Header

Titta så fin en här tomatplantan har blivit! Jag som trodde värmen var på ingång så jag kunde ställa ut dem...

Godmorgon måndag! Min jobbvecka börjar inte förrän imorgon, så jag är ledig idag också. Skönt! Ska snart röra mig mot gymmet innan jag promenerar till stan för ett par ärenden. Men nu till något annat: Vad ska jag ha i mina fönster när alla tomatplantor åker ut på balkongen? Behöver hjälp av alla er inredningstokiga! Har ni tips på fina blommor, växter, krukor eller något annat? HJÄLP!

Nu: Lite soffmys innan jag tar tag i den här dagen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Bjuder på köksinspiration såhär en söndag!

Godmorgon fina! Igår när jag plockade undan en massa saker i köket kom jag på sak efter sak som hade prytt vårt kök så fint. Salt- & pepparkvarnarna är ju to die for! Är dessutom på jakt efter nya koppar då jag är trött på våra vanliga från IKEA. Det har landat på Rörstrands Swedish Grace. Lite tråkigt kanske. Men de är så klassiska & kommer hålla sig länge!

Likes

Comments

En lördagsmorgon helt i min smak!

Godmorgon lördag & välkommen värmen! Efter en liten sovmorgon & frukost i soffan är jag redo för den här lördagen. Så jäkla härligt att slippa ställa klockan & kunna ligga kvar i sängen hur länge man vill. Mitt magont har dessutom släppt, så jag är sugen på att ge mig ut & hitta på något! Vad ska ni göra idag?

Nu: En dusch!

Likes

Comments

Som jag längtade efter att få flytta in!

...vi flyttade in i lägis & blev sambos. ETT ÅR SEDAN!? Det är galet hur fort tiden går. I ett helt år har jag fått bo under samma tak som personen jag älskar mest. Vid den här tiden förra året hände det så mycket här hemma. Vi skruvade möbler, åkte ett x antal vändor till IKEA & Janne renoverade hela lägenheten. Men det finns även småsaker som hände som jag alltid kommer komma ihåg. Så som första kaffen här hemma, första handlingen & första tacomiddagen. Vi flyttade in en torsdag & jag minns att jag mötte upp pappa på torget på fredagen för att inhandla de första snittblommorna till lägenheten. Tack livet!

Likes

Comments

Det var flera månader sedan vi körde ''veckans läge'', så here we go! En tvåa i Stockholm med allt från platsbyggda garderober, balkong & öppen planlösning! När jag bläddrar bland alla lyor i Stockholms innerstad känner jag bara hur suget efter att bo där ökar & ökar...

Tvättmaskin & torktumlare inne i lägenheten - DRÖM! Längtar efter hus & en stor tvättstuga.

En balkong i samband med köket - så himla fint! Underbart att grilla där ute men enkelt kunna bära in maten om det är för kallt för att sitta ute.

2 rum - Telefonplan - 65 kvadrat - 3 245 000 kronor - Notar

Likes

Comments