Header

IKEA KOLLELKTION BY HAY

INREDNING, TRENDSPANING

" Äntligen är den nya kollektionen ''ypperlig'' här! Det är ett samarbete mellan IKEA & Hay - hur stört?? De gick ut med det för nästan ett …"

SÖRPLAR KAFFE & BLÄDDRAR I RESIDENCE MAG

" Godmorgon fina! Vaknade upp till en solig tisdag som efter tio minuter vände till en riktig höstmorgon. Brrr. Jag sitter under en filt i s…"

BAKOM VARJE INSTAGRAMFOTO DEN SENASTE VECKAN

" Ni har väl inte missat? Ssarashem heter jag på instagram! HÄR hittar ni mitt konto! Ett gäng liljor som doftar i hela köket! Älskar min ru…"

Contains affiliate links

Äntligen är den nya kollektionen ''ypperlig'' här! Det är ett samarbete mellan IKEA & Hay - hur stört?? De gick ut med det för nästan ett år sedan & sen dess har jag längtat. Ni MÅSTE gå in & kolla på alla underbara saker som finns i kollektionen. HÄR hittar ni den!

Nedan har jag samlat alla mina favoriter! Klicka på bilden för att komma till produkterna.

/Sara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon fina! Vaknade upp till en solig tisdag som efter tio minuter vände till en riktig höstmorgon. Brrr. Jag sitter under en filt i soffan & dricker kaffe samtidigt som jag bläddrar i residence mag. Jag gjorde rätt som köpte en kruka i betong verkar det som - det är ett hett material i höst!

Snart ska jag däremot kliva upp ur soffan då en sen dag väntar i skolan. Vi ska redovisa det sista av första delkursen innan vi går på nästa kurs med en föreläsning. Vad hittar ni på idag?

/Sara

Likes

Comments

Ni har väl inte missat? Ssarashem heter jag på instagram! HÄR hittar ni mitt konto!

Ett gäng liljor som doftar i hela köket! Älskar min runda vas från HmHome. // Nu när det börjar skymma ute är det så mysigt att tända ljus.

Har kämpat med en design-tenta nu i ett par dagar & idag blev den ÄNTLIGEN klar! Såhär kan det se ut när man försöker dränka sin pluggångest i kaffe... // Från en fantastisk sekelskiftsdröm i Göteborg.

Har äntligen hittat en så fin växt till min kruka från svenskt tenn. Tycker inte alls det passar med gröna växter mot den gröna krukan. Färgen försvinner liksom. Men nu! // Från en sovmorgon tidigare i veckan.

Hur köket kan se ut när det är nystädat & undanplockat. (Vilket det INTE är 99% av fallen).. // En detaljbild på några frökapslar jag köpte under en torgfredag för ett par veckor sedan.

Mitt allra finaste elefantöra, som numera står ute i hallen. Men jag blir tokig på att inga växter trivs i min hall.. Vad kan man ha för växter som klarar sig utan jättemycket dagsljus? Hjälp! // Nymo, nybryggt & en ledig morgon under en filt. Say no more.

/Sara

Likes

Comments

Contains affiliate links

En grå Bergs Potter i köksfönstret. JAAA! Jag tycker de är så himla fina. Särskilt i den lite större storleken. Färger? Jag har hittills sett den i grått, terracotta & en skogsgrön nyans. Min favorit är som sagt den grå då den ser lite rustik ut. Klicka på någon av bilderna ovan för att komma till krukan!

VÄXTER JAG HADE PLANTERAT I BERGS POTTER:

Amazonsköld, små elefantöron i de små krukorna eller ett fikonträd att ha på uteplatsen i den största krukan

/Sara

Likes

Comments

Vilken härlig dag jag har haft! Klev precis innanför dörren efter en heldag i skolan. Vi har fått använda vår kreativa sida genom att göra egna mönster idag. Är heeelt slut, men det har varit så roligt! Jag som inte har en så jättestor fantasi fick kämpa för att få fram ett & annat mönster. Vi skulle tänka ut vart vi ville ha vårt mönster innan vi började & jag var sugen på mönster på tyg! Kan sitta i timmar med sånt här & tiden bara flög iväg i förmiddags.

Nu är jag som sagt hemma & ska snart ta tag i sista sidorna på tentan innan jag lägger ner allt som har med skolan att göra för idag!

/Sara

Likes

Comments