View tracker

Klänning HÄR / Overknee-stövlar HÄR / Ring HÄR / Parfym HÄR / Armband HÄR / Väska HÄR / Kappa HÄR

Här har vi en superfin outfit som passar perfekt till de lite finare tillfällena. Tycker kappan är superfin! (Inlägget innehåller adlinks)

 

Likes

Comments

Hej på er!! Hoppas att din torsdag har varit bra och att du nu laddar om till fredag och helg! Idag hade jag bl.a. Matteprov som jag ändå hade pluggat till så det kändes som jag hade koll, men kapitlet vi hade prov på var på 70 sidor med mestadels "ny" matte vilket då gjorde att man hade mycket nytt att ta in. Känner att jag fick en bra överblick på allt men sedan på provet som var 9 frågor gällde det att man visste allt typ haha.. det är definitivt ett av de sämsta matte prov jag skrivit, som det känns ni iallafall.. Men det är bara att ta nya tag till nästa kapitel och ge allt, är ju ändå sista året i gymnasiet nu så lite krafter borde gå att få fram (man får fokusera på studenten och roliga saker man ska göra!) Min kväll avslutades i dansstudion vilket är helt underbart, love it!!

Kram!!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag har jag tre lektioner en av dem är gymnasiearbete vilket är kul men så mycket att göra haha men det ska nog bli bra tillslut. Slutar vid 4 idag så då ska jag möta upp Linnea så ska vi äta och plugga innan vi åker till teorin på körskolan.

Detta är mitt klädval idag en vit blus och svara bootcut jeans. Har typ alltid svarta, vita, gråa och marinblå kläder haha men det funkar till allt så varför byta från en vinnande koncept?

Kram!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra! Idag började jag tidigt och slutade tidigt som alla måndagar men det är nästan lite lyxigt att sluta 11 för man hinner göra så mycket efter om man vill och prioriterar rätt. Jag har matteprov på torsdag vilket känns lite sådär då det är vissa grejer som jag inte riktigt förstår mig på men det ska jag nog hinna lista ut innan provet. Så idag har jag iallafall pluggat lite matte, hämtat ut ett packet med skor som jag tyvärr måste skicka tillbaka då de inte passade bra på mig... Men väntar nu på två paket till så det är kul, älskar att få paket på posten haha även fast man själv har betalat och sedan måste vänta känns det bara mer exalterande när man väl får hem paketet! :))

Likes

Comments

View tracker