jag hans. Olle, jag älskar dig.

Bilder från 2015 och 2016 som bästa Agnes tagit.

Min plan var att överraska honom med tårta och pizza när han kom hem från skolan, men pga jobb fanns ingen möjlighet att hinna. Överraskningstårtan fick han istället redan i söndags och allt blev så lyckat! Tårtan smakade fantastiskt, om jag får säga det själv, och Olle blev precis så glad och överraskad som jag hade hoppats.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår hade sambon och jag besök av min äldsta bror och min lillebror, vi såg Bilar 3 på bio och åt bullar i vår lägenhet. Att se Bilar-filmerna på bio är något av en tradition och en sådan tradition måste man bara hålla vid liv, oavsett hur gammal man är. Lillebror och jag var även tvungna att ta bilder i våra matchande outfits, titta bara vad söta vi är!

Likes

Comments

Idag det en av årets viktigaste dagar, kanelbullens dag, och självklart ska det firas! Så fort jag kom hem från jobbet började jag med bullbaket och nu väntar jag bara på att sambon ska komma hem så att vi kan frossa, men först måste jag ta tag i den där disken som blir... Jag kan inte säga att bullarna blev särskilt fina direkt, men visst är det smaken som räknas?

Likes

Comments

Fotade som sagt för första gången på evigheter i lördags, och jag tänkte att varför inte dela med mig av resultatet? Nedan följer alltså ett antal bilder som inte hör ihop på annat sätt än att de föreställer blommor växandes i botaniska trädgården.

Likes

Comments

Är det tisdagkväll får en lyxa till det med godis har jag hört, alla andra dagar också förresten. Bara för att det är gott. Därför blev det lite tisdagsmys framför tv:n igår och idag drar jag mig iväg på veckans andra arbetsintervju, nervöööst.

Likes

Comments

Text är överflödigt, bara titta hur fin hon är (och ha överseende med att jag är nybörjare).

Likes

Comments

Har du någon gång känt att alla andra lyckas bättre och har mer koll på sitt liv än du? Om ni vore här hade jag bett er räcka upp handen och jag vågar säga att de flesta av er hade suttit med en hand i luften. Jag vet att jag hade gjort det. Känslan är alltför välbekant. Att inte kunna öppna Instagram eller ens gå utanför dörren utan att se folk som lyckats bättre, som vet vad de vill och vilka de är. Alla i min ålder verkar ha fast jobb eller pengar att resa runt världen med, medan jag sitter här med en timanställning och inga pengar att slösa. Andra vet vad de vill åstadkomma i sina liv och de satsar på det, de har koll. Men vi måste sluta intala oss det, du, jag, allihop, för det är inte sant. Möjligheten är stor att de vi tror har koll på sina liv känner precis samma sak.

Min flytt till Göteborg kanske enligt vissa är ett tecken på framgång när det egentligen är något av en flykt. Ett försök att rymma från den ovisshet, ångest och förvirring som fanns kvar i Jönköping. Ett försök att hitta vem jag är och få koll på mitt liv. Kanske kommer det aldrig att fungera. Kanske kommer vi alltid jämföra oss och tro att andra har koll på livet, men då måste vi komma ihåg, det är inte sant, de flesta räckte upp handen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tog en sväng till botaniska trädgården med Hanna igår och konstaterad att jag behöver öva på att stå både framför och bakom kameran. Var verkligen sjukt länge sedan jag fotade eller blev fotad, men det ska det bli ändring på nu! Väldigt ovan outfit för mig också, brukar aldrig ha färg på mig, än mindre kombinationen färg och ljusa jeans, men igår blev det så och jag älskar det.

Likes

Comments

Startade dagen med en riktig mysfrukost framför How I met your mother, det är ju trots allt lördag. Bananpannkakor är verkligen favoriten bland alla favoriter, så enkelt, så gott och samtidigt nyttigt, kan det bli bättre?

Recept (2 pers)

2 bananer
2 ägg
ev. lite kakao och vaniljsocker

Mosa bananen och blanda med äggen, klicka ut i en stekpanna, stek och toppa med massa bär - klart!

Likes

Comments

Namn: Sara Sjöbergsson

Ålder: 19 år

Längd: ca 170 cm

Född: Jönköping

Bor: Göteborg

Vem bor du med? Min pojkvän Olle

Tre bra egenskaper: Omtänksam, glad, ambitiös

Tre mindre bra egenskaper: Feg, ser allt som en tävling, kontrollbehov

Vad är du rädd för? Ormar, höjder och att misslyckas

Körkort? Nej, övningskör lite dock

När skrattade du senast? Idag

När grät du senast? I tisdags

När du var liten, vad ville du bli när du blev stor? Artist (tills jag insåg att jag inte kan sjunga), veterinär, författare osv.

Värsta smärtan du råkat ut för: Psykisk sådan

Någon du ser upp till: Finns så många? Zara Larsson, Therese Lindgren osv

Vad finns alltid i din handväska? Tuggummi, hörlurar och läppbalsam

Piercing: Bara ett hål i varje öra

Tatuering: Tre, vill ha så många fler

Storstad eller landet: Kan verkligen inte bestämma, vill ha det bästa av båda

Hamburgare eller pizza: Hamburgare, eller hemgjord pizza

Kött eller fisk: Inget av det, är vegetarian, har saknat fisk ibland dock men aldrig kött

Hund eller katt: Hund!!

McDonalds eller Max: Max, alla dagar i veckan

Sport eller nyheter: Nyheter

Charter eller skidresa: Charter

Likes

Comments