Header

De senaste månaderna har boxarna varit G-R-Y-M-M-A! Ett tecken på att företaget växer sig större & bättre!

MMMM! Den godaste boxen hittills damp ner i min brevlåda igår! Allt från mangosås, saftiga tortillabröd & dumle med limesmak! Dumlekolorna var så jäkla goda!! Hoppas de finns att få tag på ute i butik. Sugna på en box? Klicka HÄR!

Nu: Kvällsjobb

I samarbete med testagram..se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sovmorgon = morgonrock & tofflor hela morgonen

Sämst humör idag. Fy. Något positivt är att jag har sovmorgon & kan mysa i soffan hur länge jag vill. Ska alldeles strax ta mig ut på en pw & rensa tankarna med en podd i lurarna. Har ni tips på poddar förresten? Känner att jag börjar tröttna något på de jag lyssnar på just nu.. Tipsa! Ikväll hörs vi sent då jag inte slutar jobba förrän 21. Kika in då för att ta del av underbara väggfärger i en kändis lägenhet!

Monsteran i köksfönstret växer som bara den! Snart dags att plantera om den också.

Likes

Comments

Tulpanerna jag köpte hem sist har en alldeles underbar hallonröd färg! Älskar dem.

...tävlingen jag håller på min instagram den här veckan??? Nedan ser ni bättre bilder på glasunderläggen ni kan vinna! Fyra underbara underlägg från dekohem & ett set med servetter med samma mönster. Perfekt till vårens & sommarens middagsbjudningar! In på min instagram - ssarashem för instruktioner!

Nu: En långdusch & lite sömn

Likes

Comments

Innehållet i boxen från testagram får ni se imorgon! Kan hinta med att det är en GRÖN vårbox!!

...promenerade jag bort till affären för att hämta ut paket! Alltid lika pirrigt att öppna, trots att man vet vad som gömmer sig inuti, tycker jag! Har haft en jättelugn förmiddag. Men oj så trött jag är nu. Ska alldeles strax värma på en sen lunch & sen är resten utav dagen ledig. Skönt!

Note to self: Somna inte så galet sent om nätterna. Man är ALLTID lika trött på morgonen....

Likes

Comments

Hur skönt är det inte att slänga sig i soffan när lägenheten är städad & allt som måste göras är gjort? Underbart! Istället för att börja dagen med en lista så tänker jag att vi avslutar med en idag!

Dagens kläder: Idag körde jag på helsvart både på inne- utekläder!
Dagens humör:
Är nervös ett humör? Isåfall började morgonen med nervositet inför första jobbdagen. Resten utav förmiddagen & eftermiddagen har jag varit glad!
Dagens måste på ''att-göra-listan'': Det som behövdes göras idag var jobb, plock i lägis, laga mat & städa i köket. Förutom det har jag vilat en stund, pressat lite juice, avverkat ett gäng videos på yt & tagit en långdusch.
Veckans mål: Få till ett träningspass. Om jag blir ordentligt frisk vill säga.
Något jag ska ta mig tid för denna veckan:
Göra en nya sats med ingefärashots. Har druckit det hela hösten & vintern utan att bli sjuk. I samma veva som jag slutade med det bryter en HEMSK förkylning ut. Så typiskt..
Veckans motto/citat: Do you boo. Kör ditt race & bry dig inte så mycket om vad andra tycker om dig & dina val du gör!

Nu: Soffmys!

Likes

Comments