Nu är det full snurr på livet igen efter semestern. Andra jobbarveckan är igång och det med besked! Massor att göra och jag tror många fått för sig att jag började jobba den här veckan 😂 Annars var de snälla och lät mig ha några lugna dagar 😉
Den här veckan är båda killarna igång med Sommar hockey-skola på hemmaplan. Det innebär att mamman drar direkt ner till ishallen efter jobbet, här hejas, peppas och knyts skridskor så det står härliga till!
Trodde aldrig för ett antal år sedan när vår stora kille började spela att jag skulle tycka det var roligt. Men nu är jag en riktig hockeymom, älskar att vara med dom på träningar och matcher!

I helgen blir det dock fotboll när liten kör sammandrag och sen vidare till vänner för kräftskiva i Karlsborg, hur mysigt?!


S

Likes

Comments

Jaha, första dagen på kontoret efter semestern är gjord. Det var precis som jag trott galet med jobb att sätta tänderna i. Började som samordnare i januari så det här var första gången jag varit borta från ett arbete som inte stått stilla eller haft semestervikarier i flera veckor. Men jag trivs såå otroligt bra, så vad gör väl det 😉
Har också startat "efter-semester-livet" med bra mat, vilket resulterade i en kurrande mage redan 16:30... Tror allt småätande och fikande under ledigheten har töjt ut magsäcken lite... Ops!
För övrigt längtar jag galet mycket till lördag då vi ska på bröllop, ääälskar bröllop! På med finkläder, piffat hår och vattenfast mascara!


Nu är maten i magen, mätt och belåten efter ris, köttfärssås och broccoli. Helt enligt kostschemat.
Kommer nog tillbringa några sköna minuter här i soffan, bara för att jag är såå värd det idag!

S

Likes

Comments

Idag är det såå mycket söndag det bara kan bli...
I morgon är det jobb för mig och D och fritids för killarna. Hur fort går fyra veckor?
Enligt mig på tok för fort... I vanliga fall brukar jag tycka det är ganska skönt med lite rutiner igen efter sommarledigheten, men nope! Inte i år.
Men oavsett har vi haft en grym semester med allt från Marbella till Vadstena, kan aldrig klaga på det!
Många härliga minnen som får följa med i hjärtat!

S

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw