Header

I torsdags hade Amelie bal, alltså wow vad hon och alla andra var fina! Jag åkte till Amelie direkt efter skolan för att hjälpa henne men lite innan balen vilket var supermysig! De verkade haft en toppenkväll och nu är jag bara så taggad till det är min tur att få gå på bal, vilket redan är nu på måndag! <333

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag kom min jacka som jag beställde i helgen, har bal nästa måndag och om vädret inte är på topp kommer denna jackan bli perfekt! Jag köpte den i färgen svart då jag kände att det är mest användbart för mig även efter balen.

Idag har jag varit hemma från skolan då jag inte mådde så bra imorse, men mår bättre nu så imorgon blir det förhoppningsvis skola.

Nu ska jag försöka sova, godnatt💗

Likes

Comments

Jag blir 18 // mitt 18 års firande // på ett annat 18 års firande

Innan ett danspass // jag och bästa Sara! // en söt vovve

Amelie och jag // Emma och jag // lilla Louise och jag
Visst är det fina filter ;))

Nyår <333

Likes

Comments

Godmorgon, nu sitter jag och pluggar lite innan det blir dags att duscha, äta och åka till jobbet. Jobbade även i fredags och igår men det är verkligen så roligt :))) så glad att jag får jobba just där jag jobbar med så fina människor!

Idag är det en längre jobbdag, slutar runt 8 ikväll och sen ska vissa på jobbet dra ut så ska kanske med ut en stund, är ledig från skolan imorgon så det är skönt!

Kram

Likes

Comments