Ännu en fantastisk helg med familjen har passerat. Vi for iväg till Göteborg med den obligatoriska dagen på Liseberg. Jag är galen i karuseller och åker allt, den känslan! Som tur har jag G som gärna hakar på. A är tyvärr lite för liten i kroppen och får nöja sig med attraktioner för mindre barn, inte jättekul när man snart är 8 år... Men mer glädjande för D som tjuter av skräckblandad förtjusning i Hissningen😂
Vi bodde såklart på Gothia, bästa hotellet när man besöker Liseberg! Fint rum högt upp med utsikt över parken!
Söndagen var det besök på GeKås med lite blandad shopping, dock vart bästa köpen i butikerna utanför det stora varuhuset.

Nu är en måndag med jobb, handling, fotbollsträningar och matlagning de Lux snart över. Passade på att rensa och städa kylen med kastruller och pannor puttrade. Kan inte förstå vad mycket jag hittade som tyvärr fick åka i soporna...
Mååååste bli bättre på att äta upp det vi köper hem!

Hann även ned ett besök på Kicks på lunchen för att köpa en concealer i hopp om att kunna måla över mina pigmentförändringar vilket inte verkar vara det lättaste. För att inte säga omöjligt!
Lider inte så mycket av det längre, man liksom vänjer sig. På mig började det komma efter min andra graviditet och har blivit mörkare för varje solig dag. Jag fick tips av en läkare jag besökte i Marbella i somras (för ett ont öra) att prova en serie exfolierande produkter. Det kommer ta tid att bli av med, om det går och jag börjar snart med den starkare krämen. Den rekommenderas först från oktober typ när solen inte är så stark!

Här är krämen, nya "pennan" och ny mascara som jag fick feeling för 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet knallar på och det här bloggandet glöms av...

Något som snurrar mycket i mitt huvud just nu är våra fina vänner som har ett barn med cancer. Hjärntumör.... Det kom som en chock förra våren och det har varit som ett filter för mina tankar och humör från och till ända sedan den dagen. Idag träffade jag det barnets mormor på lunchen och känslorna av att jag vill kunna göra mer, frågor som "lever jag mitt liv till fullo?", "visar jag mina barn tillräckligt att jag älskar dom mer än jag kan beskriva varje dag?"
Livet är orättvist, inget barn ska behöva vara så sjuk, inga föräldrar ska behöva gå igenom allt det som de gör... Fina A 💕
De gör det med bravur och jag förstår inte hur de orkar, men de har ju inget val. Man måste klara det, och finnas för storasyskonet.

Det ger perspektiv på livet! Jag älskar livet och vill bli bättre på att leva fullt ut, chansa lite ibland och våga!!

Några saker som förgyllt mitt liv senaste tiden är bland annat förra helgen när var vi över till underbara Karlsborg med båten, kräftskiva med härliga nya bekantskaper (för mig och barnen). Så fint ordnat och riktigt trevligt!
När vi kom till marinan fick vi ett ordentligt välkomnande i form av massa fina människor med en skylt med texten "Welcome the Ovebrinks" , så härligt!

Den lördagen, 19 augusti firade vi 11 år som gifta. Japp 11 år! ❤️

Bilden är från förra året då vi firade ordentligt med den"bröllopsfesten" vi inte hade när vi gifte oss. En magisk kväll som jag aldrig kommer glömma!

Tack alla fina som var med och gjorde vårt firande till det bästa!

S

Likes

Comments

Nu är det full snurr på livet igen efter semestern. Andra jobbarveckan är igång och det med besked! Massor att göra och jag tror många fått för sig att jag började jobba den här veckan 😂 Annars var de snälla och lät mig ha några lugna dagar 😉
Den här veckan är båda killarna igång med Sommar hockey-skola på hemmaplan. Det innebär att mamman drar direkt ner till ishallen efter jobbet, här hejas, peppas och knyts skridskor så det står härliga till!
Trodde aldrig för ett antal år sedan när vår stora kille började spela att jag skulle tycka det var roligt. Men nu är jag en riktig hockeymom, älskar att vara med dom på träningar och matcher!

I helgen blir det dock fotboll när liten kör sammandrag och sen vidare till vänner för kräftskiva i Karlsborg, hur mysigt?!


S

Likes

Comments

Jaha, första dagen på kontoret efter semestern är gjord. Det var precis som jag trott galet med jobb att sätta tänderna i. Började som samordnare i januari så det här var första gången jag varit borta från ett arbete som inte stått stilla eller haft semestervikarier i flera veckor. Men jag trivs såå otroligt bra, så vad gör väl det 😉
Har också startat "efter-semester-livet" med bra mat, vilket resulterade i en kurrande mage redan 16:30... Tror allt småätande och fikande under ledigheten har töjt ut magsäcken lite... Ops!
För övrigt längtar jag galet mycket till lördag då vi ska på bröllop, ääälskar bröllop! På med finkläder, piffat hår och vattenfast mascara!


Nu är maten i magen, mätt och belåten efter ris, köttfärssås och broccoli. Helt enligt kostschemat.
Kommer nog tillbringa några sköna minuter här i soffan, bara för att jag är såå värd det idag!

S

Likes

Comments

Idag är det såå mycket söndag det bara kan bli...
I morgon är det jobb för mig och D och fritids för killarna. Hur fort går fyra veckor?
Enligt mig på tok för fort... I vanliga fall brukar jag tycka det är ganska skönt med lite rutiner igen efter sommarledigheten, men nope! Inte i år.
Men oavsett har vi haft en grym semester med allt från Marbella till Vadstena, kan aldrig klaga på det!
Många härliga minnen som får följa med i hjärtat!

S

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw