Här har vi några utav mina favoriter i sminkväskan just nu. Extra tips till den färgade mascaraprimern från benefit, mascaran från NYX samt concealer+ pudret från sheer cover som räddar mitt ansikte påväg till tidiga morgonträningar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Senaste tiden har jag verkligen inte prioriterat mig själv. Jag har sovit för lite, stressat för mycket, ätit för lite mat och för mycket skit och kroppen har helt enkelt sagt ifrån. Nu ligger jag helt utslagen i soffan framför herrarnas OS-kval. Imorgon är det dags att ta hand om sig själv.

Däremot ett bra val jag gjort under senaste tiden är att jag har börjat kolla om Gossip Girl från säsong 1. Totalt glömt vilken fantastisk serie det är. 

Likes

Comments

Häromdagen var jag på en ansiktsbehandling, inte vilken som helst utan en aha- behandling (alfahydroxisyra- behandling)

"Alfahydroxisyror (AHA) kan vara anti-age miraklet för detta millennium. Dessa fantastiska rynkutjämnare som härstammar från växter och mjölkprodukter kan också hjälpa dig att få bort akne, återfukta huden och ljusa upp pigmentfläckar genom att lossa en eller flera lager av död hud som håller fast vid hudytan. Men många konsumenter vet inte mycket mer än så om dem och vill veta mer än att de kan göra dem flera år yngre på bara några veckor."

Jag tyckte det var spännande att testa en ny behandling med tanke på att jag ska flytta till Göteborg och plugga till hudterapeut efter studenten. Trots lite stickande i början av själva syran så kändes det väldigt bra efteråt och huden känns redan fräschare.


Likes

Comments

Hej på er!!
Trots många inställda lektioner har jag inte haft en minut ledig denna vecka nästan. Det har absolut inte varit så mycket jobbiga grejer, utan jag har även hunnit med väldigt mycket träning, massage, mys med pojkvän samt en ansiktsbehandling jag ska berätta mer om i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Häromveckan så beställde jag hem 2 nya skal till min iphone. Hade planerat att lyxa till det med ett Richmond&Finn skal i marmor, men plånboken lider som vanligt av en mindre kris. Så klickade hem detta skalet och ett till i trä för ynka 165kr. 

Likes

Comments

Nån dag vill jag verkligen flytta till Florida. Kan verkligen inte släppa hur mycket jag älskade stället. 

Likes

Comments

Hej på er!! Bloggen har väl legat lite på latsidan under detta påsklov, men det har då inte jag. Har fått mykcte gjort och även hunnit sova ut en del, vilket har varit behövligt.

Idag har jag varit på skivstångspass, stekt bananpannkakor, pluggat matte och kollat gossip girl. Ska strax ha i olaplex i håret, lägga mig i bastun och lyssna på Alex&Sigge. Resten av kvällen ska spenderas i myskläder under en filt i soffan. 

Hoppas ni haft en bra vecka!!

Likes

Comments

Här är 12 av mina absoluta favoritlåtar just nu.
Utöver dessa så är ju hela Kanyes nya album helt fantastiskt. Mina favoriter från The Life Of Pablo är: Waves, FML, Famous, I Love Kanye, Wolves och Fade.

Likes

Comments

Jag fullkomligt ÄLSKAR Hannah Andersson även känd som Fashionablefit. Det här är en riktig superwoman som briöjerar både bloggmässigt, instagrammässigt och träningsmässigt. Här snackar vi inspiration och motivation deluxe. 

Likes

Comments