Header

Hej på er! Nu är det inte långt kvar tills det är min tur att ta studenten, känns fortfarande väldigt långt borta men det är det verkligen inte!! Men man kan säga att det märks att det är långt kvar för vi har just nu väldigt mycket prov och inlämningar i alla möjliga kurser men det är bara att kämpa in i det sista! Denna helgen har mest bestått av plugg och jobb vilket inte är det roligaste men måste göras! Hoppas att du har haft en bra helg så laddar vi om inför en ny vecka med nya möjligheter!! Godnatt<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Visst är hon duktig, gå in HÄR och rösta på Mathilda eller skicka iväg ett sms direkt till +46 76-944 65 55 och skriv D62EA4 i sms:et. Det är kostar inget så se till att rösta så att Mathilda vinner!! KRAM!!

Likes

Comments

Igår sprang vi vårt första lopp tillsammans men definitivt inte det sista, detta var ett lopp inför Göteborgsvarvet. Vi båda har varit skadade och lite sjuka men vi sprang det för att komma i samma startgrupp under själva Göteborgsvarvet den 20 maj! Både jag och Andrea blev ändå nöjda med tiden vi sprang på om man tänker på omständigheterna :))) Så på den högra bilden ser ni två nöjda tjejer som precis har sprungit 1 mil. Efter loppet åkte vi hem till mina sysslingar och duschade och åkte sedan vidare till väla för att äta lunch alla tillsammans, så mysigt! Jag och Andrea gick också runt i lite affärer tillsammans, så mysigt och måste definitivt göras om fler gånger!! Andrea fick med sig en jättesnygg body i spets och en svart skinnkjol och jag fick också med mig den svarta skinnkjolen hem, så nu kan vi matcha även fast vi bor på två helt olika ställen haha! Vi gick även rund med våra fina ljusblå medaljer hela dagen haha, båda kände att det var roligt och vi var ju såklart stolta!!

Jag kom hem ungefär vid sju igår och då blev det tacos till middag (bästa som finns!!) sen bestod resten av kvällen av matteplugg då jag hade matteprov idag. Matteprovet kan verkligen gå bra men också mindre bra så vi håller tummarna, dagen avslutades på bästa sätt och det är i dansstudion!! Jag har missar några måndagar och just de dagarna jag har varit borta har de lagt på massa nytt på koreografin inför föreställningen så jag har en del att ta igen men eftersom jag tycker det är så roligt ska det nog inte vara några problem!! Kram!!

Likes

Comments

Godnatt mina fina! Jag kom fram till Helsingborg lite innan sju, resan gick väldigt smidigt och jag fick även en del plugg gjort. När jag kom fram hämtade Viktor upp mig så åkte vi vidare till tennisen för att sedan åka hem till honom där hans familj och min bror väntade, vi fick jättegod mat som ni kan se på bilden <33 nu har vi laddat upp med godis inför imorgon haha bästa sättet att ladda upp inför ett springlopp, jaja vi får se hur det går imorgon jag och Andrea har som mål att bara komma i samma startgrupp inför Göteborgsvarvet medan Viktor och Alex springer detta seedningslopp för att få starta längre fram haha. Men nu ska vi sova så vi har lite energi tills imorgon, godnatt igen!!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott och är taggade på helg, idag skiner solen väldigt fint och det är bara underbart! Till frukost idag blev det färska frallor med en massa goda tillbehör, mums!!

Igår var det en kort skoldag då jag bara hade en lektion och ifrån den lektionen fick vi sluta tidigare :)) Emma kom förbi på lunch innan jag började skolan vilket var riktigt mysigt, fick även skjuts av henne till skolan. Såå underbart! Bäst är hon!! Efter skolan åkte jag hem och pluggade lite tills Emma kom och hämtade mig och vi drog vidare till kungsmässan för lite shopping, båda fick med sig lite saker vilket var riktigt roligt. Vi hade det verkligen jättebra, jag blir alltid så glad av att vara med henne hihi och vi är alltid så spontana, älskar det!! Kvällen avslutades med familjen och vi åt god mat och bara tog det lugnt, väldigt behövligt!!

Nu ska jag plugga och packa för jag åker ner till Helsingborg i eftermiddag till mina sysslingar för vi ska springa ett lopp imorgon, tagga!! Min bror åkte ner tidigare idag men eftersom jag har matteprov på måndag valde jag att åka ner lite senare så jag hinner plugga... hoppas att ni får en härlig lördag!

Kram!!!

Likes

Comments