Header

Hej på er! Nu har jag kommit hem från en riktigt mysig middag på Pinchos, alla fyra blev riktigt nöjda och vi har verkligen så roligt tillsammans! <33

Imorgon ska jag träffa Linnea och vi ska bara ta det lugnt och umgås, väldigt behövligt skulle jag nog säga. Hoppas att du har haft en bra onsdag mitten på veckan dvs att lovet snart är över för vissa medan för andra så är onsdagen som en vanlig veckodag vilket betyder att man nu har två vardagar kvar till helg. Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!! Idag var det äntligen dags för mig och Emma att åka på en liten roadtrip till Ullared! Som vi taggat haha, det blev en riktigt lyckad dag men mycket skatt, lite shopping och en massa fika och mage haha standard oss :'))) <333

Imorgon blir det en ganska lugn dag så hade tänkt att plugga lite och sen på kvällen ska jag ut och äta på Pinchos med lite kompisar, ska bli så mysigt!

Kram!

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp med obehagliga menssmärtor så de blev ingen skola för mig idag. Nu mår jag iallafall bättre så gjorde en riktigt god frukost då jag inte har lika ont i magen längre, så skönt att man kan äta utan att ha ont!

Hoppas ni får en bra måndag! Kram!!

Likes

Comments

Igår var det dags att skriva högskoleprovet för första gången, det kändes ändå helt okej men man blev ju ganska trött i huvudet haha. När det var klart så begav vi oss hemåt, jag och Amelie köpte med oss glass för det var faktiskt inte så kallt men han i affären tyckte nog vi var lite konstiga haha... iallafall var det väldigt gott!!
När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och fixade mig iordning för att åka vidare till Sara som hade middag, väldigt mysigt och behövligt! Vi hade verkligen så roligt, kvällen avslutades med lite festligheter<33

Idag har jag varit på 3:års kalas för Linnea som är en av mina kusiner. Det var väldigt god mat och det är full fart på kusinerna nu man hänger knappt med. Så ikväll det en lugnt kväll hemma men ska förmodligen ut en sväng med Linnea och typ äta glass haha <33

Likes

Comments

Som rubriken lyder, blir det för mycket ibland. Nu går jag sista året på gymnasiet och har inte lång tid kvar snart är det dags för studenten. Trean har varigt ganska lugn innan eller det beror på hur man ser det haha men man har iallafall hunnit med att plugga träna och vara med kompisar men nu är det inte så längre. De senaste veckorna har det varit prov, inlämingar, redivisningar ungefär hela tiden i alla olika ämnen. Eftersom det börjar närma sig slutet av terminen nu blir allt viktigare om man vill hålla kvar i ett bra betyg. Jag har alltid varit en person som gjort mitt bäsa i skolan och i många andra samanhang men nu börjar det bli svårt, tiden räcker inte till. Jag blir mer och mer stressad för varje dag, min kropp hinner inte årehämtasig vilket den måste få tid till att göra så man ska kunna prestera på topp och göra sitt bästa.

Jag vill bara säga till alla som känner sig stressade över skola eller jobb nu att kämpa på så gott du kan och du kan inte göra mer än ditt bästa. Försök att prata med lärare och berätt hur läget är, ingen ska behöva gå runt och känna sig sönderstressad i skolan. Det finns lärare som är förstående och sen finns det dem som inte är lika förståend och tänker typ att man bara läser deras kurs.

Så ge inte upp nu, vi klarar detta tillsammans. Det är viktigt att prata om det, då kanske det känns bättre och du blir lite lugnare.

Tillsammans är vi starka. <33

Likes

Comments