Godmorgon på er, idag är det äntligen fredag!! Idag är det en lång skoldag men man får se till att göra det bästa av situationen det är ju ändå fredag! Ikväll blir det lite party vilket säker kommer bli superroligt! Hoppas du får en bra fredag!! Kram <333

Likes

Comments

Idag blev det ingen skola för min del, då jag dragit på min någon förkylning men även för att jag skulle på begravning. Denna begravning var inte som vilken begravning som helst, det kändes så overkligt. Det är sjukt vad cancern kan göra mot oss människor, vem som helst kan drabbas oavsett om du levt ett hälsosamt liv eller inte, usch säger jag bara. Tänk att i tonåren förlora en förälder i detta fallet en mamma, hon var världsbäst och jag är tacksam att just jag fick lära känna henne. Det är i sådana stunder man inser hur mycket ens föräldrar är värda och vad dem betyder för en oavsett om de bor tillsammans eller inte. Begravningen var iallafall väldig fin och är väldigt tacksams för att min familj fick komma.

Vila i frid finaste Tina, vi saknar dig enormt mycket

Likes

Comments

Nu är det dagas att försöka ta tag i blogga det igen, får se hur det går denna gången haha!!

Dagens planer är lite oklara men så brukar det vara, måsta iallafall plugga och städa mitt rum så det ska jag se till att göra nu. Ikväll blir det nog mello och sen dra ut med lite kompisar! :))

Likes

Comments